«اعترافات یک تریدر 6 ساله: چارت لخت (Naked Chart) تله‌ی مارکت‌میکره!

مخلصم داداشم نظره لطفته

متشکرم. آره منظورم همین دیتا گروپ هست برای فارکس . برای کریپتو من کوین گلس و سایت امثال استفاده میکردم . برای فارکس اتکا میکردم به تی ای اف هاشون بوکمپ دیتای رو چندتا بروکر مانیتورینگ میکردم .

سایت های که معرفی کردین اشتراک شون فری هستن )؟

تا جایی که من در جریان هستم نمونه های کرکی موجوده ولی به هیج عنوان بیشنهاد نمیکنم .برای افرادی که ریل و حساب کلان دارن ریسک بزرگیه سیستم شما کرکی باشه شما با یک هزینه میتونید تا اخرم عمرتون دیتای فرش و دست اول داشته باشید.البته برنامه ای دارم تدارک میبینم که بتونم اطلاعات خودم جایی به اشتراک بزارم تا افراد دیگه هم بتونن داشته باشن بدون هزینه

حسنت . ان‌شاءالله موفق باشید در این امر .

بنظرم همین کامینونیت جای درست درمونی هستش برای گسترش و ارائه راهکارهای مناسب برای بهتر ترید کردن و شناخت این چارت .

من کرک یوز نمیکنم. اما خوب خیلی از سایت معتبر دسترسی ها محدودی دارند تا بحال‌ کیس مورد توجهی به تورم نخورده برای لیکوید مپ .

بیشتر با ترفند ایزلاتور ها سعی بر دونستن جریان ورد نقدینگی و وردی پول در گردش میکنم . اما خوب دیتا که دستم میاد با تاخیر ۵ تا ۳۰ ثانیه هستش . که برای اسکلپ یکم زیاد این تایم . -(

البته صد البته پینگ پایین نت هم روال عادی شده دیگه ؛)

من برای کریپتو از ATAS و quntower استفاده میکنم بسیار هم کار ساز هستن مخصوصا برای بیتکوین :growing_heart:

فکر میکنم یکی و شاید قوی‌ترین تاپیک این کامیونیتی در اینجا شکل گرفته و امیدوارم بعد از وصل نت هم دوستان همدیگر رو داشته باشیم، بخصوص دوستانی که بر اساس حجم و قیمت کار می کنند، که استراتژی خودمم هم هست.

خواهش میکنم امید وارم بتونم مطالبی رو که یاد گرفتم در اختیار دوستان بزارم

دوستان موفقیت بیشتر برای همه تریدرا

یک سوال آیا دیتای لول فرقی میکنه با همونی که توی گوگل سرچ میکنیم و رایگان بهمون نشون میده که کجا ها اردرها هست و کجاها استاپلاسها و تی پیها؟ کافیه توی گوگل سرچ کنی bookmap خود گوگل یک صفحه بهت نشون میده برای تمام نمادها تمام اطلاعات اردرها و اس ال هاو… را روی نمودار نشون میده(البته هر بیست دقیقه اپدیت میشه . اینی که شما میفرمایی نمیدونم هرچند دقیقه ) اگه تفاوتش رو بگید ممنون میشم

راز مارکت : هر کجا بقیه استاپ میخورن وارد شو و تمام

مارکت میکر از الگوی مثلث استفاده نمی‌کنه بلکه از رفتار معامله‌گرانی که از الگوی مثلث استفاده می‌کنن بهره می‌بره ذهنیت ریتیل و خرده پا(که ما تریدرای آماتور باشیم) به دنبال الگوست و یه الگوی مثلث می‌بینه و می‌گه:طبق کتاب، اگه از بالا بشکنه می‌خرم.ذهنیت مارکت میکر/نهنگ: می‌بینه که یه الگوی مثلث واضح شکل گرفته و میدونه که میلیون‌ها دلار استاپ لاس و بای استاپ بالای این مثلث جمع شده و این تجمع سفارشات همون نقدینگیه.حالا یه موسسه بزرگ (مارکت میکر یا نهنگ) نمی‌تونه سفارش ۱۰۰ میلیون دلاری خودشو به سادگی مثل ما با یه کلیک اجرا کنه، چرا که این اشتباه قیمتو به شدت علیه خودش حرکت میده (Slippage). پس برای پر کردن سفارش خرید گنده ش دنبال یه فروشنده عظیم میگرده.
این سلرهای عظیم کجان.آره درست حدس زدی ما خرده‌پا هستیم که استاپ لاسمونو زیر یه حمایت واضح گذاشتیم یا در کمین نشستیم و با شکست حمایت، وارد پوزیشن فروش می‌شیم. مارکت میکر برای خریدش قیمتو به زیر اون حمایت خوشگل و واضح هل میده تا این آبشار سفارشات فروشو فعال کنه و از نقدینگی شون برای پر کردن سفارشات خریدش استفاده میکنه.تبریک میگم اینجا ما هانت میشیم و به این کار مارکت میکر میگن شکار استاپ یا جمع‌آوری نقدینگی.تله و ستاپ دقیقاً همینه یعنی ساختن یه سناریوی واضح: اجازه میده یه سطح حمایت یا مقاومت بسیار تمیز و واضح شکل بگیره که هممون این سطحو ‌بیننیم و بهش اعتماد می‌کنیم.حالا قیمت چند بار به سطح واکنش نشون میده تا بقیه تریدرا هم مثل ما توی تله بیفتن ومتقاعد بشن که این سطح معتبره و استاپ‌هاشونو پشتش کنار استاپ ما میزارن. حالا استاد اعظم یعنی مارکت میکر میاد سراغ قربانی هاش و ابتدا فن اجرای تله رو میزنه یعنی یه حرکت سریع و شارپ به سمت دیگر سطح برای فعال کردن تمام استاپ‌ها و سفارشات ورود و بعدش ضربه فنی میکنه وحرکت اصلی رو میزنه یعنی وقتی نقدینگی جمع‌آوری شد و سفارشات بزرگ پر شدند، بازار به سرعت در جهت مخالف حرکت می‌کنه و همه مونو که تو تله افتادیمو جا میزاره.اونجاس که باید به این جمله طلایی که رازه این مارکته باید ایمان بیاری :هر کجا بقیه استاپ میخورن وارد شو و تمام واین دیدگاه، تمایز اصلی بین ۹۰٪ معامله‌گران بازنده و آن اقلیت سودآوره

