♦️تجربتون از بروکر ای پلنت/ Eplanet!

چیز خاصی نداره، یوزر پس بزنید وارد میشه

1 لایک کرده

نمیشه دیگه میزنم یوزر پسورد

وارد سایت خودش شدید اکانت چک کنید؟

1 لایک کرده

من از بروکر به نوبیتکس برداشت زدم . کمتر از ۱۵ دقیقه از وقتی که درخواست زدم به حسابم واریز شد . شنبه و یکشنبه کار نمیکنند . ساعت واریزی رو تو پنلش نوشته .

2 لایک کرده

بله

از سایت خودش ساختم و از سایت خودشم زدم متا یا وب یا ctraderرو .نیاورد هیچکدوم

1 لایک کرده

متا و سی که کار نمیکنه اما نسخه وب من حساب دمو و ریل دسترسی دارم

نت و مرورگر عوض کنید شاید درست بشه

1 لایک کرده

از ما بهترونین حتما :grinning_face:

کار به هیچی ندارم ولی اینکه واریز ریالی مستقیم داره یکم سوال برانگیزه / درگاه شاپرک داره / هیچ بروکر مطمئنی مستقیم درگاه نداره / میتونه واسطه داشته باشه مثل تاپ چنج ولی این مدلی رو ندیده بودم.

1 لایک کرده

من ازشون نرخ تبدیل رو پرسیدم و گفتند مطابق قیمت تتر در صرافی آبان تتر تبدیل میکنند . احتمالا با این صرافی واریز ریالی انجام میدن . نرخ آبان تتر پایینه و من برداشت به نوبیتکس زدم و تترها رو اونجا فروختم . شما هم قبلش حتما نرخ صرافی رو چک کنید .

من باهاش کار کردم اما مبلغ پولم خیلی کم بود یعنی 500 دلار و تازه کار بودم ولی مثل اینکه بعضی دوستان جدیدا باهاش به یه سری مشکلات خوردن در بحث برداشت که زنگ میزنن و… بروکر دبلیو ام مارکت هم دیدم که با مبالغ سنگین باهاش کار میکنن و اگه از طرف استاد پورصمدی هم ثبت نام بکنی پشتیبانی خوبی داره و جدای از اون رفیق و هم خدمتیم توی این بروکر حساب سنگین 9 و 25 کا داره و میگه از همه لحاظ عالیه و بروکر آلپاری هم هست که قدیمی و فقط در بحث کندل سازی اسمش بد در رفته و من تجربه ای باهاش نداشتم اما با بروکر دبلیو ام مارکت که اولش ویندزور بود و بعد تبدیل شد به دبلیو ام مارکت و بروکر ایپلنت کار کردم و با مبلغ 500 اوکی بودن و بروکر دبلیو ام مارکت هم که رفیقم حساب سنگین داره و اوکی هست باهاش و خیلی از حرفه ای های مطرح و مطمئن در اینستا هم دیدم با دبلیو ام مارکت و بعدش ایپلنت کار میکنن با مبالغ بیش از 10 هزار دلار و 50 هزار دلار و بیشتر… فعلا میشه گفت 1-دبلیو ام مارکت 2-آلپاری 3-ایپلنت از بقیه بهتر و کم حاشیه ترن

1 لایک کرده

و در ضمن به عنوان نکته هم یادت باشه بروکر هایی که متاتریدر4 ارائه میدن قدیمی تر هستن و اعتبار بیشتری دارن و این یکی از نکته های اعتبار سنجی هست. چون شرکت متا خیلی خیلی کم پیش میاد به بروکر یا پراپی بخواد مجوز متاتریدر4 رو بده

پاسخ عجیبی دادید . مثل اینه که بگی راننده فقط اونی که پیکان سوار میشه . چرا باید از متاترید 4 به عنوان مزیت بروکر نام ببریم ؟

شاید بد برداشت کردید یا من بد توضیح دادم

در کل منظورم به اینه که اگر متاتریدر4 داشته باشن میشه گفت قدیمی تر هست سال تاسیس بروکر و خب این دیتای بیشتری میده به تریدر که بتونه از اعتبارش بیشتر مطمئن بشه ولی به تنهایی نمی تونه ملاک باشه و خب قدیمی تر بودن عملکرد بیشتری از بروکر هم شامل میشه و این موضوع میتونه کمک کنه تا تریدر بفمه که بروکر چطوری بوده در واریز ، برداشت، درست نشون دادن قیمت و کندل، LP و خیلی مسائل دیگه رو تا بتونه با خیال بیشتری ترید بکنه. صرفا همین و نه چیز بیشتر دیگه ای

1 لایک کرده

سلام اين صحبت دوستان به خاطر این هست که آقای پورصمدی این مورد رو به عنوان مزیت بروکر wm Market مطرح میکردن و به بروکر هایی که فقط mt5 داشتن به اصطلاح میگفتن تازه کار و تازه به دوران رسیده

فقط نمیدونم تو این وضعیت الان این بروکر ویندوزر دقیقا کجاست؟؟؟؟؟

1 لایک کرده

اینم بگم که من از بروکر ای پلنت تجربه خوبی دارم

برا همین همیشه ازشون به عنوان بروکری یاد میکنم که نظم دارن و انتقاد پذیر و شنوا هستن

برداشت های زیر 1000 دلار داشتم ازشون و مبلغ بالا باهاشون کار نکردم تا حالا

ولی راضی بودم ازشون

2 لایک کرده

ویندزور به خاطر گرفتن رگوله که بتونه به مشتریان بیشتری در سراسر دنیا خدمات بده و رگوله ای که خدمات بیشتری هم شامل میشه، wm Markets رو جایگزین کردن و مشتریان کشورهای تحریمی من جمله مارو آوردن این طرف و wm زیر مجموعه ویندزور میشه یا به عبارتی توسط مدیران ویندزور مدیریت میشه

بنده که مطلع بودم از این موضوع

تشکر از شما که این مورد رو برای باقی دوستان توصیح دادید

1 لایک کرده

بروکر ایپلنت چارت سالم پشتیبانی قوی واریز برداشت ریالی امکان ترید با نت ملی سرعت بالا واز همه مهمتر سی تریدر دارد واقعا بروکر خوبی. ۲ سا است فعالیت میکنم به دوستان تریدر پشنهاد میدم

2 لایک کرده

بعد یک سال کار کردن باهاشون واقعا از همه چیزشون راضی بودم.
بروکر خوبیه در کل و برای بنده که مشکلی ایجاد نکردن حداقل

1 لایک کرده

اما بین بروکرهای که به ایرانی ها خدمات میدن بنظر eplanet از همشون بهتره

یکبار وارزیزی داشتم چند روزی تستی ترید کردم و کل مبلغ رو برداشتم و خیلی سری کمتر از 1 ساعت به ولتم واریز شد

اسپرد و کمیسیون شم عالیه

اسپرد طلا کمتر از 1 پیپ

کمیسیون 4 دلار

3 لایک کرده