♦️تجربتون از بروکر ای پلنت/ Eplanet!

زنده باد و شبت خوش من برم تا این ادمین مزاحم نشده دوباره

1 لایک کرده

ادمین که خوبه کاری نداره شب تو هم بخیر مشکلی بود درخدمتم همه جا

3 لایک کرده

دوستانی که چه قبل از این شرایط چه الان تجربه کار با این بروکر رو دارن لطفا راهنمایی کنن و تجربیات خودشون چه مثبت چه منفی رو به اشتراک بذارن

من با ایمیل ملی ثبت نام کردم پشتیبانی خیلی خوبی دارن و دسترسی به پلتفرم متاتریدر5 تحت وب تقریبا بی نقص و پایداره با اکانت دمو تست کردم

در مورد برداشت گفتن در صورتی که دسترسی به ایمیل برای تایید برداشت نداشته باشم بصورت کتبی تاییدیه رو میگیرن و مشکلی پیش نمیاد

درکل نظرات بدی در مورد برداشت ها یا سابقه کلاهبرداری این بروکر وجود نداشت اما بازم ممنون میشم کسایی که کار کردن باهاش تجربه خودشون رو در اختیار قرار بدن چون میخوام توی مرحله اول فردا 500 دلار واریز کنم و قبلش میخوام خیالم راحت بشه

1 لایک کرده

:small_orange_diamond:سلام دوستان کسایی که با این بروکر کار کردین تجربه خودتون رو به اشتراک بزارید با بقیه مخصوصا اگر تجربه واریز، معامله و برداشت داشتید.

:red_triangle_pointed_down:منتظر نظرات هستم.

8 لایک کرده

خوبه پشتیبان خوبه و اتصال ش خوبه

5 لایک کرده

من تازه باهاشون کار میکنم . پنلش خوبه و روشهای واریزی ارز دیجیتالش خوبه . پشتیبانیش هم فعاله .

7 لایک کرده

شرایط معامله معمولی،واریز آسان،برداشت مشکل(ندیدم و نشنیدم پول کسی رو خورده باشه یا کلاهبرداری کرده باشه اما کلا روند برداشت طولانی با محدودیتهای متعدد داره.سعی میکنند لفتش بدن و هی کنسل کنن یا بهونه بگیرن تا بالاخره یک درصدی هم که شده از اونهایی که قصد برداشت دارند منصرف بشن.ساپرتش معمولا آنلاینه ولی عملا دسترسی کافی نداره و کاری نمیکنه فقط راهنمایی میکنه.در مجموع و کلا متوسط.

3 لایک کرده

سلام ممنون که نظرت و تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی.
دیگه بلاخره تو این شرایط انتظار داشتن زیاد از هر چیزی اشتباهه و باید با شرایط کنار بیایم.
وگرنه هیچ وقت در حالت عادی نه من و نه هیچ تریدر دیگه ای سراغ همچین بروکر ها و پراپ هایی نمیریم.

2 لایک کرده

سلام

به Eplanet واریز داشتی؟؟

مشکلی ندارن واسه واریز و برداشت؟؟

1 لایک کرده

تو واریز مشکلی نداشتم ولی هنوز برداشت نزدم .

1 لایک کرده

پشتیبانی خوبی داره ولی وقتی چند تا سئوال میپرسی فقط آخریش رو جواب میده . :grin:

1 لایک کرده

رو B_Book بودنش اصلا شک ندارم!

سال اول که وارد فارکس شدم با این بروکر کار کردم. همه چیز اولش خوب بود ولی بعد …!

1 لایک کرده

اره واریز کردم الانم دارم ترید میکنم مشکلی نداره ولی برداشت نزدم هنوز

1 لایک کرده

مشکلش چی بود؟ از شکل متوجه نشدم

1 لایک کرده

بیشتر از ۱۰۰ پیپ اسپرد یورو !!!

اصلا قابل اعتماد نیست. از من به شما نصیحت این بروکر بیخیال بشید.

1 لایک کرده

الان متوجه شدم . تایم خبر نبود ؟

1 لایک کرده

تازه کاریا، خیلی مواظب باش.

1 لایک کرده

خیلی هم تازه کار نیستم ولی با این بروکر تازه شروع بکار کردم . غیر از این مورد اگر نکته ای دیدید بفرمایید .

داداش شما تازه کاری انگار

مگه عکسو اوپن نصف شب نگرفتی؟

اکثر بروکر ها همینه

2 لایک کرده

خودت میفهمی فرق بروکر abook با bbook?