بنظرتون وین ریت ۵۰ برای یه استراتژی مکانیکی قابل قبوله؟

یه ستاپ مکانیکی دارم که هر روز ۱ پوزیشن میده و ریسک به ریواردش۲ و کاملا مکانیکی وین ریت ۶ ماهش ۵۰ بوده و فقط یه ماه ضرر ده بوده

بنظرتون برای پراپ این استراتژی جواب میده یا خیر

2 لایک کرده

وین ریت ۵۰/۵۰ استاپ های پشت سر هم یا دراو دان حدود ۱۰ الی ۱۲ استاپ پشت سر هم میتونه داشته باشه

دراودان کلی پراپ ۱۰ الی ۱۲ درصد هست

۱-شما استراتژیت تو بد ترین حالت چند استاپ پشتسر هم داشته؟

۲ ریسک شما باید کم تر از ۱ درصد باشه پیشنهاد من ۰.۵ درصد هست

نظر شخصی من: ریسک به ریوارد ۱ به ۲ با وین ریت ۵۰ درصد نرخ موفقیت خیلی عالیه چون من با نرخ موفقیت پایین تری پراپ پاس کردم ولی تنها تحدید شما دراو دان هست که با ریسک نیم درصد به ازای هر معامله این تحدید رفع میشه و میتونین حساب پاس کنین❤️

3 لایک کرده

سلام مهدی

بیشترین استاپ پست سر هم که خوردم ۴ بوده

و ریسک هم ثابت ۱ درصد بوده

فکر نکنم به درودان برسه

1 لایک کرده

و سوال بعدی کل سال رو بک تست کن و بهم بگو ماه ضرر ده ینی چی دقیقا؟

هفته ضرر ده منطقیه ولی ماه ضرر ده ممکنه از ورود های اشتباه + بدشانسی هم باشه!

از همه ی ورود ها اسکرین بگیر و چک کن

و ماه ضرر ده چنتا استاپ بیشتر داره

اگه یک ماه ترید کردی و ضررده بودنت در حد دو سه تا استاپ بود ینی کلا تو یه ماه رکودی بودی اسمشو نمیزاریم ضرر ده

اگه بیشترینش ۴ تا بوده میتونی رو ریسک دو درصد هم فکر کنی ولی یک درصد ریسک معقوله

ببین من ۶ ماه از سال رو کامل بکتست گرفتم

مثلا ممکن بود بعضی از جمعه ها پوریشن نزنم و کلا میشه ۳ ترید در هفته پس اومدم کلا واسه هر ماه حساب کردم

مثلا ماهی که ضرر ده بود کلا ۳ واحد ضرر کردم و وین ریتم شد ۲۷

ولی ماهی که بیشترین سود رو کردم ۱۸ واحد سود بود و وین ریت ۷۰

بجز این دو تا ماه بقیه ماه ها یا ۶۰ بود یا ۴۵

ریسک دو درصد بخاطر اسلیپیچ یکم خطر ناکه ولی ۱ و نیم فکر کنم بشه زد

بازم همون یک اوکیه عجبه ای نکن واسه شروع

درکل توی ۶ ماه حدود ۱۰۰ معامله داشتی

چنتا استاپ شد چنتا سود؟

(ببین استاپ های پشت سر هم زیادی نداری این خیال منو راحت کرده ) ولی نقطه ورودهای کمی داری و این صبر زیادی میطلبه وباید روی خودت کار کنی که فقط و فقط سیستم رو اجرا کنی

بزار راحتت کنم طبیعی که وین ریتش 50 است rr2 خیلی خوبه از تریدر های بزرگ دنیا وین ریت همینقدری دارن ولی باتوجه به قانون احتمالات شاید یه وقتی 12 یا 13 تا استاپ پشت سرم هم بخوری تو 6 ماه بکتست زدی اینایی که میگن ریسک بالا بزن استراتژی اونجوریه برای هم پراپ هم حساب شخصی خداست این استراتژی ققط برای پراپ دنبال ریسک بالا نرو اگه میخای ریسک کنی حساب بزرگتری بگیر جوابه

1 لایک کرده

پیشنهاد من هم همینه که ریسک رو روی یک نگه داره با پراپی که راحت میتونه بخره شروع کنه و از سود با اون پراپ بره چالش بزرگ تر بخره

