♦️تجربتون از بروکر ای پلنت/ Eplanet!

سلام دوست عزیز میتونید از نوبیتکس یا صرافی تبدیل یا هر صرافی دیگه یی استفاده کنید برای واریز تتر، با دو شبکه میتونید تتر واریز کنید یکی باینانس و یکی هم ترون که باینانس اگه سرمایتون زیاد نباشه گزینه بهتریه چون کارمزد کمتری داره

1 لایک کرده

سلام

لاگینو چی بزنم

تو حساب کاریری میتونی اکانتهای دمو ، استاندار و ecn بسازی که بهت شماره حساب و پسورد میده و بعد تو این پنل وارد میکنی

1 لایک کرده

درود دوست عزیز

مهمتر از همه این حرفا شما برداشت داشتید از بروکر ایپلنت؟ چند نفر می گفتن که برداشتش به راحتی نیست

رفیق اول باید تو سایت اصلی احراز هویت کنی اونجا حساب بسازی خودش بهش لاگیم و رمز میده.

1 لایک کرده

رمزو کجا می فرسته؟

خود سایت بهت نشون میده

1 لایک کرده

منم با آلپاری مقایسه کردم یجاهایی بیشتر از ۳۰ پیپ شدو میزنه ، فقط چون رزومه نداره معلوم نیست پول بریزی توش برگرده یا بدلیل نامشخص دیگه برنگرده

خیالت راحت من حدود 1 ساله باهاشون کار میکنم و واریز و برداشت هم زیاد داشتم و کلی از دوستانم با همین بروکر کار میکنن - من واقعا بدی ندیدم از این بروکر و امیدوارم همیطور قوی ادامه بدن

1 لایک کرده

:joy::joy::joy::joy::joy::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand::ok_hand:

سلام وقت بخیر، من شخصا تازه با ای پلنت شروع کردم. تا امروز مشکلی نداشته، پشتیبانی نسبتا خوبی داره، تحت وب هست، من واریز مستقیم از نوبیتکس انجام دادم البته ازشون سوال کردم که مشکلی نداشته باشه، و مشکلی هم نداشت. حساب ای سی ان پیشنهاد میشه بیشتر. برداشت هم مشکلی نداره و کمتر از 15 دقیقه انجام میشه. جدیدا واریز ریالی هم راه اندازی کردن از طریق شاپرک.بروکر تازه کاری هستش، تا امروزم مشکلی نداشته، اما بشخصه به شرایط قبل برگردیم بروکرهای بهتری وجود داره که بشه درش فعالیت داشت. اما در بیابان لنگ کفشی هم…! روزهای پرسودی رو براتون آرزو میکنم. :rose:

2 لایک کرده

اصلا ۱۰۰ پیت توی هر تایمی یعنی استاپت و میزنه ، ساعت ۱ هم واید بسه باید بشه ۲۰ پیپ نهایت نه ۱۰۰ پیپ

1 لایک کرده

کسی برداشت زد ازین بروکر ؟

یه راه خیلی ساده هست اونم سایت ff.io

مثلا شما به آدرسی که این سایت میده usdc میزنی و توی آدرس مقصد هرچی نیازه توی هر شبکه ای که میخوای میگیری کارمزدش هم منصفانه است

برداشت زدم مشکلی نداشت، حداقل برداشت 30 تا هستش

2 لایک کرده

فرهاد جان با نت ملی باز میشه این سایت ؟

داداش با نت ملی اصلا مگه به ولت دسترسی داری که به این وبسایت دسترسی داشته باشی ؟ بلاخره باید از قند و عسلی چیزی استفاده کرد متاسفانه

2 لایک کرده

1 لایک کرده

من نتونستم تحت وب وصل شم مرورگر هم عوض کردم نشد . اوتت مارکت هم نتونستم . پس چرا برا من نمیشههههههه

2 لایک کرده

کفو همه بروکرا هانت کردن .بجز بروکر دوست و دزد ایپلنت

3 لایک کرده