من شناختی از شما ندارم و در حد تیکه انداختن به کسی هم نیستم
راجب تیتر هم درسته حق با شماست باید کلمه (حداقل) رو حذف کنم اما راجب به سیستم برایه گرفتن روزی 4 درصد مشکلی نیست اگه بعضی روزا تارگت کمتر از 4 میشه بخاطر وقت محدود منه یه روزایی ادم مریضه اصلا یا چمیدونم اینترنت نداره فقط اینها باعث میشه تارگت روزانه زده نشه وگرنه سیستم کندل به کندل میتونید ورود بزنید
اقا خیلی معاملات جذاب و زیبایی داری!
به اقا نادر اهمیت ندی مثل مار خودش راه خودشو میکشه میره
در ضمن
استعداد نبوغ آمیزی داری!
هر سال مسابقات فارکس فکتوری برگذار میشه
خواستی برو شرکت کن
آیندت روشنه رفیق!
واقعیتش زیاد اطلاعات ندارم راجبشون .. خودم دارم پرایس اکشن رو آموزش میبینم و فکر میکنم سبک هم مثل بقیه چیزا به شخصیت طرف برمیگرده که با ابزار کار کنه با کندلا و ریز شدن و رفتار اونا کار کنه چه تایم فریمی و… و ممنونم بابت پاسخت
و یه سوال دیگه شما راجب حساب های سنتی اطلاعی دارید؟ قوانین پراپ برام خیلی دست و پا گیرن
حساب سنتی به نظر من بیشتر بدرد تمرین میخوره و اگه بخوای از نظر کسب سود و اینا بهش نگاه کنی اصلا نمیصرفه و حتی بازدهی منفی هم داره حس میکنم چرا چون سوداتون خیلی کوچیک میشه همین سود کوچیک شما رو کلافه میکنه و از اونور تعداد معاملاتو بالا میبرین کلا همه چی بهم میریزه اتفاقا پراپ بنظرم خیلی گزینه بهتریه برایه شروع
به نظرم حرفت تا حد زیادی درسته مخصوصا از این جهت که حساب سنتی بیشتر برای تمرین اجرای سیستم و کنترل احساسات مناسبه و نباید صرفا با هدف سود جدی بهش نگاه کرد
فقط درباره پراپ باید یه مقدار محتاط بود چون پراپ هم قوانین و محدودیت های خودش رو داره و لزوما برای همه بهترین گزینه نیست
به نظرم مهم تر از نوع حساب اینه که تریدر قبل از ورود با سرمایه جدی یک سیستم مشخص داشته باشه و بتونه با ریسک کنترل شده و تعداد معاملات منطقی عملکردش رو ارزیابی کنه
اگر این موارد رعایت بشه چه حساب سنتی باشه چه پراپ میتونه ابزار مناسبی برای شروع باشه
داداش سه سال بک تست به تنهایی هیچ چیزی رو ثابت نمیکنه
روزی ۴ درصد با دراودان ۶ درصد اگه واقعا پایدار و قابل تکرار باشه باید اول روی داده های خارج از نمونه و بعد روی فوروارد تست و شرایط واقعی بازار هم خودش رو ثابت کنه
اینکه میگی تنها راه کال شدن حساب اینه که یکی از پارامترهای چک لیست اشتباه اجرا بشه خودش نشون میده داری ریسک مدل و ریسک بازار رو نادیده میگیری
اسلیپیج کارمزد تغییر رژیم بازار خطای داده همبستگی معاملات و حتی تفاوت رفتار بازار با چیزی که در بک تست دیدی میتونه نتیجه رو عوض کنه
مهم تر از همه وقتی کسی میگه تقریبا محاله حساب کال بشه باید بتونه با آمار و آزمون های معتبر این ادعا رو ثابت کنه نه اینکه صرفا به نتیجه بک تست تکیه کنه
بک تست میتونه نشون بده یک سیستم روی گذشته چطور عمل کرده ولی تضمین نمیکنه آینده هم دقیقا همون رفتار رو داشته باشه
اگر واقعا سیستم اینقدر ضد ریسکه بهترین کار اینه که به جای گفتن محاله کال بشه با یک فوروارد تست طولانی و آمار شفاف نشونش بدی
درود اقایه ملکی وقتتون بخیر باشه
حرفاتون کاملا درسته و بنده همشو تایید میکنم بکتست به تنهایی قطعا معیار مناسبی برایه سنجش و عیار یه سیستم نیست من دو سه تا ربات نوشتم با کمک یه دوست برنامه نویس تو بکتست نمودار خطی میرفت بالا سودت چون هج میکرد هیچ وقت ضرر نمیکرد تو لایو اجرا میکردی همون اول سر اسپرد و … به فنا میرفت
اما راجب سیستم خودم حرفتون درسته بنده باید رو استفاده یسری کلمات دقت میکردم اما بزارید رو حساب بی تجربگی و جوونی مثلا همین جمله (محاله حساب کال شه ) قطعا کسی که یک هفته هم تو مارکت باشه میدونه چیزی به اسم محال وجود نداره ولی طبق چیزایی که در اوردم احتمال از دست رفتن حساب کمتر از نیم درصده درسته خیلی کمه ولی صفر نیست
اگه فوتبالی باشین دو سه سال پیش احتمال برد رِِِءال مادرید جلو منچستر سیتی 6 دهم دصد بود فقط ولی تهش این رءال بود که برنده بود