دوست عزیزم ما که دعوا نداریم..تو حوزه ای که بحث میکنیم باید تا حدی تخصصی و قوی صحبت کنیم…بیرون از این بحث ، حداقل با هم هموطنیم…من که همش دارم میگم ایشالا این سیستم رو داشته باشید و سود کنید من لذت ببرم که تو ایران همچنین فردی هست که تریدر فوق حرفه ای هست…سیستم رو بیشتر تست کن حداقل برا ۵۰۰ بار و یکی دوماه هم ریل تجربه کن حداقل…اون موقع بسیار منطقی تر میشه در موردش حرف زد
ینی منطورت اینه که شما میتونی مارکت رو کاملا بفهمی؟ ببخشید دقیق متوحه نشدم چی گفتین
بفرمایید دوست نازنین
قربان شما
عرض ادب
سوال بنده اینه
اگه مقدوره راهنمایی کنید
زیاد وقتتونو نمیگیرم
حقیقتش تا الان ۳ تا تاپیک با موضوع شروع به کار ترید زدم و همهشون بدتر گیجم کردن. یه بندهخدایی گفت ict خوبه و یکی دیگه گفت بدرد نمیخوره. یه نفر دیگه از rtm نوشت و اون یکی سبکشو کوبید. در آخرم nds رو یکی مثال زد و بازم کلی مخالف داشت.
خواهشا یه مسیر برام ترسیم کنید
یه نقشه راه
که همونو بگیرم و برم جلو
بدون اینکه دیگه دنبال فلان استراتژی باشم یا بگم استراتژی من بدرد نمیخوره
چون الان واقعا گیج شدم و نمیدونم باید چیکار کنم
دمتون گرم
داداش تو از ۱۰۰ نفر همین سوالو کپی پیست کردی پرسیدی ،ب همه هم قول دادی که به همون چیزی که گفتن عمل کنی،همون راه اونا رو بگیری بری،داری بازیمون میدی مرتضی داری با احساساتمون میکنی مرتضی ![]()
بسیار عالی…اولا حداقل بنده ادعای استادی نکردم صرفا انتقال تجربه ۶ ساله م هستش…یکجایی باید اون لوپ غلط شکسته بشه دیگ..اگه امثال من نیان و توضیح ندن که این همه دوره میره تو پاچه مردم!! این جمله ها با احترام یک سری شعار هستش که خیلی جاها بی دلیل استفادع میشه…من خودم خداشاهده اولین باره در طول این ۶ سال دارم در مورد معامله گری صحبت میکنم و تازه فهمیدم اینجا وجود داره…قسم میخورم که تمام چیز هایی که گفتم سکه در قلک تریدر هاست و اگر ۱ درصد بدونم که حرفام بدرد کسی نمیخوره ، لام تا کام حرف نمیزنم..به هر حال بعد اینکه نت وصل بشه ، احتمالا دیگ اینجا نخواهم اومد و البته منتی هم نبوده هیچ وقت…
من نظرمو بهت میگم . ولی انتخاب با خودته. 1= شما یه سبک انتخاب کنی و بهترین ممبعش رو ببینی
2= یه منتور داشته باشی که یا یه استراتژی بهت یاد بده یا بعضیاشون سبک شخصی دارن. کسی که ثابت شده باشه و برداشتای مستمر و.. که دیگ خودت باید بری دنبالش ولی در مورد گزینه 1
1= پرایس اکشن البروکس = خود البروکس هست بعضیا هم میگن پورصمدی
دکتر اناری هم پرایس سبک شخصی داره اونم متونی تحقیق کنی
2= سبک عرضه تقاضا= الفونسو سم سیدن که بنظرمن الفونسو با تدریس انصاری
3= ار تی ام= منابع پراکندس و ژورنالای اکادمی و اینا منابع اصلیشه
اینم میگن یاشار محمدی خوبه ولی من نمیدونم باید تحقیق کنی
4= ایسیتی که مایکل هست و یه سری دوره های تکمیلی از شاگرداش مثل زئوسی رومئو دایه و سی ار تی و..
قطعا ممکنه مدرسای خوبی هم باشه ولی خب دیگ باید بری خودت واقا اینا تحقیق کنی
هرچند من یکی دونفر میشناسم که واقعا قوی هستن ولی خب هزینه دوره میگیرن و فقطم حضوری کار میکنن که من اسم نمیبرم ولی هرکیو خواستی باش کار کنی (اگر هدفت منتور بود) حتما مدارک و مستندات باید بگیری
سبکای جدیدتری مثل lit هم هست که من پیگیرش نبودم همچنین اسمارت مانی اینا که همون زیرشاخه ایسیتیه
عزیز منی ستون:))))) از خدا پنهون نیست از شما چه پنهون.خودمم واقعا روم نمیشد دوباره بپرسمش.ما یه رفیقی داریم بنده خدا بچهی روستاست و میخواد ترید یاد بگیره. این سوال اونه.جوابارو براش فرستادم ولی باز اصرار داره از بقیهم بپرسم. منم دلم نمیاد بهش نه بگم. سر همین از بقیهی دوستانم میپرسمش. معذرت میخوام
مرتضی جان برادرانه جوابتو میدم امیدوارم به دردت بخوره…
شما ابتدا یک روش تکنیکال مثل همین پرایس اکشن رو یاد بگیر و مسلط شو رو همین یک روش و نه چیز دیگ ای…
زمانیکه یاد گرفتی، یک دونه از ستاپ های داخلش رو تست کن …مثلا شکست الگوی فلگ رو تست کن…اینجا خیلی قراره به باگ و ابهام در چارت بخوری…باید هی تست کنی و فیلتر اضافه کنی و خیلی خیلی دقیق و با چارچوب بسازی یک روش ورود به معامله رو…
در کنارش اصول احتمالات رو یاد بگیر با کتاب معامله گر کامل مارک داگلاس…این کتاب رو چندین بار باید بخونی خیلی زیاد…هر کتابی در مورد قوانین احتمالات معامله گری هستش رو قورت بده…
خیلیا میگن روانشناسی باید بگیرید…من میگم اوکی ولی مهم تر از همه ، اصل احتمالات هستش که ریشه همه ی موضوعات روانشناسی در معامله گری هستش..شما زمانی که بترسی ، یعنی احتمالات رو نمیدونی..ترس همیشه هست، اما کنترل ترس با فهمیدن بحث احتمالاتع…
ترکیب این دو با مدیریت سرمایه، میتونه شمارو ر مسیر درست قرار بدع…لطفا اسکرین شات بگیر و یادت نره این مسیر رو
نوکرم..ولی اینجوری که بیشتر گیج میشه.
آقا دمتون گرم لطف کردید❤️
اینکه بعد اینهمه سال این نتیجه رو از مارکت گرفتید یعنی راه درست همینه، دمتون گرم آقا❤️ واقعا کمککننده بود
همینو اسکرین میگیرم نشون میدم بهش
عالیییی..متن سوالتو تو تاپیک بعدی میبینم ![]()
![]()
دوستان معذرت میخوام
پیام رسان بله قطع شده؟
قطعا این استراتژی حتی با وین ریت بالا وجود داره ولی هزینش یکم بالاست.
نگاه، اگه میشد یه ویدیو یکی دو دقیقه میفرستادم
توضیح راحتی نداره
این تاپیک از بالاش بخونی شاید بد نباشه
ضعف بزرگش ریز بودنشه