معرفی بروکر معتبر با اثبات واریز و برداشت با نت ملی

لینک گفتن رفراله حذف شد خودتون سرچش کنید برید ثبتنام کنید.

سلام دوستان دارم مدارک جمع میکنم و خدمتتون ارسال میکنم کامل این بروکر بونوس هم میده سرعت برداشتش زیر نیم ساعته پشتیبانیش خوبه احرازهویت ایرانی هم میپذیره….

مدارک لازم فقط یه کارت ملی….

بزار ببینم جریان بونوسش چیه که کامل توضیح بدم موقع ثبتنام استفاده کنید ازش.

این پست آپدیت میشه یکم دیگه….

خب دوستان پاسخ راه حل که گذاشتم رو دنبال کنید روی پیام کلیک کنید

واریز و برداشتش رو هم بزار ک با چیه

نت ملی هم کار میکنه یا نه ؟

دارم تست میکنم واریز ریالی هم داره برداشت ریالیش هنوز ندیدم همه تستاشو میبینم بعد اطلاع میدم با نت ملی هم کار میکنه

دم شما گرم منتظریم

(بدون حرف اضافه دنبال کن و مسئولیت با خودتون تمای تست ها چه من چه از بقیه دوستان که واریز برداشت کردن بر عهده خود شخص بود خودتون بهتر میدونید)

۱- بروکر ایپلنت سرعت چارت متاترید وبش تست کردم فعلا که خیلی خوبه.

۲- واریز و برداشت انجام شده توسط دوستان الان خدمتتون عکساشو آپلود میکنم تاریخش هم زده با نت ملی

-واریز ریالی با درگاه پرداخت ملی هم داره

۳- بونوس ۵۰۰دلاری بهتون میده شرایطتش هم

واریز بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ دلار و باز کردن یک معامله با لات سایز ۱ به مدت ۲-۳ دقیقه من روی یورو باز کردم روی طلا پیشنهاد نمیکنم. بعد باید یه تیکت ثبت کنید حدود ۲۴ ساعت بعد واریز میشه واستون.

۴- حتما باید احرازهویت کنید با کارت ملی و واضح باشه عکسشم میزارم واستون

حدودا ۸/۷ ساعت طول میکشه تاییدش کنن

۵- پشتیبانیش چک کردم خیلی سریع جواب داد فارسی پشتیبانی میکنه.

۶- سایت دوتا لینک داره یکی بین المللی و یکی ملی

سایت ثبتنامش با نت ملی و شروع معاملات

امیدوارم کمکتون کرده باشم موفق باشید و این تاپیک به دوستاتون معرفی کنید.

ممکنه آپدیتش کنم مطالب بیشتر بزارم.

موفق و پر سود باشید

سلام حسین جان، برای بونوس اگه مثلاً ۲۰۰ دلار شارژ کنیم بهمون ۵۰۰ دلار بونوس رو میدن ؟ و اینکه این بونوس با چه لوریجی هستش ؟ برای یک معامله میشه استفاده کرد ؟ یا نه به صورت مارجینه و میشه توی هر چندتا معامله ای که میخواستم استفاده کنیم

دوست عزیز لینک رفرال نزار برای یه حجم خیلی کم ریبیت بزار مردم خودشون بروکر هارو تست کنن

لقمه آماده بزاری دم دستت و بگی رفرال نزار نهایت….

اسم بروکر رو گفتم جناب کلمه آبی رنگ روش بزنی بروکر میاد بدون لینک رفرال میتونی سرچش هم کنی

روی تمام بالانس حسابت میشینه نمیتونی برداشتشون کنی بعد ۳۰ روز سود حاصل از بونوس میتونی برداشت کنی نماد های معاملاتی هم مجازی محدودیت خاصی نداره

حسین جان شرایط گرفتن بونوس با چه صورته ؟ توی سایت هیچ راهنمایی نیست

میشه یه توضیح کلی بدی از صفر، ممنون از لطفت

من هیچ توضیحی نمیدم دیگه داداش اونایی که میگن رفرال نزار و بزار مردم خودشون تست کنن بزار جوابت بدن مخلصم.

آخرین نظر ، در صفحه بروکر ایپلنت - همین الان می تونید برید ببینید

مدارک بزار آپلود کنن بقالی سر کوچه هم حرف داره ولی بدون مدرک حرف ارزش نداره.

بله ، اینم حرفیه
در این حد اگر کلاهبرداری و تخلفی شده بود {5000 دلار !} طرف به این راحتی ها دست بردار نیست
حداقلش اینه که مدارک رو واسه ایران بروکر می فرسته تا ایران بروکر تایید کنه و اعتبار بروکر رو ببره زیر سوال
5000 دلار برای کسی که تو ایران زندگی می کنه پول زیادیه

ای پلنت رو خیلی ها گفتن قطعیش زیاده
من خیلی بهش مطمین نیستم