بیا الو کام گپ بزنیم
خودتون دیدید پس میدونید که مواردی هستند که ۲۰۱۶ توضیحی درموردشون نمیده با این فرض که اون شخص قبلاً پیش نیازها رو دیده
بعضیا چارترها رو هم ندیدن و رفتن سراغ منتورشیپ ۲۰۲۱
البته بنظرم همه رو باید دید چون مایکل خیلی از موارد رو بصورت پراکنده در دوره های مختلف میگه
- اره یسری چیزا رو توی پیشنیازا میگه بعد که میاد رو 2016 برا کسی که بار اول 2016 رو میبینه میتتونه گنگ باشه مگر کسی یهب ار کل 2016 رو ببینه بعد دوباره که ببینه براش واضح میشه
بنظرم بهترین دوره پیشنیازی که واقعا کاربرد داره دیدنش مارکت میکرا هستن
ولی مثلا اون اسکات اسنایپر یا حتی اون پرسیژن اینا خیلی کاربرد انچنانی نداره یا مثلا بایاس گیری تو دوره اسکلپ واقعا بنظرم یچیز مکانیکیه و میشه روشای بهتری بایاس رو مشخص کرد با تحلیل یعنی تو 2016 و دوره های بعدی خیلی چیزای بهتری میگه.
2021 هم که کلا مارکت انالیزه بیشتر
جدیدا 2020 هم دارن ترجمه میکنن
من دیگ 2023 و 2024 و اینا ندیدم تو دوره های 2023 و 2024 ستاپ خاصی میگه؟ عین 2022 که ستاپ مشخص میگه؟
چون 2016 یجور کلیت و مسائل اصلی بود (البته میشه از توش ستاپایی مثل برد اند باتر و چیزای دیگ هم دید یا مدل های روزانه) اما مثلا دوره 2022 واضحا یه ستاپ خوب گفت ولی 2023 2024 اینا رو هم سوالی که دارم ستاپ مشخص گفته؟
داداش یه تایمی بذار که همه در دسترس باشن مثلا
مایکل ستاپ که نمیگه کسی هم بخواد ستاپ مکانیکی از ict بکشه بیرون فکر نکنم در بلند مدت بتونه سودده بشه
خیلیا هستن مثلا رفتن crt دیدن چون مکانیکی تره ولی چون بصورت منطقی نمیتونن قیمت رو بخونن و دوره های خود مایکل رو ندیدن خیلی جاها به مشکل برمیخورن.حرکات قیمت که همیشه اینجوری نیستن که راحت ترتل سوپ تشخیص بدی و ورود کنی.
۲۰۲۳ رو کامل ندیدم و خیلی طولانی و زمان بره ولی در کل در دوره های بعدی مواردی میگه که قبلاً نگفته و قطعا مفیدن برای اینکه حرفه ای تر و دقیق تر ترید کنی
اره سبکای crt یا اون کوارتری دایه یا اون mmxm اینا شاگرداش بودن که اومدن یه مبحث از دوره های ایسیتی رو کار کردن و ستاپش کردن. منم قبلا که ایسیتی نگاه میکردم مطالبش خوب بود ولی بنظرم بزرگترین ضعفش ساختارش بود اینکه خیلی وقتا جهت رو نمیشد فهمید و اینکه ساختار و کجای مارکتی. اینکار رو معمولا بصورت مولتی تایم با ارایه ها انجام میداد ولی بازم اگر ساختار مند تر بود نتیجه بهتری میشد از روش گرفت
اگر منظورت از ساختارمند تر اینه که یک روال مشخص ثابتی داشته باشه اصلا همچین چیزی در ict نداریم.در ict روایت قیمت رو باید بفهمی و بعد بایاس رو تشخیص رو بدی.از لحاظ خوانش قیمت و درک منطقی از حرکات قیمت هیچ سبکی به پای ict نمیرسه
