دوستان عزیز سلام وقتت بخیر
من میخواستم تو بروکر ایپلنت واریز کنم از USDC ولی داخلش نیست همشون تتر هستن
تاپ چنج با نت همراه اول هم کار نمیکنن
راهی هست به من بگید خیلی خوشحال میشم
دوستان عزیز سلام وقتت بخیر
من میخواستم تو بروکر ایپلنت واریز کنم از USDC ولی داخلش نیست همشون تتر هستن
تاپ چنج با نت همراه اول هم کار نمیکنن
راهی هست به من بگید خیلی خوشحال میشم
صبر تا اینترنت بین المللی وصل بشه و اینطوری خیلی خطر ها رفع میشه برای سرمایت
بروکر خوبیه با شیکه اقتصادی که داره برای فاندامنتاسیتا خوبه
واریز و برداشتش و اعتبارش خوبه نخوره پولمونو و یه سوال تخصصی اگه تو لایت فاییننس و ایپلنت دوتا حساب داشته باشیم از نظر شباهت یا اعتبار کندل ها یا هر بروکر دیگه چقدر تفاوت دارن و این تفاوت خیلی هست یا کم و دردسرسازه یا نه
من هم تازه با این بروکر دارم کار میکنم . اینکه شبکه های مختلفی برای واریز رمز ارز داره خیلی خوبه . من با یک بروکر کار میکردم که فقط توی شبکه TRC20 میشد برداشت زد که هم هزینه اش بالا بود و هم همه صرافی ها نداشتند . کندلهاش توی طلا درسته ولی توی نماد نفت ( مخصوصا که الان برنت رو هر روز چک میکنیم ) خیلی اختلاف داره .
اگه توی دوتا بروکر حساب داشته باشم چطور منظورم اینه که مثلا تفاوت کندل ها تو بقیه بروکر ها باهم خیلی زیاده یا جزئی مثلا تو تریدینگ ویو یه بار بررسی کردم رنگ کندل های دوجی یا مثلا تو روند شارپ ریزشی یکیش پولبک داشت یکیش نداشت اینم ممنون میشم برام بگی
اختلاف قیمت توی تایم های خبری زیاده و طبیعیه . دلیلش هم اینه که ممکنه بروکر نتونه در قیمتی که شما مشخص کردید معامله رو انجام بده و خریدار و یا فروشنده ای رو پیدا نکنه . خیلی موقع ها مخصوصا شدو های غیر منطقی تو چارت پیدا میشه که استاپ تریدر رو میزنه ولی این شدو رو تو سایتهای دیگه نمیبینی که به کندل سازی توسط بروکر مشهوره . در کل در تایم فریمهای پایین این خطر هست و باید خودتون حواستون باشه .
من H4 کارمیکنم این مسائل توش کمتره دیگه
بله . ان شاء الله که کمتره ![]()
به دیتای زنده دسترسی داری اگه داری چندتا اسکرین از چارت طلا تایم فریم H4 و M5 برام بفرست برای بکتست مرسی
زنده باد لطف کردی
خواهش میکنم . امیدوارم شما هم هر چه زودتر به بازار متصل شوید .
ببخشید شما خیلی وقتا با این بروکر کار میکنید؟اسپرداش دیدم خیلی کم هست برا معاملات طلا خوبه.شما راضی هستین؟بعد یه مدت کار اسپرداش زیاد نمیشه براتون؟
من تو شرایط قطعی اومدم سمتش و بروکر اصلیم امارکتسه و لی بروکر خوبی برا فاندامنتالیست ها و طلا تریرر هاست از نظر من خوبه
سلام چه سبکی کار میکنید
این چارت فرازس یا چیز دیگه
ممنون آقا پرهام.بازم دوستان اگه کسی با این بروکر ای پلنت کار کرده به من از وضعیتش اطلاع بده.
وضعیت خاصی نداره کلا هیچ حاشیه نداره