دستت درد نکنه.موفق باشی
ایپلنت بروکر بدی نیست البته برای مبالغ پایین.من یک سال پیش حسابم فعال بود 500 واریز کردم رسوندم به حدود 3000 و برداشت کردم و مشکل اساسی نداشت.اما برای من که مثلا در آلپاری به واریز و بلرداشت آنی عادت کردم تأخیر در واریز و برداشت اذیت کننده است.اون دفعه دو سه بار الکی برداشتهام رو کنسل کردن و چند بار هم زنگ زدن که حالا کجا میخواهی بری و … تا بالاخره پرداخت کردن .این تماسها اصلا جالب نیست.الان هم از آلپاری برداشت زدم به خاطر مشکلات فعلی در اتصال و از تاپ چنج زدم به ایپلنت.برداشتم در آلپاری در ثانیه انجام شده.اما برای واریزم به ایپلنت سه ساعته علافم.به حسابم ننشسته .تیکت هم دیر جواب میدن.خلاصه مشکل اساسی تا حالا نداشته ولی ایده آل نیست.بین اینهایی که الان وصلن ، بهتر از اون بروکرهای قارچی وینگو و ترندو و بروکر بدسابقه دلتا هست.
من بیشتر رو اسپرد یک بروکر خوب میخام .چون رو طلا میزنم.اگه فقط مشکلش همینه که گفتین بازم فکر میکنم خوب باشه.تشکر
بروکر های وصل با توضیحات کامل :
دریته بروکر ها هیچ گاه کامل و بهترین نیستند ولی در شرایط کنونی کشورمان بهترین بروکر های e-planet و آلپاری میباشد بروکر e-planet بر طبق منبع ایران بروکر بروکری که اول با شبکه اقتصادی اومد بعد بروکر هم ساخت و در انگلستان به ثبت رسیده و از نظر من برای فاندا منتالیست ها بهترین انتخاب میباشد به دلیل وجود خبر و منابع های کامل و با ت ضیح در سایت و شیکه خود و برای طلا تریدر ها بد نیست ولی به پای بروکر ها اوربکس و امارکتس و … نمیرسه ولی انتخاب خوبی نسبت به بقیه در شرایط کنونی میباشد
.
الپاری بروکر با ستبقه ولی با حاشیه زیاد از کندل سازی که به قول پشتیبان در وجود نقدنگی است ولی نه بروکر ی که مشتقیل یا ndd به مارکت وصل باشد امکان کندل سازی را ندارم و اوربکس عالی اربن انتخاب است ولی در شرایط کنونی قابل استفاده نیست و کندل سازی بگذریم سابقه زیادی ۲۵ شال دارن ولی جوایز و احترام و اهمیت به کاربر مانند آمارکتس ندارم و از نظر من انتخاب خوبی نمیباشد
.
ترندو بروکری متفاوت با پلت فرم خود ولی نسبت به بقیه اتصال مایدار تری دارد ولی به دلیل سختی مثل برداشت و قطع وصلی و نداشتن اعتبار انتخاب خوبی هو نیست و هست و نسبت به الپاری بهتر است
.
بروکر های دلتا و اوتت هم … هست ولی اصلا به دلیل های زیادی مورد استقبال کاربر ها نیست و انتخابای خوبی نمیباشد
سلام برای ثبت نام بروکر e-planet ایمیل میخواد
به جیمیل دسترسی ندارم چیکار باید وارد کنم؟
منم سعی کردم وارد سایت میشه همه کاری میشه کرد ولی ایمیل پل آخر که نمیشه ردش کرد حتی برای داشتن یه حساب دمو اگه تونستی و راهکار بقیه برات جواب بود یه خبر بده
درود بر شما از چه طریقی وارد ای پلنت میشید من حساب فعال دارم این مدت حتی به سایتشون وصل نشدم اگر ممکنه آدرسی که استفاده می کنید رو بفرمایید ممنون میشم
ببین یه لینک بود تو همین چت ها برام فرستادن اگه پیدا کردم میفرستم برات ولی من قبلا حساب داشتم تو ایپلنت و نه تونستم قبلی بیارم بالا و یه حساب جدید درست کردم ولی اون پیامی که باید بیاد رو ایمیل و رمز و همه چی را بگه نیومد بازم شانسم گفت حساب دمو بود حساب درست میشه ولی رمز و هیچی بهت نمیده هیچ کاری نمیتونیم بکنیم تا طرفای برج 7 یا 8 دیگه جنگ تموم بشه تازه داریم وارد جنگ زمینی میشیم فعلا از کسایی که چارت لایو دارن تایم فریمی که کار میکردی را بگو برات اسکرین شات بفرستن با همون بکتست کن یا برو سر یه کاری که سرت گرم باشه وقت بگذره تا این جنگ تموم بشه من خودم همین کارو کردم و از بس بکتست کردم دیگه چارت حفظ شدم
اتصال راحت و کامل به متاتریدر بروکر ای پلنت
راهنمایی کن تا دوستمون وصل بشه من که نتونستم تا حساب را هم ساختم ولی اون رمز و شماره حساب هرچی تو سایت گشتم نتونستم پیدا کنم و قبلا روی ایمیل میومد الان هم که نیومد دیگه
وثتی حساب میسازی بهت میده و وقتی تو وب تریدر وارد میکنی فقط لود میشه باید رفرل کنی
من برای امتحان یه حساب دمو ساختم فقط میشد موجودی زیاد کرد و یه قسمت دیگش واریز حساب ریل بود و کلا هر کاری کردم هرجا را گشتم هیچی نیاورد میتونی یه فیلم از ساخت حساب و اونجا که رمز میده بگیری و بعد شماره بدم بفرستی تو روبیکا یا ایتا که ما هم بتونیم وصل بشیم؟ جدی دو سه هفته اس از چارت دوریم و دیگه دست و دلمون به بکتست هم نمیره
دمت گرم رفیق و من یه بار دیگه باید امتحان کنم دفعه قبل با گوشی انجام دادم یه راهکار بده که چارت ایران بروکر تو کامپیوتر بالا بیارم برای این کار
رنگ قرمز و سبز اذیتت نمیکنه من قبلا قرمز و سبز بود باعث یه حس عجیب میشد رنگ قرمز برام بعد آبی تیره و آبی مایل به سفیدش کردم رنگ خنثی دیگه فاز برد و باخت نمیده
چارت فراز عالی یه امتحان کن faraz.io البته اینک لینک چارت طلا ایران بروکر که فقط تو کامپیتر خوب میاد انس جهانی طلا | چارت و نمودار قیمت انس طلا امروز 31 فروردین اینک پارت بایتیکل که ایران بروکر از اونه چارتش https://app.bitycle.com/terminal?symbol=alpari%3AXAUUSD و chartix.ir که خوب نیست خیلی
آره اصلا تکون نمیخوره فقط یه قیمت و چندتا کندل نشون میده پس من فردا با این فیلم تو به امید خدا میتونم چارت لایو ایپلنت بیارم بالا ؟ وقتی رفتم تو گوگل کامپیوتر قسمت بالاش همین سایت ایران بروکر را بزنم میاره دیگه؟ چون من این چند وقت فقط با گوشی کار کردم و کامپیوتر تعطیل بود!
چارت ایران بروکر که از بایتیکل هست با سیستم بهرت میاد و فراز لحضه ای هست و بهترین چارت ایرانیه
فردا میرم تو کارش حالا ما خواستیم مثل چند نفر هول نکنیم سرمایه را نابود کنیم گفتیم هیچ کاری نکنیم بهتره