بنظر من تنها نقطه ضعف ict اینه که خیلی شهودیه.دقت و تمرکز زیادی میخواد
همون نرتیو یا روایتی که میاد میگه هم چیز مشخصی نیست منظورم همون بحث شهودیه که خودت میگی من تا 2022 رو اون اوایل دیدم (رو مباحثش کا کردم) کلی ارایه و چیزای مختلف داره که چند شخص که روی چارت میرن میتونن به چندین روش چارتو ببینن و این توی ترید گاها ادمو اذیت میکنه. همون بحث بایاس و نرتیوش چیزیه که هرجور مخوای میتونی ببینی یا بقول خودت شهودیه و اگر میشد دیتاها رو بصورت منظم و ساختار مند کنار هم بذاره و ادم بدونه روی چارت چیکارس خیلی نتیجه بهتری میگیره. و زمانی که روشی شهود زیادی میطلبه و پارامترای زیادی برای بررسی داره توی لایو وقتی مخوای ترید بزنی خیلی ممکنه چالش ایجاد کنه. و یه ضعف دیگشم اینه که سالهاس داره همینجوری دیتا و دوره میده و چیزایی که میتونست تو 20 ساعت جمع کنه رو الکی 100 ساعت کش داد که بیشترم بخاطر یوتیوبه(اینکه سبک قویه رو منکر نمیشم )فقط داریم ضعفاشو میگیم وگرن سبک خوبیه اما مایکل داره با این همه دیتا و ویدئوهایی که بنظرم دیگ داره جنبه یوتیوبری پیدا میکنه داره همه رو وارد باتلاق یادگیری میکنه و واقعا این همه دیتا ادمو سردرگم میکنه
شخصیت هرکسی متفاوته یکی میتونه با این سبک ارتباط بگیره یکی نمیتونه.برای اونایی که میخوان دنبال چرایی حرکت باشند و دنبال منطق حرکت قیمت هستند این سبک خیلی خوبه
باید کار کرد و وقت گذاشت و همه ی اون مطالب مایکل رو کنار هم گذاشت تا به یک دید خوب رسید.اوایل سخته چون مطالب پراکنده هستند و زیاد ولی یکی شخصیتش به این سبک بخوره وقتی درک کنه میفهمه چقدر این بشر باهوش بوده
وارد منطقه دیسکانت یا ۷۵ درصد گپ ۴ ساعته اش شده، من کارم کریپتو نیست و بایوس دیلی و ویکلی بیتکوین و نمیدونم اما طبق اینکه رفته و سویینگ های h4 رو زده و تو همون تایم روش بسته با گپ، داره تثبیت روند صعودی رو نشون میده ، اما تیکه با ارزشی نیست برای لانگ چون فکر نمیکنم ویکلی هنوز مثبت شده باشه، بهتره صبر کنی نتبجه این اوردر بلاک h4 که در محدوده قیمت ۶۸ هزار هست و bos هم داشته که طبق آمار تایم فریم بالاش و بریک آف استراکچر اش جزو دسته بلاک های قابل اطمینان هست، و احتمالا کار خودش رو درست انجام
تا رسیدن بهش طبق استراتژی خودت میتونی وارد لانگ بشی ولی داخل اوردر بلاک وارد پوزیشنی بدون تایید خودت حالت هرطور ک تایید میگیری نشو
اگر بلاک رو رد کرد که احتمالش خیلی کمه تا first fvg of leg میتونی وارد لانگ بشی و از اون منطقه که میشه ۷۵ درصد لگ نزولی دوباره میتونی به شورت طبق پلنت فکر کنی
از کانال یوتیوب خودش میتونی بردرای یا توی کانالهای تلگرام که ویدیوهای ترجمه شده مایکل هست بعضا مینویسن.
