واریز و برداشت عالی
دوستـــــــــــــــــــــــــــــــــان…
برای شما سایت ای پلنت باز میشه ؟ …
ممنون میشم معرفی کنید قبل این شرایط با چه پراپ و بروکری کار میکردید.
من برای بار اول که با این بروکر کار کردم، از یک حرکتشون خوشم اومد. اونم این بود که وقتی ثبت نام کردم پولم کم بودش و نمیتونستم حساب Ecn باز کنم، ولی خودشون برام لطف کردن علاوه بر بونوس 100 درصدی، حساب حرفه ای تری رو برام آزاد کردن و تونستم توش فعالیت کنم.
پشتیبانی خوبی هم داشتند
[quote=“ParsReX, post:49, topic:2128, username:user_21033”]
دوستـــــــــــــــــــــــــــــــــان…
برای شما سایت باز میشه ؟ …
[/quote]بله به راحتی :hibiscus:بسیار عالی . فقط در جریان باشید با اولین برداشت از حسابتون طبق قوانین بروکر اون بونوس از حسابتون برداشته میشه و نکته دوم اینکه اعتبار این بونوس یک ماه است . عملا بروکر داره به شما در ابتدای کار کمک میکنه تا راه بیافتید .
امروز متاسفانه سرورهای ایپلنت برای من کار نمیکنه . دوستان دیگه هم همین مشکل رو دارند ؟
اتفاقا برای من خوبیش این بود که بیشتر از یک ماه بونوس رو نگه داشتند و واقعا راضی بودم ازشون و اگر باز فرصتی پیش بیاد قطعا با این بروکر، دوباره ترید میکنم ![]()
من دو ساله با ایپلنت کار میکنم ، واریز و برداشت با همه روش ها داره ،برای هر سبک ترید کردن هم حساب معاملاتی داره ، حساب ecn pro ش عالیه برای ترید روی داو جونز و طلا و کریپتو و جفت ارزها ، و حساب مخصوص ترید روی طلا دارن با اسپرد صفر و مهمتر از همه اینکه در شرایط جنگی هم متا وب تریدر با نت ملی کار میکرد و عالی بود ، نظر شخصی خودم به نسبت بروکرهای مشهور که توی ایران فعال هستند بهتره
سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه من تازه کار هستم در بازار های مالی 600 دلار سرمایه دارم و در بروکر ای پلنت حساب ساختم قصد دارم اون 600 دلار رو واریز کنم به بروکر ای پلنت چندتا سوال دارم. ایا این بروکر واریز و برداشت هاش در این شرایط بدون مشکل انجام میشه ؟ ترید کردن توی پلتفرم وب خودش ایا بدون قطعی و کاملا پایدار انجام میشه ؟ و اینکه اگر کسی ویدیو های اموزشی از استراتژی البروکس و پرایس اکشن و یا ترید با اردر بلاک داره ممنون میشم به ایدی بله Mha_1490 ارسال کنه
درود. قبلا در رابطه با بروکر کلاهبردار ایپلنت پست گذاشتم یه نگاهی بکن . بنظرم بیشتر از ۱۰۰ دلار هم سرمایه گذاری نکن.
دیگه خود دانی. موفق باشید
مراقبت باش برای واریز اول بیشتر از۱۰۰ دلار واریز نکن اونم با این وضعیت مملکت. برای ویدیو هم تو آپارات سرچ کن پورصمدی و البروکس ویدیو هاشون هست.
اولا اگر اولین حساب ریلتان است 600 دلار زیاده نهایتا با 100 دلار حساب باز کنید چون احتمال از دست رفتن حساب خیلیه.اما در مورد ایپلنت اعتبارش حداقل تا 5000 دلار به نظرم کاملا اوکیه من در همین حدود ازش برداشت داشته ام توی همین روزهای قطعی هم حدود هزار تا برداشت ازشون داشتم.پلتفرم وبش هم هیچ قطعی نداشت فقط من یک کمی با پشتیبانیش حال نمی کنم برداشتش هم گاهی کند انجام میشه ولی با این مبالغ هیچ مشکلی از جهت اعتبار نداره.میدونم گوش نمی کنید اما کلا نسبت به اصل ورود به بازار یا مقدار سرمایه گذاری تأمل بیشتری کنید.
سلام
حسین جان من تا حالا تو نت ملی ترید نکردم
۶ سال سابقه ترید اونس دارم به نظرت با ایپلنت شروع کنم تو این شرایط ؟
برای ارقامی که گفتم معتبر به نظر میرسه پلتفرم وبش رو باید خودتون تست کنید ببینید باهاش اوکی هستین یا نه.بقیه شرایط هم که بستگی به اینترنتون داره مثلا دسترسی به اخبار و تحلیلها ندارید یا سخته نمیدونم برای شما چقدر مهمه در کل شاید اگر صبر کنید شرایط هم برای ترید و هم برای انتخاب بروکر بهتر بشه
من هم تازه باهاش کار کردم . واریز و برداشت سریع و پشتیبانی خوبی داره .
آقا نادر شما یکبار در زمانی که اسپرد واید بوده به مشکل خوردید و هر کس که در باره این بروکر سئوال میکنه میگید کلاهبرداره . خود دانی ولی قضاوت شما اشتباست .
مشکل خاصی ازشون ندیدم اما حدقل واریزیشون میشه گفت صرفا برای بیکار نبودن توی این اوضاع خیلی خوبه و اینکه فقط یسری اوقات سایتشون از دسترس خارج میشه
حساب استانداردش خیلی اسپردش بالاست