دورهمی تریدرهای اصفهان

درود بر شما عزیزان، اعلام حضور کنید و دوست داشتید خودتون معرفی کنید و بگید چه مدت و چه سبکی ترید میکنید تا آشنا بشیم

2 لایک کرده

با درود فراوان خدمت شما و هموطنان گرامی و اصفهانی های عزیز.من در اصفهان زندگی میکنم و ازاینجا بر همه شما درود می فرستم.:heart: :heart: :heart:

4 لایک کرده

به به درود بر شما آقا شهرام عزیز
من در مورد خودم و ترید کامل نوشتم ولی هنوز تایید نشده چون خیلی طولانی شد، خوشحال میشم از خودت هم بگی در مورد ترید اگر دوست داشتی، تا بقیه دوستان هم به ما بپیوندن

1 لایک کرده

درود بر شما.چی عرض کنم با این شرایط مملکت و قطعی اینترنت و وقت پیدا کردن صرافیهای داخلی.دیگه از وقتی که دسترسی به متا و تریدینگ قطع شده. دیگه حال و حوصله نمانده.خلاصه روزمان را با این اخبار گمراه و گیج کننده و فیلم دیدن وکتاب خواندن و کمی تریدتوصرافیهای ایرانی در این بازار بلبشوی جنگی و سیاسی وجناحی میگذرانیم.

2 لایک کرده

هعی متاسفانه باید صبر کنیم، من ک چندتا اتفاق مهم تو این کشور افتاد همه اش تو جاهای خوب کسب و کارم بوده تو بزنگاه و همون موقع ک خوب می‌شده رخ داده مث همین اینترنت و پراپ و ترید ولی محکوم ایم به ادامه دادن، من امید دارم به زودی خوب م نه عالییی میشه ،چندتا نوشته دارم داخل بیو بنده هست خوشحال میشم بخونید اونا رو هم، بخصوص یک استراتژی رایگان با جزئیات کامل نوشته ام، شاید دوست داشتید و کار عالی میکنید ک کتاب و فیلم میخونید، من هم همینطور ولی این چند روز بيشترين فعالیتم همین‌جاست

2 لایک کرده

حتما.همین هم که دارم مینویسم هم داره اینترنت قطع و وصل میشه.اعصابم را به هم ریخته.گرچه سعی میکنم در این شرایط خودم را وفق دهم. ولی در این دور همی پیگیر کارهای شما میشوم.فعلا خداحافظی میکنم تا فردا شب. چون از دیشب مبلغی میخواستم انتقال دهم .پدرم را این اینترنت و اپلیکیشتهای داخلی در آورد.دیگه وای به حال بقیه کارها.

1 لایک کرده

هعی درک میکنم ک این چیزهای پیش پا افتاده چقدر میتونه اعصاب رو خرد بکنه برای همه، متاسفانه باید صبوری کرد، شبتون بخیر جناب

درود به رفقای اصفهانی ترید

عباسم و حدود 7 ساله که ترید میکنم ، از آشنایی باهاتون خوشبختم :heart:

4 لایک کرده

درود بر شما آقا عباس عزیز
خوش آمدید
منم سالی، شش سال حدودا فعالیت میکنم
خیلی خوبه ک بچه ها همه با تجربه بالا هستن
:heart:

1 لایک کرده

از خودم شروع میکنم

سالی(سالوادور) هستم 34 سالمه

18 ساله سالی اسم مستعارمه همه دوستام بهم میگن :smiley: :grinning_face_with_smiling_eyes: برا کلاس نیست خخ

قبل از شروع آموزش ترید کافه خوب و تخصصی داشتم به مدت ‌5 سال و همونجا آشنا شدم با بازارهای مالی و بخصوص فارکس و اون موقع قصد شروع کردنش داشتم

حالا چرا اومدم سمت فارکس رو بگم و دلیل و هدفم

کرونا اگر بدی هایی داشت و باعث بستن کافه ام شد، یه جسارت و توفیق اجباری خوبی شد برای ایجاد تغییر تو زندگیم، چراا
چون از سال 96 ،با گذراندن دوره های مدیریتی کسب و کار آشنا شدم به مقوله هدف گذاری مالی و تو ی صحبتی با فرد فرهیخته ای همون سال 96 فهمیدم ک ی زندگی معمولی با دغدغه کم تو ایران نیاز به درآمد خالص ماهیانه 1000 دلاری داره ک اون سال فک کنم کمتر از 4 میلیون بود و من با همون کسب و کار کافه، عددی نزدیکش بودم
ولی به بخاطر شرایط تورمی و تحریم ها و مدیریت بیخود ک میدونیم تقصیر کیا بوده و گران تر شدن دلار گشت سر هم

از این هدف درآمدی که گذاشته بودم دورتر و دورتر میشدم ک به یکباره کرونا شد و دگ فهمیدم با کاسبی بخصوص کاسبی پر ریسکی مث کافه و رستوران نمیشه به این هدفم برسم

از طریق دوستانی که بورس تخصصی کار می‌کردن و یک دوست عزیزی که در کافه ام کلاس هم برگزار کرده بود، یک روز دیدم ک ترید روی متاترید میزنه و درآمد دلاری یادمه 16 دلار داشت تو ی ترید، ازم بخاطر آشنایی و مماست و پیگیری و درست انجام دادن کارها بخصوص کافه و مدیریتی و چیزهای دگ که داشتم ازم خواست آموزش ها رو شروع کنم که اون موقع بخاطر کار سنگین مدیریت کافه ک شبانه روزی و نداشتن وقت آزاد شروع نکردم که کرونا شد و وقت آزاد برای فکر کردن زیاد…
و تصمیم گیری برای تغییر
از فروردین ‌ 99 شروع کردم، به آموزش و یادگیری
یه دوره از آقای پور مغراصی دیدم ک همه چی داشت از اندیکاتور و پرایس و ایچی و الیوت و یه جوری ی معرفی و آشنایی خوبی بود

