لایو ترید حساب 1000 دلاری + استیتمنت روزانه 4 درصد رشد

احتمالا امروز اخرین روز گزارش استیتمنت بود چون یه سرمایه گذار خارجی پیدا کردم و دیگه وقتمو مجبورم رو اون حساب بزارم رو این حسابم فک نکنم دیگه بخوام کار کنم ولی اگه تایمم و اینا اوکی باشه میزنم رو این حسابم مرسی از همگی اگه سوالی چیزی ام داشتین تلگرام پیام بدین کمکی باشه درخدمتم

انشا الله خیره

اون حساب هم وصل کنید

احسنت منم لول ۲ کار میکنم :clap:. میتونم بپرسم از کدوم سورس ها و دوره ها اموزش دیدی ؟ من اکسیا و والتوس رو دیدم

درود بر شما وقتتون بخیر
راستش چون من فقط به عنوان تایید از دیتا لول دو استفاده میکنم و تا حدودی سطحی مطالعه کردم و عمیق نشدم توش و سبک اصلیم نیست در حد و اندازه ای نیستم بخوام شمارو راهنمایی کنم من خودم چند تا کورس تو یوتیوب دیدم همونا رو تمرین کردم

راستش دیگه امید و انگیزه ای برایه این کار ندارم و فک میکنم اگه ادامه بدم فقط برا خودم داستان و حاشیه میشه از لحاظ ذهنی بهم میریزم بخوام هر روز سروکله بزنم راجب راست و دروغ کارم
شاید اگه پکیج فروش بودم تبلیغ کارمو میکردم ولی خب مشکل اصلی من سرمایه بود که یکی از دوستام که المانه یکیو پیدا کرده به فارکس علاقه مند بوده منو معرفی کرده و قراره با اون کار کنم همش خواست خدا بوده
الانم که سرمایه اوکی شده یه تریدر چیز دیگه نمیخواد کسی که واقعا تریدر باشه پولشو از چارت میکشه بیرون نیاز به چیز دیگه ای نداره

تا اوکی میشه این ۷درصدم برا امروز داشته باشین :grinning_face:

بهترین کار اینه که کار خودت رو بکنی و به کسی هم نشون ندی

نشون دادنش فقط بیخودی بار روانی بیشتری برات درست میکنه

اینجا هیچ کسی نمیتونه خودش رو به بقیه ثابت کنه و البته نیازی هم به اثبات نیست

ادم باید کارش رو انجام بده و پولش رو دربیاره دیگه اینکه بقیه چه فکری میکنن به خودشون مربوطه

این هفته حساب 68 درصد رشد دادم

برو بانک رسالت وام بدون سپرده میده بگیر یا از نفر بگیر بشین کار کن دگ

مطمِنی همینجوری الکی نمیدن که ولی بازم پرس و جو میکنم

کارمنداش امتیاز دارن میفروشن 500 میل اصلشه همون اول 100 میدی به حاجی تمومه.اینم نشد برو بنگاه ماشین یدونه شراایطی بردار برو نقدش کن باش کار کن .با این مدل کارت هر مدل پول بگیری پر میکنی