تو الان استراتژی داری

فقط باید بتونی درست اجراش کنی و ذهنیت درست رو توی خودت رشد بدی

مسیر برات از این به بعد روشنه

ریسک تو یا باید نیم باشه یا 25 صدم استراتژیتم تو روز پوزیشن میده زود پاس میشی من خودم تو 1 ساعت و چهار ساعته میزدم تو ماه شاید 5 پوزیشن داشتم الان اومدم تایم پایین

1 لایک کرده

اصلا دلیل اینکه اومدم سمت این مدل ستاپا این بود که نمیتونستم منتظر بمونم واسه ستاپ هایی که بر اساس استراکچر و بدون زمان مشخص بود و همیشه اور ترید میکردم

ولی اینجوری پلنم خیلی راحت میشه زمان مشخص تارگت مشخص تعداد ترید مشخص و ریسک مشخص

تقریبا شبیه ربات

طبق امار پراپ ها کسانی که تو تایم بالا ترید میکنن بیشتر برداشت و حساب دارن

1 لایک کرده

کلا دلیل اینکه اومدم سمت این مدل استراتژیا بخاطر پراپ بود چون خیلی نظم میخواد و منم خیلی بی نظم

۱ ماه فوروارد تست لازمه

سلام ۶ماه تایم کمیه اگه ۲سالو بگیرید دقیق ،احتمال بالا با این وینریت به ۷ ۸ تا استاپ برسه حداقل

۴تا استاپ متوالی برای یک سیستم ۱ب۱ و وینریت ۶۰ ۷۰ هست

همه سال ها و بازه ها مثل هم نیستن یسال بازار بیشتر رنجه یا بیجونه یا روندیه و … و استراتژی باید بتونه تو تمام این ساختارها جان سالم بدر ببره.

1 لایک کرده

بنظرم من پراپ کمتر نظم میخاد تا حساب شخصی چون پراپ یک عدده و اون حساب شخصی و استراتژی ها تایم بالا به نظرم با نظم ترن چون قکر زیادی پشتشه تو ققط عجولی که یه مدت بگیره خوب میشه

ریسک نیم براش عالیه و پراپ هم نرخ ثبات عملکردش زیر ۲۰ میشه که تریدر قابل اعتمادیه ولی روزی یک دونه ورود با ریسک نیم باید ۲۲ پوزیشن سود ده داشته باشه که با وین ریت ۵۰ /۵۰ و ریسک به ریوارد ۱/۲ باید حدود ۳۰ پوزیشن داشته باشه طبق گفته هاش که میانگین ۴ ورود در هفته داره (گفت ۳ ورود که جمعه ها ترید نمیکنه ولی بازم دست بالارو میگیرم) باید۸ هفته ترید کنه روی پراپ ینی دو ماه سیستم رو درست اجرا کنه ولی اگه رسسک رو یک کنه این روند تو یک ماه طی میشه و دراودان هم نمیخوره
و نتیجه نهایی انتخاب بین ریسک یک و نیم چون به مشکلی نمیخوری دست خودته که دوتا استاپ خوردی از کنترل خارج میشی یا نه اگه دو درصد با دوتا استاپ بری تو ضرر به هم میریزی با نیم کار کن ممکنه چهارتا استاپ بخوری ۴ درصد منفی باشی میتونی بازم سیستمو اجراش کنی یا نه؟

منم با تو مواققم دیر میشه ولی وقتی نتونی دو ماه ستاپ درست اجرا کنی که تریدر نمیشه مشکلش عجولی هست در کل من برای حساب شخصیش اینو پیشنهاد میدم ولی الان نگاه کردم درست گفتی ریسک 1 هم میتونه بزنه

1 لایک کرده

بخای خیلی ریسکی بزنی میتونی با ریسک 4 هم بزنی که زود پاس شی اگر شانس باهات یار باشه ولی شاید من بخاطر سبکم خیلی صبور و سیف ترید میکنم بهت بیشنهاد میدم هر چند دیر و با ثبات باشی و حساب از دستت نره چون اگر ثبات داشته باشی این بازار تا ادم روی این زمین هست وجو د داره و هست