دوستان اگر کسی در ایپلنت ترید کرده و در واریز برداشت مشکلی نداشته کندل سازی نکرده لطفا بفرمایید و اینکه چطوری متصل شدین به متاتریدر ؟
بروکر خوب با پشتیبانی قوی
یادش بخیر دوسال پیش تبلیغاتشو انجام میدادیم اما دوستم سکته مرد ماهم بیکار شدیم
دو نفر که حسابای نسبتا بزرگی هم دارن من دیدم دارن با این بروکر کار میکنن مثل مستر تریدر و علی عبدی و …. اما خودم کار نکردم باهاش
سلام بله بروکر خوبی هستش و من حدود یکسالی هست کار میکنم و تا الانم مشکلی نداشتم نه برداشت نه کندل سازی - البته گفته های بنده رو ملاک قرار ندید و بازم تخقیق خودتون و انجام بدید
موفق باشید
برام جالبه چرا الان این حرفو زدی
این چرا یهو پرت می کنه بیرون از حساب؟ تنظیمات داره؟
چقدر مزخرفه واقعا
من امروز اولین معاملم انجام دادم برای تست با کمترین حجم استاپ یک و نیم پیپ بود اما با دو نیم پیپ ضرر بسته شد
قطعی مداوم داره …
کندل ها رو اصلا لایو نمیشه دید یک هو حرکت میکنن
خلاصه میخوام پولمو برداشت کنم
توی سایتش یه فیلم گذاشته که با سرور ملی میتونید به متا 5 وصل بشید . توی این اوضاع بهترین ارتباط رو با همین بروکر داشتم .
دیروز و پریروز که ترندو زور می زد وصل بشه این عین ساعت کار می کرد نمی دونم برای منم امروز ارور لود چارت داد و چند بار پرتم کرد بیرون
البته این پرت کردن بیرون از اکانتو قبلا هم دیدم
توی این شرایط از جمله بروکر هایی هست که وصله.
در کل خیلی جزو بروکر های خیلی معروف بین فارسی زبان ها نیست
واریز و برداشت ریالی داره، در کل از سرعت واریز و برداشتش راضی هستن تریدر ها، بجز موارد محدود
فقط رگوله موریس داره
فقط پلتفرم اختصاصی داره(متا نداره)
کاربران تا جایی که خبر دارم ازش راضی هستن
بونوس های خوبی هم میده
در کل بروکر رو به توسعه ای محسوب میشه
امیدوارم مفید بوده باشه براتون
من با متا 5 هم به این بروکر وصل شدم . آموزش اون تو صفحه بروکر هست
شما دوره علی عبدی شرکت کردید؟
بله . شماهم شرکت کردین؟؟
اره . بکتست هم زدم الان پراپ شروع کردم
من نمیتونم برنامه متاتریدر رو ویندوز نصب کنم میگه ممکن نیست باید از قبل داشته باشی یعنی کار نمیکنه و فقط تحت وب هست میشه درستش کرد؟
متاسفانه همینطوره . باید با فیلترشکن وصل بشید و متاترید 5 رو دانلود کنید .
مشکل قطعی سرورش رو چیکار کنیم من دوتا متاتریدر دارم یکی لایت فاییننس و ایپلنت و تو لایت فاییننس سرور آسیا داره و باید حتما متاتریدر لایت فاییننس وصل بشه که چارت و متاتریدر این ایپلنت هم کار کنه به پشتیبانیش گفتم یه سرور فرستاده چند ثانیه بیشتر وصل نیست و اونم به زور سرور متاتریدر لایت فاییننس هست اصلا یه چیز عجیبی هوش مصنوعی هم راهکار هاش کار نکرد و گفت دوتا متاتریدر باهم باز بزار و کار کن شما راهکاری برای وصل شدنش دارید مشکل من از نت ایرانسل هست؟ حتما باید مودم بخرم؟ چیکار باید بکنم راهکار بدید و راهنمایی کنید لطفا
ببین نصب نمیشه قبل اینکه استارت نصب بزنی تو یکی ازین جاهاش یه تیک آبی داره باید برداری حالا این چیه یه چیز چرت که میگه نصب شد برو تو سایت یا سرور متاکوئست منم هی میزدم تا آخرش میومد و دهنم سرویس شد تا این پیدا کردم میزنی بره برای نصب همه چیزو ببین یه گزینه هست که برات گفتم تیکش رو بردار و بعد سریع نصب میشه
سرورش چی چرا به زور کار میکنه و هی قطع میشه و باید چیکار کرد این سروری هم که خودشون میدن به درد نمی خوره و مدام قطع میشه