بزار بره ضرر کنه عوضش یاد میگیره هر جایی تازه وارد بود کارشو با چاپلوسی پیش نبره حداقل ترید چاپلوسی برنمیداره که یک مطلب داخلش پیدا کرد یقین ببره ایلان ماسک بعدی خودش
درکل جوابت مودبانه بود کیف کردم دمت گرم
بزار بره ضرر کنه عوضش یاد میگیره هر جایی تازه وارد بود کارشو با چاپلوسی پیش نبره حداقل ترید چاپلوسی برنمیداره که یک مطلب داخلش پیدا کرد یقین ببره ایلان ماسک بعدی خودش
درکل جوابت مودبانه بود کیف کردم دمت گرم
این استراتژی که بالا گفتن بد نیست من خودم با این کار میکنم فکر میکردم این رو خودم ساختم چون روی نقدینگی خیلی تمرکز کردم ولی اینجا دیدم فهمیدم نه افرادی هستند که از این استفاده بکنند ولی خوب این استراتژی خوبه حداقل منی که کریپتو کار میکنم اینو تأیید میکنم با ict هم مخالفم.
این سبک سبک خوبی هست روی بیت کوین سال 2016 به بعد که کریپتو جدی شد کار میکنه و هر هفته بدون احتساب آلت کوین ها حدود سه پوزیشن میشه باز کرد و تقریبا همه تارگت میزنه.
اگر ابهامی هم بود بگید برطرف کنم بکتست و فوروارد تست هم در کنار لایو گرفتم همین الان هم حدود چهار صد پوزیشن در دفترم ثبت کردم در طول 5 ماه گذشته وین ریتش هم بالاست.
نمیدونم اینو واقعا میزنی یا نه ولی این سبک واقعیت داره منتها من اینو با یک اندیکاتور و مولتی تایم فریم میزنم.
فکر نمیکردم کسی زیاد با این کار کنه اگر واقعا با این کار میکنی خوبه
یک سوال داشتم دیتای لول دو رو با هر سبکی میتونیم ترکیب کنیم و برآیند و دقت اون سبک رو افزایش بدهیم؟
اره میتونید میتونید تو وروداتون ازش استفاده کنید
اندیکاتور دیتای لول ۲ دارید یعنی؟!!
نه اندیکاتور لول 2ندارم منتها این سبک که تقریبا یک مقدار هم ناقص هست چون این که اینجا گذاشتن خام هست زیاد استاپ میزنه ولی اینو اگر خوب تلفیق کمی قشنگ میتونه یک سر و گردن از سبک های دیگه جلو باشه چون هم مکانیکی هست هم مکانیکی نیست و اینم بگم تلفیق اسمارت مانی پرایس اکشن نقدینگی کندل های ژاپنی با یک اندیکاتور البته اگر کسی با والیوم هم کار کنه چه بهتر ولی من استفاده نمیکنم از والیوم.
نمیخوام زیاد وارد جزییات بشم ولی یک کوین در کریپتو هست اینو همیشه هر روز پوزیشن میده در هر سشن و خوب سبک هم ماندگار هست طوری نیست که مثلا امروز جواب بده فردا نه چون حرکت دلیل داره
داداش من فقط خواستم بدونم سورسی برای دسترسی دیتای لول ۲ هست که هزینهی زیادی نداشته باشه که معرفی کنم به بچهها…
اره هست سایت فلو ویو ساخته استاد سعید شعبانی
دیدمش، خوب کار نمیکنه؛ فک کنم بابت شرایط نت باشه
اسم سایت رو لطفا بگین