درسته ولی یه دمو بساز تست کن اگه با گوشی تو کروه 3 نثطه بزن و دستکتاپ کن ببین میشه
ببین میتونی شمارتو بدی یه تماسی هم داشته باشیم؟همو گم نکنیم بعد این قضایا
ایدیم و تو بیو ایران بروکره تماس نمیتونم تو پیام رسانا درخدمتم
همین Iparham. Com اوکیه
اون هاستش خارچه تو بیوم اخرش برو ایدی بله و شروسم هسا لینا @parhamsoleimany تو روبیکا و شروس و برا بله اولش i
ادمین چت اینترنت پرو را پروند تا یه راهکار خوب دادم
فقط فکر کنم منم که تو این چت ها گزارش میگیرم و غیر آدمیزادم و میدونی چیش خوبه دنیا برای آدمای غیر معمولیه ![]()
ببخشید بابت گزارش کی گفته من عجیب ترینم با دنیا فرق دارم تو خیلی خوبی اینو نگو
فکر کنم این ادمین اول میان سراغ من بعد میرن سراغ کامنت های مخرب یا تهدیدات سایبری ![]()
نه بیخیال شو تو عالی هسی راستی بروکر ای پلنت سواپ بالای داره مثلا 1 لات برا من تست زدن 80 دلاره
نفهمیدم چی سوآپ یعنی رفت و برگشت یعنی هر معامله 80 دلار خرج بر میداره
۱ لات اره برا دمو که من باز کردم اینه برا 0.01 کمتر ۱ دلار و 0.03 میشه ۲ دلار
تو ریل هم همینه دیگه یا نه یعنی تو ریل اگه یه لات بزنم کلا 80 دلار کمیسیون میگیره مگه قبلا به ازای هر لات 8 دلار نبود روی طلا مثلا یا من اشتباه فهمیده بودم
البته حساب دمو که باز کردم استاتداره شاید به خاطر اینه
ریل تدیدم شاید ایتاندار اینه فردا به پشتیبانیش زنگ میزنم
فکر کنم از من حساب ecn بود و پشتیبانی شماره ایران داره جوابگو هستند یا همین چت تو بروکر را میگی
شماره ایران نداره مثل وینگو که جواب نمیده شماره خارجه حالا من ecn و.. تست نکردم هنوز
چطوری زنگ میزنی یا به پشتیبانی وصل میشی؟ و جدا تو سیمکارت سفید داری؟ میدونی بنظرم اینکه بتونیم از ایران بریم بهتره چون تازه میشیم یه آدم و یه شهروند درجه 2 و تو اون موقعیت تازه میفهمیم زندگی چیه تازه اگه یکروز کارمون بگیره و برسیم به سبک OLDMONEY که دیگه هیچی و این بهتر از این امتیاز های ایرانه مثل اینه که نون مال خودمونه ولی با شرط بهمون بدن
پشتیبانی شماره خارج داره که باید شارژ باشه که بشه زنگ زن و اره سیمکارت پرو دارم
فقط آزادی بی قید و بند و زنده باد و من نرم فردا ایپلنت قبولم نکنه بگه سیمکارت زرده بدرد نمیخوره ![]()
انقدر محدود نیستیم فقط اینترنتی بی فیلتر