ببین این یه چرخه ای است که خیلی ها توش میوفتن و دنبال راز و کلید اصرار هستن؛به فکر این نباش که ستاپ خلق کنی یا ستاپ خودت رو داشته باشی چون این زمانی جوابه که حدقل5سال تریدکنی(نه اموزش).
نسبت به چیزی که بالا گفتم بسنج کدوم ستاپ یا سبکی رو داشته باشی
ببین این یه چرخه ای است که خیلی ها توش میوفتن و دنبال راز و کلید اصرار هستن؛به فکر این نباش که ستاپ خلق کنی یا ستاپ خودت رو داشته باشی چون این زمانی جوابه که حدقل5سال تریدکنی(نه اموزش).
نسبت به چیزی که بالا گفتم بسنج کدوم ستاپ یا سبکی رو داشته باشی
چون تجربه دارم
قبلا با ۱۰ تا خط سود ده نشدم ب دلیل این ک نقطه ورود و خروج زیاد میداد ولی با دو تا خط ب خاطر ساده بودن و راحت تصمیم گرفتن ورود های بهتری داری و خروج های بهتر .
اره هرچقدر چارت خلوف تر باشه بهتره؛من منظورم اینه به نظرم با خط نمیشه سود ده شد،ترید به این راحتی ها نیست
امیر عزیز روزت بخیر
راه حلش خیلی سادهتر از اون چیزیه که فکر میکنی، چون منم مثل خودت بودم در حدی که سرگیجه میگرفتم منم مثل سایر دوستان مسیر و کارایی که کردم رو میگم شاید مفید باشه :
۱. اطلاعات رو پاکسازی : از بین تمام چیزایی که بلدی، اون چیزی که باهاش راحتتری (مثلاً فقط اسمارتمانی یا فقط پرایساکشن یا هر موردی که این حس رو بهت میده) رو انتخاب کن. بقیه رو بریز دور (نه اینکه بقیه بده ها ).
۲. قانونگذاری کن برای خودت : روی کاغذ بنویس تمام ستاپی که داری رو مثلا: “من فقط وقتی وارد میشم که ۱. ساختار شکست بشه، ۲. یه اردربلاک تست بشه”(قدم به قدم مکتوب کن حتی چیزی که فک میکنی پیش پا افتاده است ). همین و تمام. اگر این دو تا نبود، حتی اگه کندل از مانیتور اومد بیرون و گفت من ۱۰۰ درصد میرم بالا هم، حق نداری وارد بشی.
۳. پذیرش : قبول کن که قراره خیلی از موقعیتها رو از دست بدی. تریدر حرفهای کسی نیست که هر روز ترید میکنه؛ کسیه که فقط وقتی ترید میکنه که برنامهاش دقیق اجرا بشه.
امیدوارم مفید باشه
من گفتم خط منظورم ساده بودنشه
واگرنه همون خط کشیدنم از یسری اموزشا بدست اومده حرف شما درسته فقط با خط کشیدن نمیشه سود ده شد و یسری پارامترای دیگه ام نیازه.