من خودم یک استراتژِی بهت یاد میدهم به نام شیر یا خط
خیلی راحته قانون ساده هست فقط یک سکه نیاز داری و انداختن ان به سمت بالا.
قانون اول.اگر شیر اومد بخر
قانون دوم. اگر خط اومد بفروش
اگر سه بار انداختی و شیر یعنی خرید اومد و ضرر کردی خوب بی خیال شو.مشخصه امروز بازار شیر تو شیره یعنی نوسانات منطقی نیست.و دو طرف خریدار و فروشنده قدرتشون برابره!
بلند شو ترید را تعطیل کن باز دوباره فردا سکه انداختن و شانست را امتحان کن!
ببین اینو من در کریپتو کار میکنم و خوب یک چیز خاصی هست یعنی اونجا رو بزنه به یقین برمیگرده در اسکلپ ولی دیگه جزییات نمیگم اما خوب از این نظر ریسکی هست که سایز استاپ کوچک هست یعنی شرایط اینطور ایجاب میکنه
مگه نمیفرمایید وینش ۸۰ هست؟ خب دیگه مهم نیست سایز استاپ چقدره با ریسک یک درصد مثلا شما قراره از هر ۳۰ تا معامله ۶ تا استاپ بخوری همشم پشت سر هم بخوری کلا ۶ درصد درا میخوری ریسکی نداره که
ریسک داشتن مثل مارتینگل میمونه (تو سیکل عادی ضررهاتو بخوبی جبران میکنه ولی تو سیکل بد کال مارجینت میکنه)
ابتدا این که میفرمایید وین ریت ثابت نیست، میتونه بحث برانگیز باشه و نشونه این باشه که سیستم پایداری احتمالا نیست…چون سیستم پایدار مثلا اینطوریه…فرض کنید ریوارد ۱ با ریت ۶۵ دارید…یکسری ماهها ممکنه وین ریت ۵۵ باشه و یکسری ماه ها ۷۰ تا ۷۵…ویهو یه ماه نمیشه ۴۰ یا ۹۰!! اگر اینطور بشه ، احتمالا سیستم شما ثابت و یونیک نیست…
موضوع بعدی من باب تعداد ضرر پشت سرهم….ضررهای پشت سر هم در هر سیستمی وحودداره و یک چیز کاملا عادیه ولی اگه تعدادش خیلی خیلی زیاد باشه ، فرضا با ریوارد ۱ ، تعداد ۱۰ ضرر پشت هم غیر عادیه و ممکنه طبق اصل احتمالات هر ۴ یا ۵ سال یکبار اتفاق بیفته البته شاید!
ولی مثلا ۵ ضرر پشت هم کاملا عادیه و غیر قابل گریز..اینم فکت پشتشه چون در احتمالات، توالی به صورت تمیز اتفاق نمی افته و کاملا تصادفی هستش..
ببین من سرمایه ام کمه و از 20دلار با سبک های مختلف شروع کردم اینو از خودم نمیگم توقع هم نداشته باش بگم جزییات را بک تست هم گرفتم نمیخوام پز بدم یا فخر بفروشم ولی خواستم بگم هست
بله بالاتر عرض کردم اگر همچین سیستمی دارید، تا سال آینده میلیونر دلاری میشید .. خیلی بنا ندارم باهاتون مخالفتی کنم ولی از نظر بنده کاملا غیر قابل قبول هستش
خوب نمیخوام بگم دیگه و اگر نه همین الان چارت رو باز کنی سشن نیویورک حداقل دو بار اینو میبینی فقط اینو بدونید هست در ضمن اون مدل باکس که بالا دوستان گفتن هم من زدم ولی این یک چیز دیگری است
ببین میدونم باور نمیکنی ولی اینو بدون هست و اگر اینکه شما بدونی هست یا نیست هیچ فرقی نمیکنه مثلا همین الان اگر خیلی کنجکاو هستید امروز بعد ظهر سشن نیویورک بیت کوین اینو با ریسک به ریوارد 2.23و استاپ 0.15%میتونی پیدا کنی ولی مطمئن باشید هست
داداش مشکلت اینه بحث میکنی. خودت میدونی چنین سیستمی چه برانید وحشتناکی داره بصورت مستمر مطمئن باش کسی داشت با یه خنده از کنار همه ما و این فروم میگذشت(اگرم باشه 1 در هزاره) واسه همین تو پراپ افراد موفق ترن چون یه سایکل میگیرن سایکل بعد که خرابه حسابو میترکونن تهشم به برداشت میرسن ولی اونایی که سود مستمر میکنن تو پراپ یعنی 30 40 برداشت در عمل چنین سیستمی دارن که خودت برو بپرس ببین چند در هزارن
نه من مشکلی که دارم اینه که میخواید نشرش بدید همین.. من ترجیحم اینه بچهایی که میان اینجا ، حرفای منطقی مارک داگلاس و مسیری که این عزیزان هموار کردن، رو درپیش بگیرن…ممکنه چند نفری بتونن همچین سیستم های رویایی ای بسازن ، اما موضوعی که هست اینه که ۹۹ درصد غیر قابل دستیابیه..چیزی که در بلند مدت جواب داده همیشه باید در اولویت قرار بگیره.. بزرگانی مثل البروکس رو هم که ببنیید ، سیستم های با ریوارد ۱ و ریت ۶۰ رو تدریس میکنن…مطمئنا اونها بسیار بسیار پیشرو تر از ماها بودن…منطقیه که چرخ رو از اول اختراع نکنیم و از تجارب این الیت ها استفاده کنیم…و گرنه اتلاف وقته