سلام دوستان
لطفا اگر کسی استراتژی سودساز در یک دقیقه ریسک به ریوارد یک به دو وین ریت بالای ۶۰ میدونه لطفا کنه راهنمایی کنه
اگر هزینه هم داره بازم پیامم بده
ممنون
سلام دوستان
لطفا اگر کسی استراتژی سودساز در یک دقیقه ریسک به ریوارد یک به دو وین ریت بالای ۶۰ میدونه لطفا کنه راهنمایی کنه
اگر هزینه هم داره بازم پیامم بده
ممنون
یه ستاپ ساده مکانیکی بهت میگم فقط برو بک تستشو بگیر
ستاپ روی داو جونز
تایم ۵ مین
بدون فرکتال
ستاپ اخرای سشن نیویورک تشکیل میشه
منتظر یه رنج قیمتی میمونی به هیچ سبک و استراژی کار نداریم منتظر میمونی تا بریک معتبر به یکی از سمتای رنج شکل بگیره و با استاپ پشت کندل شکست و تارگت ۲ وارد میشیم
فقط داخل روزایی که مارکت خیلی اذیت میکنه و شارپ نیست نباید وارد بشیم
اگه هم سوالی داری همینجا بپرس جوابتو بدم
استراتژی قرص نیست بخوری سود ده بشی. باید چارتو بفهمی در درجه اول تحلیل قوی داشته باشی بعدا بری سراغ استراتژی. کسی هم بهت گفت با استراتژی میتونی سود کنی یا داره بهت دروغ میگه یا خودشم متوجه موضوع نیست
خانم شایق سلام
نیاز به هزینه نیست
کروکوبات رو پیگیر باشید تا دقایقی دیگه
با ریسک به ریوار ۱ به ۱۰ الان یکی دو هزار خط کد منتشر میشه . حاصل ۱۰ سال کار نماینده سابق بروکر لایت فایننس
دوست عزیز راه رو داری اشتباه میری! این مسیر که پیام گذاشتی یعنی فرصت دادن به شیاد ها و کلاه برداران.
میخوای ترید کنی و سرمایتو برای درآمد اهرم کنی؟ برو ترید کردن رو یاد بگیر، چندین مدل هست که همینجا توی کامیونیتی بگردی دوستان ازشون نام بردن، یکیشون فازی لاجیک یکیدیگه ICT یکی دیگه حمایت مقاومت و این لیستو میشه تا صبح ادامه داد.
پول دادن برای گرفتن ستاپ یک اشتباه بزرگه که فضا میده به فرصت طلبی شیادین.
کروکوبات چی هست ؟! میشه بگید؟؟
چه جالب خانم شایق ۶ ساعت پیش ثبت نام کرده و بدون هیچ فعالیتی درجا اومده یه سوال فضایی کرده که خیلی اتفاقی استاد امامی مثل بتمن از آسمون بیاد راه حل شیادی (عه ببخشید جادوویشو) اعلام کنه ![]()
داخل بیو من یه نگاهی بنداز یه تاپیک استراتژی نوشتم بخون اگر تو این سبک پسندت بود بگو بهم،وین ریت این سبک ها نزدیک به پنجاه بعضی وقت ها کمتر بعضی وقت ها بیشتر ولی خب ساده و مفهمومی و مکانیکی هستن، اینش خوبه ،اگر این نمونه پسندت شد ،استراتژی های دگ ام هم دارم مثلا رو طلا و داجونز ک همینقدر ساده و مکانیکی هستن
آموزش استراتژی orb+volume داجونز -مکانیکی-بسیار ساده-همراه با عکس
حال من با دیدن بیماری های مضمن خراب میشه ، وقتی میبینم هر چقدر هم پول باشه نمیشه دردی رو دوا کرد . پارانویا یا بدبینی شدید یکی از این موارد بشمار میره که نزدیکان شخص بیمار در تهدید خطرات جانی نیز در برخی موارد بوده اند .
خدا شفای عاجل بشما عطا کنه اقا صابر و یه صبری به عزیزانتون .
سلام دوست عزیز من یک روش اسکایپ در تایم یک دقیقه دارم که ریسک به ریچارد یک به یک و نیم با و چین ریت بالای ۸۰ درصدی برای تمام بازارها میشه استفاده کرد فقط در بازارهای مختلف کمی وین ریت بالا و پایین میشه من روی انس جهانی وین ریت ۸۵ به بالا میگیرم
ممنون از دعای خیرتون ![]()
![]()
منم برای دنیا آرزوی به درک واصل شدن همه شیادان رو میکنم که سر مردم به هر نحوی کلاه میذارن و جیبشونو مخصوصا تو این شرایط خالی میکنند.
دنبال همچین چیزی نباش خودت سالها تمرین و ترید کن تا به نتیجه برسی. الان میان یه استراتژی که مال ده سال قبل هس رو بهت میفروشن!!
سلام خوب هستید
یاد میدین؟
آموزش استراتژی بسیار ساده و مکانیکی روی نماد داجونز رایگاااااان
حتما یه نگاهی بیندازید،
سلام. من بهتون یاد میدم. ۴ ماه زمان میبره که کلاس های آموزشیتون رو تکمیل کنید. ۴ماه هم باید تمرین کنید. بعد از ۸ ماه شما کاملا سودده میشید.
با این فرمون در اینده به عنوان دکمه لیکوئیدیتی بازار استفاده میشید
شمارو تگ کردم بیای درجریان باشی . کامنتاتو خوندم میدونم کابوس کلاهبردارای اینجایی😂
زمان بهترین پاسخ ها رو همیشه داده