دنبال یک استراتژی با وین 65/70 و ریوارد ٢

مطالعه ی کتاب‌های مارک داگلاس رو به همه عزیزان پیشنهاد می کنم.

2 لایک کرده

عرض ادب سعید جان…بله من مطمئنم تقریبا که همچین چیزی وجود نداره…فقط دوست دارم به نوبه خودم کاری انجام بدم که اگر عزیزی تازه در راه معامله گری قرار گرفته، خدای نکرده با دیدن این تاپیک در مسیر اشتبا قرار بگیره..:rose:

حاضرم ثابت کنم ها ولی خوب از یک طرف هم سخته برام که اگر میگین نیست پس واقعا محشره است ولی اگر میخوای امتحان بکنی یکبار جارو نقدینگی را عمیق یاد بگیر اینم کمک من به شما

البروکس چارت را نقاشی و فقط چارت میخونه ولی کسی که دید میکری داشته باشه می‌تونه صد تا مدل ستاپ طراحی کنه

مخلصم. ببین همیشه استثنا هست من نمیگم نیست ولی 90درصد که میگن داریم تو یه سایکل خاصی ممکنه باشه. وگرن بصورت مستمر 1 در هزاره . که احتمالا الان اینجاها نیست من خودم بارها برداشت زدم و با اطمینان بالا این حرفو هم زدم . اگرم کسی داره خوشبحالش موفق باشه

1 لایک کرده

خوش بحالت کاش ما هم متونستیم مارکت میکر باشیم. کاش این سعادت نصیبمون شه دراینده دم شما گرم در هرصورت

اثبات سخته ولی رد کردنش خیلی راحته…البته که من امیدوارم واقعا این سیستم رو داشته باشید و سود کنید….ولی اگه بخوام ردش کنم، به این شکل هستش که بهتون میگم برید سیستم رو حداقل برای یکسال و یا ۵۰۰ معامله فوروارد تست واقع گرا انجام بدین و نتیجه رو اعلام کنید..سیستمی که شما میگی رو من صرفا در مورد بانک های بزرگ از گوشه و کنار شنیدم که با داینامیک هج کار میکنن و بدون حد ضرر…

نتیجه ای که از ۵۰۰ معامله تست میگیرید اگه استراتژی خوبی باشه، یک ریت معقول به شما میده…در غیر اینصورت یا ضرر ده هستش یا بنده متوجه این سیستم نمیشم..

مستمر هم جواب میده من کریپتو استفاده کردم همیشه جواب داده صعودی نزولی رنج بریش بولیش

خداروشکر داداشم خوش بحالت امیدوارم مولتی میلیاردر شی بزودی موفق باشی

من خودم 200تا بک تست گرفتم دارم میگم اینو کامل یعنی با سود ضرر احتمالی همه جوره گرفتم ولی هنوز ریل کار نکردم

اصن کلمه ( مارکت میکر) کل جامعه معامله گری یران رو به غلط انداخته…به شدت مخالفم باهاش…چون این حس رو القا میکنه که حتما باید پشت دست بانک ، معامله کنیم…این حرفا چیه اخه..اصل احتمالات یادبگیر با یه سیستم سودده تمومه دیگ…این جمله ها با احترام ، برای فروش دوره هستش

ممنون امیدوارم شما هم به همچین چیزی برسید

اولا داداش بکتست رو بیخیال شو. مورد بعدی شما میگی بکتست من میگم دمو بصورت لایو بارها حساب رو چند صد برابر رشد دادم اما تو ریل این خبرا نیست حالا شما وارد شی بهتر این جمله رو درک میکنی-
فقط یادت باشه خونه رویاهاتو رو اب نساز تو فارکس. هروقت 10 تا برداشت زدی متونی بگی من سیستمم سوددهه وگرن همش سرابه

مگه شما نگفتی ۱۰ هزار دلار حساب ریل داری ؟؟:grin:

دوره نخریدم عزیز حتی یک ریال هم خرج نکردم فقط بک تست گرفتم و اینکه بگم بعد دو سال سربه‌سر هستم اینم می‌دونم باور نمیکنی شب خوش

اونو به شما گفتم ویندوزری همه جا هستی قبلاً جواب شما رو دادم تو خیلی پرت هستی همه رو هم منحرف میکنی

ویندوزری ینی چی؟؟نکنه منظورت بروکر ویندزوره

بالا هم یک نفر بود دلسرد می‌کرد می‌گفت بیست سال هست ترید میکنم فقط ضرر جواب شما دو تا را دیروز دادم

خب عزیز من شما که تحربه رو نداری که نباید بیای با این اعتماد به نفس در مورد این سیستم صحبت کنی…اولا شما تستت بسیار کم بوده…دوما کسی سیستمش رو میاد نشر میده که چندین سال فراز و نشیب رو داخلش گذرونده و از دل رکود های این سیستم در اومده و پایداری سیستم اثیات شده…و تجربه اجرای سیستم رو در نظر نگرفتی اصن…

1 لایک کرده

ولی بهم گفتی که حساب ده هزار دلار ریل داری که!!!