چگونه از فلج تحلیل (Analysis Paralysis) و سردرگمی بین سبک‌های مختلف خلاص شویم؟

بچه ها بنطرتون مشکل کجاست وقتی چارت رو باز میکنم هزار نوع تحلیل میاد سراغم از اسمارت مانی بگیر تا پرایس اکشن

نفدینگی اوردربلاک خط روند الگوی هارمونیک ار اس ای ایچیموکو فیبوناچیو….

بنظرت مشکل چیه؟ اصلا این مشکل حساب میشه یا من روش حساسم؟

اخه میدونید نمیتونم تهش به یه تحلیل درست برسم مثلا بعضی وقتا هرکدوم یک چیزی رو میگن و من از پس ناراحت و افسرده میشم وقتی نمیتونم که ماه ها سمت چارت نمیام

2 لایک کرده

رفیق ب خدا ی خط وسط چارت بکشی هر موقع خورد بهش با تاییدیه وارد شی ار دو بگیری سود دهی ، دنبال چیزی نباش ی استراتژی ساده مثه همین چیزی ک گفتم کارتو راه میندازه یا علی.

4 لایک کرده

دوست عزیز . تحلیل کردن با ترید کردن فرق داره . تا زمانی که شما تحلیل کنی به سود مستمر نمیرسی . باید ترید کنی . یعنی چی باید یک سیستم یک پلن مشخص داشته باشی مثل شکارچی . مثلا وقتی اهو سرشو اورد سمت زمین علف بخوره من سمت گردنش تیر اندازی میکنم . یعنی فقط گردن و فقط سرشو اورد سمت زمین علف بخوره. اینو انقدر بکتست و فروارد تست بگیری تا هیچ مشکلی توی اجراش نداشته باشی . من هم مشکل شمارو داشتم اما خداروشکر حل شد . شما پلن معاملاتی نداری مشکلت اینه .

2 لایک کرده

چون چند تا چیزو باهم میدونی ذهنت قفل میکنه.یدونرو جدی بگیر ذهنتو از بقیه خالی کن روش بهترین شو.

به قول بروسلی من از کسی نمیترسم که هزار تا فن بلده ازونی میترسم یه فنو هزار بار تمرین کرده

3 لایک کرده

اخ اخ اخ به این میگن فلج شدن بر اثر تحلیل زیاد یا Analysis Paralysis معروف!

نقطه خیلی خوبیه اینجایی هستی؛ چرا؟ چون دوره آموزش اولیه رو گذروندی و اینکه فک میکردی ترید آسووونه تموم شده، حالا رسیدی به زمانی فهمیدی سخته ولی نتونستی بهش مسلط بشی و خب این خوبه.

الان باید یاد بگیری چجوری یه پلن معاملاتی بنویسی، ایا واقعا نیازه هم اوردر بلاک پیدا کنی هم خط روند هم حمایت مقاومت هم ….

پیشنهادم بهت اینه نحوه نوشتن استراتژی معامله و پلن معاملاتی رو بری یاد بگیری، اونموقع تازه شروع میشه!

آزروی موفقیت :heart:

5 لایک کرده

دوست عزیز شما فاقد یک پلن معاملاتی شخصی می‌باشید.

استراتژی معاملاتی و تحلیل نمودار

مقدار اهرم یا لوریج

انتخاب تایم فریم

اندازه لات

نقطه ورود

نقطه خروج که شامل حدسود و حدضرر می‌باشد

مدیریت ریسک و سرمایه

4 لایک کرده

سلام دوست عزیز شما خودت استراتژی رو درست کردی؟

چطوری اوکی کردی لطف میکنید ریز به ریز توضیح بدین من نمیدونم از کجا شروع کنم

دقیقا حس میکنم همینه روز ها میشینم تموم کوری هارو میبینم تموم. موضوعاتی که به تحلیل تکنیکال مربوطه رو میبینم… باید فقط یک سبک رو ببرم جلو…

سلام رضا جان وقتت بهر خسته نباشی واقعیت من توی استراتژی گیر کردم اینطور ک میگم من هزار تا چیز رو میبینم حس میکنم باید خودم استراتژی رو درست کنم بنظر شما اینطوریه؟ باید خودم استراتژی رو درست کنم یا جی

ممنونم از شما دوست عزیز ققط من نمیدونم استراتژی رو باید خودم بسازم؟ حس میکنم این ک همه چی رو با هم ترکیب میکنم دارم سعی میکنم خودم استراتژی رو درست کنم اشتباهه ؟ باید چکار کنم

دقیقا اینو متوجم ولی خب نفهمم حس میکنم گوی جدا باید پیدا کنم…

1 لایک کرده

میتونی خودت بسازی میتونی از یکی کپی کنی میتونی ترکیب کنی!

ولی تو نیاز نداری همههه چیزو ببینیو همه رو باهم ترکیب کنی!

برو آموزش نحوه استراتژی چیندن رو ببینهم توی یوتیوب هست هم آپارات.

و نظر شخصی بنده: پرایس اکشن از همه مهم تره و این کانسپت ها برای فهمیدن بهتر پرایس اکشن ساخته شدن.

1 لایک کرده

سلام .

مشکل شما ریشه در تنوع زیاد سبک های معاملاتی و در نتیجه نبود استراتژی معاملاتی و از همه مهمتر نبود پلن معاملاتی می باشد /.