فردا ساعت ۶ دوباره کنفرانس داریم تو گروه بله ما عضو شوید
@proptrader233
برای یاد گرفتن آی سی تی باید تمامی ویدیوهای مایکل رو دید ولی خودش بیشتر وقتها عمدا مطالب رو کش داده و در ضمن مایکل آی سی تی رو کامل نگفته و احتمالا هم هیچ وقت کامل نخواهد گفت مثال: مفهوم اف وی جی رو شاید حدود ۱۴ یا ۱۶ سال هست که گفته در ویدیوهای ۲۰۲۵ خودش تازه یه نکته دیگه اضافه کرد و بعدها در همون سال ۲۰۲۵ گفت که کامل اف وی جی رود در کتابش خواهد نوشت.
مایکل با سبک آی سی تی خودش یک ساعت طلای میلیون دلاری رو باز کرده و تقریبا بدون مونتاژ داده به شاگرداش. برای همین هست که کسانی که مایکل رو عمیقا یاد میگیرن مدتی دچار فلج تحلیل میشن یا مدتها دور خودشون میچرخن.
اما با این حال مایکل رو باید به هر زحمتی هست یاد گرفت کامل ولی مایکل کافی نیست (چون کامل نگفته هیچ چیز رو) باید در ادامه از گفته های مایکل و تجربیات شخصی یا شاگردان مایکل یه سبک خاص در بیاری.
دقیقا همینطوره و بنظرم دیگ داره میره به سمتی که از ویدئوها و کش دادنشون تو یوتیوب پول در بیاره اگر میخواست درست و درمون همه چیو بگه تو این چند سال کامل گفته بود. بنظرم با این مقداری که گفته ایسیتی هم عین خیلی سبکای دیگ باید بهش نگاه کرد و با یه مدل و سیستم مشخص ازش کسب سود کرد اگر شخص بخواد بره دنبال کمال و فهمیدن چارت میفته تو باتلاقی که تهش سردرگمی توی درایی از مطالبه
بیا تو گروه بله فردا کنفرانس داریم
بیشتر این مواردی که مطرح کردید در تحلیل تکنیکال کلاسیک گنجانده میشه ، ict در واقع در ۳ چیز خلاصه میشه OB ،FVG و MSS
خود مایکل چهل تا ستاپ دراه میتونی ی کالاکشن خودتو بسازی
سلام
اولا که کار بسیار خوبی کردید . ممنون ![]()
دوما مایکل همه چیزو نمیگه با وجود اینکه یکی از بالاترین دیتاهای ترید رو داره .
مستندات دارم .
مایکل یکسری از موارد رو در دوره های خصوصی میگه که به سادگی قابل دسترسی نیست.
فقط میشه از بعضی شاگرداش مطالب رو کشید بیرون.
من چند مورد را سراغ دارم که خودم تو این تاپیک براتون میگم.
سر فرصت البته .
چون درگیر یکسری مسائل هم هستم که اولویت هستش.
فعلا دارم رو ترندو دمو میزنم اون سناریو قبلی که برای بیتکوین در نظر داشتم اتفاق نیفتاد. و با ریوارد هفت این معامله بسته شد.تو این اوضاع بنظرم سراغ کریپتو بریم خوبه چون تو تبدیل هم میشه ترید کرد و فیوچرز زد.
سعی میکنم تحلیل ها رو از این به بعد بزارم بهمراه توضیحات.تا حدودی داستان متفاوته تو کریپتو نسبت به فارکس و با ict با اون دقتی که تو فارکس میشه ترید کرد تو کریپتو نمیشه از تمام اون ارایه ها استفاده کرد.
دوستانی که تو کریپتو کار میکنند و سبکشون ict است چنانچه توصیه ای دارند دریغ نکنند لطفا
من الان فقط نزدک میزنم. زمانی بیت کوین هم میزدم با آی سی تی
در بیت کوین مدل معاملاتی «سیلور بولت» مایکل برای من خوب بود
بیت کوین به اوپنهای هفتگی و اوپن نیمه شب نیویورک هم اکثرا عکس العمل نشون میده
ماکروهای مایکل رو استخراج کن در اون بازه های زمانی، بیت کوین حرکات واضح داره