سلام atas چه برنامه ای هست .میشه توضیح بدین

با سلام خدمت شما دوست عزیز. بله ممکنه در گوگل یا بعضی از صرافی های کریپتویی شما هیت مپ رو به صورت نمادی ببینی. ببینید بله به زبان ساده بخوام برای شما تعریف کنم شما میتونید نقدینگی های بازار که شامل اوردر ها استاپ ها لینیت ها و لینیت استاپ و لیمیت بای ها رو در کنار orderflow و iceberg ها و استاپ ران ها , Dom رو ببینید.اون سایت ها یا صرافی های که نمایش میدن که مشا خودتونم فرمودین هر 20 دقیقه یک بار آپدیت میشن امل سایت اصلی و رسمی bookmap این پلتفرم رو در اختیار شما میزاره و شما میتونید Data هارو از مراکز معتبری مثل CMC یا خود بوک مپ خریداری کنید که فرق اینه شما با میلی ثانیه تاخیر اطلاعات رو در اختیار دارین.بیبیند داستان اصلیش اگر منظورتون داتان اصلی این سیتستم ها چیه .خلاصه وار بگم اینا همه لول های عمیق تر از بازار هستن و شما میتونید با اپدیت کردن خودتون اون سیستم تکنیکالی شخصی که دارین به بلا ترین حالت کالیبره برسوندی ببیند این سیتم ها خودشون کاملا استرتژی های خودشون دارن و من اصلا پیشنهاد نمیکنم .شما میتونید به عنوان یک نگاه عمیق تر بهش نگاه کنید.نکته کلیدی اینه شما بتونید DaTa های دسته اول رو اکانتش رو خریداری کنید .

احسنت به شما خیلی خوشحال شدم که دیدگاه های درستی هم در کنار سیل عزیم از نقد های پوچ تو کامنتا دیدم.انشالله همیشه رو سود باشید :growing_heart:

بله بیبیند پلتفرم Atas یک پلتفرمیه که هم زمان به شما هم هیت مپ رو میده و هم یکسری از دیتا های لول دو مثل ولویم پروفایل و تا حدودی فوت پرینت در اختیارتون میزاره من تجربه کار باهاشو فقط توی بیتکوین داشتم و پیشنهاد میکنم فقط برای بیتکوین ازش استفاده منید برای فارکس اصلا سمتش نرین چون دیتا هایی که در اختیارتون می زاره اصتلاحا بیات شدس.در کل این پلتفرمی برای کریپتو اینم در جریان باشید چون ارز دیجیتال توی هرصرافی ممکنه عددش متغیر بشاه خیلی خیلی مهمه شما این پلتفرمتون به کجا وصل میکنید .

چجوری باید تهیه کنم .پولیه یا رایگانه

درود

دوست عزیز و با سواد من

نقد هر کسی به هر چیزی از روی دانش شخص میاد

و به هیچ عنوان پوچ نیست

چون در حد دانش طرفه

نقد شما می‌تونه قویتر باشه برای یک دوست دیگه ضعیفتر

از اطلاعات شما واقعا لذت میبرم

موفق باشید

تا جایی که میدونم یک ماه رایگان میده به هر ایمیل اگر برنداشته بشان تو هومن سایت خودش میرین و دانلود میکنید.

آموزشش و دارین اونوقت .چجوری یاد بگیرم

خواهش میکنم

امید وارم بتونم در مسیر کمکی کرده باشم :collision: :growing_heart: ببخشید من مقداری تند گفتم پوزش میخوام .

جسارت کردم خدمت شما

موفق باشید♥️