دوستان ریوارد بالا با وین بالا واقعا توی ترید امکان پذیره.؟

سلام دوستان کسی تونسته برای طولانی مدت تقریبا ریوارد بالایی با وین بالارو داشته باشه همزمان؟

2 لایک کرده

اگه ستاپ معاملاتی مختلف رو امتحان کنی متوجه میشی ریوارد و وین ریت رابطه عکس دارن.. اگه وین بالایی بخوای ریواردت محدود میشه اگه ریوارد بالا بخوای وین ریتت محدود میشه.

8 لایک کرده

من تونستم الان نت قطع نبود برات هیستوری معاملاتمو میفرستادم به حساب ریل

1 لایک کرده

بله صد در صد.لازمه ش صبره

1 لایک کرده

سبکی دیدم که در تایم بالا نقطه ورود در میارن و در تایم پایین(خیلی پایین)ورود و استاپ قرار میدن،تارگت رو از تایم بالا(تحلیل) پیدا میکنن
ریواردها عموما از ۵به بالاست
اگر ۱یا۲یا۳ معامله هم استاپ بزنن،روی ۱معامله جبران میشه

2 لایک کرده

اگه پای نظمو احساساتت وایسی, با ریوارد به ریسک معقولو وین ریت عادی هم کارو در میاری رفیق

بزار اینطوری و کلی بگم.

دنیای واقعی مثل ترید هستش و ترید هم مثل دنیای واقعی.

آیا توی دنیای واقعی کار و درآمد خیلی بالا با ریسک خیلی پایین امکان پذیر هستش؟

شما کار سیف و کم ریسک بخوای مثل کارمندی، درآمدت هم کمه.

پول زیاد بخوای باید قاچاقچی و خرید و فروش مواد کنی که ممکنه اون وسط یا دستگیر بشی یا کشته بشی.

به عبارت دیگه، سوالت رو اینطوری میشه مطرح کرد که آیا میشه یک شبه پولدار شد؟

جوابش با خودت :sweat_smile:

3 لایک کرده

بله میدونم اما یسری تریدر میشناسم که حتی قسم میخورن هردوشو دارن. نه مثلا ریوارد چهار پنج مثلا ریوارد دو با یه وین نسبتا بالا

مثلا ریوارد چند با وین چند

صبر چطور میتونه راه حل باشه؟ بیشتر توضیح بدین

از نظر شما ریوارد با وین چند معقوله

از لحاظ منطقی و ریاضی غیرممکنه همچین چیزی. در مورد تعداد بالای 500 تا صحبت میکنیم نه 5 تا 20 تا ترید

2 لایک کرده

یه شبه پولدار شدن که چه عرض کنم. اینو خودمم میدونم که یه شبع نمیشه پولدار شد اما میخام ادعای برخی تریدرارو برام توجیح کنید

بله ولی باید خیلی تمرین کنی یه چک لیست قبل ترید داشته باشی و صبر بالا

شما در ریواردی که سیستمت داره رو با فرمول زیر وین ریت بریک ایون رو میتونی بدست بیاری 10 -15 درصد بالاتر از اون وین ریت که بگیری شما توی سود هستی خیالت تخت:
فرمول : 1 تقسیم بر (ریوارد + 1)=
من ریوارد 2 دارم پس میشه 1/3= 33.33%
حالا در واقع توی لایو وین ریت من 50 60 درصد هست پس توی سود هستم.

دنبال این باش همین

اون هایی که هم ادعای میکنن هر دو فاکتورشون بالاست رو بذار در توهم و خیال خودشون باشن

1 لایک کرده

اگر جفتش رو میخوای تعداد معاملات به شدت میاد پایین ماهی ۳ تا ۶ ترید بعیده بیشتر بشه

1 لایک کرده

خوب جمله های قبلش رو دقت نکردی که گفتم مثلا کار کارمندی سیف و کم ریسک درآمدش کمه و کار پردرآمد ریسکش زیاده.

این نکته توی ترید این میشه که آر به آر بالا بخوای وین ریتت میاد پایین، وین ریت بالا و کم ریسک بخوای آر به آر ات میاد پایین.

هر دو تای این ها، ینی نسبت وین ریت به آر به آر هم به محدوده ای داره که بیشتر از اون کار هر کسی نیست و کم پیش میاد.

هرچی بیشتر توی این بازار بمونی و ببینی و تجربه کنی و حرفه ای ها رو ببینی و حرف هاشون رو بشنوی بیشتر به این نتیجه میرسی که گلدن ستاپی وجود نداره و هرکی این رو میگه یا بی سواده یا کلاه برداره. بهتر شدن هستش و وجود داره ولی اون هم تا یه حدی که اون هم ۸۰ درصدش بیشتر میشه بحث‌های روان شناسی تا تکنیکال.

برای همین مثال یک شبه پولدار شدن رو زدم، چون یک شبه پولدار شدن دقیقا همون گلدن ستاپ هستش. شما یه ستاپی پیدا کنی که آر به آر ۱۰ بده با وین ریت ۸۰ یعنی مثلا می تونی دو ماهه صد دلار رو بکنی یک میلیون.

به خاطر همین به نظرم وقتت رو با این چیزا حروم نکن و یک سبک معاملاتی که باهاش راحتی رو یاد بگیر و کار بکن و تمرین بکن و از اونجا به بعد برو روی بحث های روان شناسی.

2 لایک کرده

راسته دادش. توهم داشتن و اسرار بر لجاجت دلیل نادانیست. هرمی بخواد سود دویست درصد بسازه. مطمعا باشین با چیزی بنام کار مارچین مواجه میشه. اول باید خودت بشناسی وبدونی چی میخوای بعد بری سراغ مارکت. با آموختن رسم چند خط و چند رسم بی‌مورد راه بجای نخواهید برد اینم بگم استاب دشمن شما نیست دوست شماست. دشمن شما طمع سماست

یه شخصی توی یوتیوب انگلیسی بود راجع به یه تریدر صحبت میکرد اسمش یادم نیومد وین ریت ۲۰ داشته! و سودهای خیلی خوب. خیلی هم مستند بود. حالا ریسک به ریواردش جچند بوده نمی دونم نگفت یاد این موضوع افتادم از پست شما

2 لایک کرده

من به گفتار و عقاید همه احترام میزام وقصدم رد یا قبول حرف هیچکسی هم نیست در مورد خودم صحبت میکنم

من سالهاست که با مارکت بصورت جدی سر کله میزنم

آینه‌ای هم که تو فضای مجازی داستان سرایی می‌کنن نود نه درصدشان بازندگان مطلق هستن. اومدن تا با پکیچ فروشی کمی از سرمایه ازدست رفته خودشان را بدست بیارن. دلشان بحال منو تو هم نسوخته

وین ریت یا نسبت بریوارد قانون نانوشته هست. که گاها بچه ها با لج بازی بی‌مورد که نسبت بهم میخوره. منتظر معجزات می‌مانند. اشتباه هست

درصد بستکی بکار تو و دیدگاه تو تو مارکت دارد. نوشته بودند ماهی 3%درصد مکه بیمارم میزارن بانک راحت‌تر هستم که

براحتی تو بازار گریپتو تا 15%ماهانه وفارگس تا30%ماهانه قابل دست یابیست منتها یتجربه امتحان پس داده پشت کار باید باشه

1 لایک کرده