بعد دوره آقای پور صمدی یکسالی وبعد از اون فهمیدم که باید دنبال یه سبک و دوره بهتر بگردم (شاید اشتباه میکردم و فقط کمالگرایی بوده) و اسمارت مانی رو شروع کردم اول فانتوم ولی آموزشش حال نکردم و با دوره فوتون اسمارت مانی رو تخصصی پیگیری کردم و یه مدت کوتاه از اموزشش دور بودم ولی چارت رو دنبال میکردم،

بعد یه آپدیت دگ از فوتون رو باز کامل دیدم، الکی از وسط شروع نکردم، بعد لایو ترید روی پراپ رو از پارسال فروردین شروع کردم قبلش فوروارد تست اسمارت مانی میزدم و و اوپن داجونز و اوایل یکم دست و پا شکسته با چندتا از دوستام ، اوپن داو واقعا سخته واسه اول کار، و چیزهایی یاد گرفتم و استراتزی هایی زیادی آشنا شدم و بکتست گرفتم،
فهمیدم استراتژی هرچی ساده تر و مکانیکی تر و برپایه یه منطق ساده باشه و احتمالات خیلی راحتترم

چندتا پراپ بردم جلو از شانسم چندتایی شون اسکم در اومدن،
و باز شروع میکردم میگفتم اشکالی نداره

باز پرقدرت تر شروع میکردیم، مارکت پرقدرت تر جوابمو میداد و یه دوره سختی خوردیم به شات دان دولت آمریکا، چهل و پنج روز و اوایل نمیدونستم، حالا من قبلش ی ستاپ عالی آموزش و بکتست و فوراد تست کرده وبدم هم شروع کردم ریلش رو شات داون شد و داو و شاخص ها خوابیدن😄 و یه حساب دادم رفت اولین حسابی ک خودم واقعا دادم رفت،
بعدشم ماه آخر سال و بعدشم ماه اول میلادی ک بازار هیچی
بازار خوب شد و حساب پاس کردم، گفتم خوشحالم لاقال بعد این چند ماه سخت این یکی شد و موفقیت خوبیه هرچند حساب کوچیکه

پراپ یونیتی بود
خوشحال بودم

ولی فقط ده ثانیه :expressionless_face: :grinning_face_with_smiling_eyes:

نوتیف کانال یونیتی اومد “اتمام فعالیت های پراپ یونیتی”
:sweat_smile:
حالا از شانس من حساب اس جی بی داشتم، اینم داشتم اون یکی چ پاس شد سگب نبود
باز شروع کردیم، یه مرحله یک پاس کردیم، اوضاع ریخت بهم مملکت میدونید که کی

نت قطع بود
بعد برگشت دوباره رفتیم مرحله های بعدی و
باز ادامه دادیم و حساب پراپ های sgb مرحله یک و دو کردیم و ستاپ شخصی جدیدم عالی بود و خیلی راحت پراپ پاس می‌کرد که که کلاااا بووووووم:expressionless_face: :joy: :grinning_face_with_smiling_eyes: اینترنت شات داون

ولی درس های زیاد و تجربه های زیادی یاد گرفتم که خیلیی خوشحالم بابت همین ها ، چون تو برنامه هام بود و به خودم گفته بودم هر وقت یکسال ژورنال ترید لایو داشتی میتونی به خودت بگی تریدر و لااقل این تیک هدفی ام خورد والا خخ

همین دگ ،اینجا هستم بتونم اول یادبگیرم از بقیه و اگر در توانم بود به تریدر های دگ هم کمک کنم،

ارادتمند شما سالی

1 لایک کرده

این هم از معرفی یجورای کامل در مورد مسیر تریدری خودم ک تازه منتشر شد بعد تایید

(موضوع توسط نویسنده حذف شد)

درود بر تو. چه سختی هایی که هممون توی ترید نکشیدیم . ارزوی موفقیت برات دارم

1 لایک کرده

سلام کدام بروکر ها وصل هستند با این وضعیت اینترنت

درود بر همگی دوستان و همشهری های عزیز

من هم از اصفهان هستم 5 سال ترید میکنم و تقریبا 3 سال میشه شغل ثابتم هست البته با توجه به شرایط فعلی اینترنت واقعا نظم کاریم به هم ریخته و خیلی ناراحتم که زحمات این جند سالم از بین نره

1 لایک کرده

درود

بروکر وینگو تقریبا وصله البته گاهی هم قطعی داره ولی درکل میشه گفت وصله

ترندو هم وصله ولی خب روی برنامه اختصاصیش میشه ترید کرد که خیلی پرسرعت نیست

بروکرا کم کم دارن میان رو نت ملی ولی خب من خودم وینگو حساب ریل دارم و اوکی بوده توی این یک ماه

گاهی هم قطعی مقطعی داشته که فکر کنم طبیعیه با این شرایط

1 لایک کرده

برای من هر کدوم ک گفتن وصل هستن، هیچ کدوم وصل نبود

ممنون دوست عزیز امیدوارم برای همه مردم ایران و بخصوص تریدرها بهترین ها رقم بخوره :folded_hands: :heart:

1 لایک کرده

چرا برا من وصل نمیشن خب ؟متا5 شما وصلیید وینگو یا متا 4؟ از من وینگو متا5 وصل نشد