تریدر های سبک rtm

نگاه من سه سال پیش RTM آموزش میدیدم

در حین آموزش متوجه میشدم که چرته (اگه منطقی فکر کنی خودت هم متوجه میشی)

اما میدیدم این وسطا یک چیزایی هم هست، یعنی RTM یک راهنما شد برای من که بدونم مارکت یک نظمی داره

از اون به بعد 2 سال هست وقت گذاشتم که اینو پیدا کنم (دیگه اسمش سبک نیست و عملا علم مارکته)

هیچ جوره نمیتونم خلاصه بیان کنم اما بزار جور دیگه بگم:

سایت فراز رو باز کن چارت oanda بالا بیار برو داخل یک ثانیه ، کل مارکت اونجاست یک چیزی شبیه به 1 و 0

دیتا های اوندا خیلی عجیبه

کل مارکت خودشو با اون هماهنگ میکنه

یعنی چی؟

یعنی دیتا اوندا فقط چارت نیست داخل یک ثانیه که بری

میبینی گاهی اوقات چند ثانیه کندل ثبت نمیشه شاید فکر کنی این چقدر مزخرفه اما کل چارت های مارکت به هم وصله و توسط آربیتراژ تحمیلی کنارهم با زور قرار گرفتن (یعنی هیچ چارتی بدون چارت دیگه نیست)

تو نمیتونی بگی طلا داره میره بالا یا یورو داره میریزه چون هیچ چیز خاص و واقعی وجود نداره همه چارت ها بصورت هوشمند دارن یک جریان پول واحد رو بین خودشون تکون میدن که باعث بوجود اومدن یک سیستم میکنه

خب این سیستم گاهی اوقات خودشو لو میده و میشه همچین ترید هایی پیدا کرد (صد در صدی )

اما چون یک سیستم پیچیده با احتمالات زیاد طرفیم نمیشه ادعا کرد که من کل مارکت رو میدونم چرا چون دیتا خیلی ریز و جزئی هستند اما خوندن این دیتا ها رو بلدم

باید در نظر گرفت روزانه 84000 هزار کندل ثانیه ای زده میشه (حتی چک کردن گذشته مارکت هم با این روش ملال اوره)

1 لایک کرده