ابتدا یه پلن خیلی ساده بچین : چه نمادی ؟ چه تایم فریمی ؟ چه سشن؟ و سپس یه سیستم مدیریت سرمایه بزار و حتما حتما از ترمز های روزانه استفاده کن . از تعداد معاملات کم شروع کن .

بعدش از نظر تکنیکالی ، بررسی کن با کدوم سبک یا الگو و یا …. راحتی ؟

حتی میتونی یه لیست چندتایی ینویس و بعدش اولویت بندی کن /

این میشه استراتژی تکنیکالی . پیچیده نگاه نکن . و فقط یه کار ساده رو درست انجام بده .

حتما هم ژورنال کن . حتی اگه شده با یه اسکرین شات ساده .

بتونی همین ها رو کنترل کنی ، نتیجه رو می بینی .

به امید موفقیت و روزهای پرسود .

1 لایک کرده

ی سیتم و ستاپ مکانیکی بسیار ساده بدون نیاز به تحلیل پیدا کن و ترید بزن،

مشکلت این نیست که چیز زیادی بلدی. مشکلت اینه که فیلتر نداری.

همه اون ابزارها درستن، اما توی شرایط خودشون. وقتی همزمان روی چارت میریزن، تبدیل میشن به نویز ذهنی.

نتیجه: سردرگمی، فلج تصمیم‌گیری، و در نهایت فرار از چارت.

به یک فیلتر نیاز داری که اول ببینی بازار الان در چه وضعیتی است.

یک اندیکاتوری هست به نام( ترند ویژن )همین کار رو می‌کنه: جهت، قدرت، ساختار، و نزدیکی به سطوح مهم رو بهت میگه.

بعد از اون، میتونی بری سراغ هر تحلیلی که دوست داری.

میتونی به صورت رایگان یک هفته تست کنی اگر پسندیدی نسخه بدون اکسپاریر تهیه کنی به نظرم به کارت بیاد😍

ببین باید چیزایی که بلدی و آموزش دیدی فیلتر کنی،اسنفاده زیاد و همزمان از اندیکاتورها و اسیلاتورها، مفید نیست که هیچ کلا تریدر گمراه میکنه.

من خودم نمودار خیلی ساده نگاه میکنم فقط از مووینگ اوریج روی نمودار استفاده میکنم.اندیکاتور فقط از RSI. پرایس اکشن.

تو باید ببینی به تیپ شخصیتی و معامله گریت کدام روش تحلیل تکنیکال میخوره و از همه مهمتر باید انتخاب کنی در کدام تایم فریم میخوای معامله کنی.

موفق باشی

ذهنتو ب ضرر عادت بده نزار یدونه ضرر تورو از مسیر خارج کنه تنها چیزی ک اذیتت میکنه استاپه تیپی ک حال خوب میده اذیت تمیکنه ذهنتو عادت بده ب ضرر بگو ک جزئی از معاملست فدای سرم اتفاقا چ کار خوبی دارم میکنم استاپ میزارم ضرر کوچیک میکنم از پولم محافظت میکنم ، اینو کنار استراتژیت بزار هر روز بخون بره تو ناخوداگاهت همه چی درس میشع دنبال هیچی نباش ی استراتژی با وین ۴۵ ار دو کارتو راه میندازه

و استراتژیم نیاز نیس خودت بسازی من این کارو کردم وقت زیاد میگیره برو ی اماده ساده تو یوتیوب اپاراتی چیزی پیدا کن تکرارش کن ببین میگم ساده ینی خیلی ساده بدون هیچ اندیکاتوری ته تهش دو تا خط رو چارتت باشع شلوغش نکن الکی هیچی نداره

بزرگترین معامله گرا ساده ترین استراتژیو دارن

سلام عزیز،منم این مشکل رو داشتم و بهت میگم چجور حل کردم شاید کمکت کنه.

اول تمام ستاپ هایی که بلدی رو دونه دونه بنویس به صورت 1234،یعنی باید بنویسی وقتی چارت رو باز کردی1این کار رو بکن2اون کار رو بکن ،بعد 3 اون کار رو بکن و… تا انتها.

حالا بشین ستاپ ها رو توی گذشته بکتست کن(خیلی خیلی نمیخواد دقیق باشی)بعد ببین با کدوم راحتی و چشمت بیشتر میبینه-نسبت به امار بسنج کدوم ستاپ بهتره(از لحاظ استاپ و تی پی متوالی-وین ریت-میانگین r/r)و…(میتونی از هوش مصنوعی بپرسی و راهناییت کنه تا استراتژی درست رو بتونی انتخاب کنی) اینم تاکید میکنم که فقط 1 ستاپ انتخاب کن(حالا خواستی بعدا میتونی بیشتر کنی این تعداد رو ولی زمانی بیشتر کن که به این تسلط کامل داشته باشی).

حالا ستاپ رو دقیق تر کن و تمام نکات رو به صورت 1234 داخل یه برگه داشته باش و کنار چارت پیشت باشه.

حالا شروع کن به بکتست(تو بکتست قراره هم استاپ زیاد بخوری و چشمت ستاپ رو نبینه،نا امید نشو و ادامه بده تا ذهنت و چشمت تسلط پیدا کنه روی ستاپ) تاکید میکنم دید نتیجه اونی که میخوای نیست ول نکن و نرو سراغ ستاپ بعدی،بزار تسلط پیدا کنی روی ستاپ.

دیدگه ببخشید زیاد حرف زدم :sweat_smile:

2 لایک کرده

چرا فکر کردی مارکت میکر میزاره با 2تا خط سود کنی