سلام به همه یه تریدر سادم تاپیک قبلی بسته شد نمیدونم چرا اگه قراره که حذف کنید خب ببندین کامیونیتی رو دیگه لینک مای اف ایکس بوک گذاشته میشه میتونید برسی کنید معاملاتو از الانم بگم من هیچ چیزی برایه فروش و اینا ندارم ولی شاید یه روز وسوسه شم الان میگم اگه یروزی گفتم بخاطر فلان چیز پول بزنید بدونید که داره سرتون کلاه میره حالا دیگه خود دانید کسی که از مارکت بتونه دربیاره نیازی به پول شما نداره یا حق
https://www.myfxbook.com/members/amirmmd1/5-dayli/12130756
Check out my trading system
الان روز سومم و حساب تقریبا 14 درصد تو سوده
اشکال کارت اینه که اونجا زدی «روزی حداقل ۴درصد سود»!
سر همین، کل حسابت را می بازی…
سه سال بکتست کردم داداش روزی 4 درصدو گرفتم با ماکسیمم دراودان 6 درصد
تنها راه ازدست رفتن حساب اینکه یکی از پارامترایه چکلیستو اشتباه انجام بدی وگرنه تقریبا محاله حساب کال شه
من خودم در 4 روز معاملاتی تونستم 8درصد سود کسب کنم و مرحله اول را پاس کنم اونم با قوانین سخت گیرانه پراپ با ریسک 0.5 درصد
خسته نباشی
هر وقت تونستی هر معامله حداقل 50 پیپ بگیری
اونم 6 ماه مستمر بعدا بیا بگو
اصلا با همین روشت 6 ماه دیگه بیا استیتمنت نشون بده
اینو عمه منم بلده
حتما استاپم نداری
من که میگم دو هفته دیگه کالی
منتظریم ببینیم کی از این انجمن یه استاد خوب در میاد
ما صبوریم
دو هفته خیلی خوشبینانست خودم که حدس میزنم سه چهار روز دیگه کال شه ![]()
دوتا نکته هم که باید بگم ماکسیمم دراودان 6 درصد بوده
دوما من بر اساس پیپ کار نمیکنم رفیق شما بشین بگیر رکورد بزن
داداش من به صورت واضح گفتم نه استادم ن هیچی و اگه 1000 تومن درخواست پول یا هرچیز دیگه ای کردم بدونید دارم کلاهبرداری میکنم ازتون دیگه اگه واقعا با این اوصاف گول بخورید حقتونه خداوکیلی
خسته نباشی داداش
اگه امکانش هست استراتژیتو یه شرحی میدی؟
20 درصد کار من وابسته به استراتژیه داداش ولی کلی بخوام بگم کندل به کندل برسی میکنم و نقطه ورود بعد از هانت یسری لول هایه خاص میگیرم همین
شما کارت درسته ابولفظل جان دمت گرم که پیگیری میکنی و اطلاع رسانی میکنی که اگه خدایی نکرده یه موردی تو کار باشه بقیه اگاه باشن تو تاپیکایه مختلف دیدم نظراتتو
منم فرق ندارم یه درصد بخوام پامو کج بزارم باید مسِولیتشو بپذیرم
متاسفانه یکم اوضاع کاری ام شغل اولم بهم ریخته شده تایم کمتری برا ترید دارم از فردا تارگت روزانه رو اوردم رو دو درصد
فقط یه سوال
ریسک شناورت تا چند درصد میاد؟ چون داخل myfxbook تا وقتی لایو آپدیت رو پرداخت نکرده باشی, floating PnL رو نشون نمیده. فقط یه بخش داره به عنوان درادون که خب تا وقتی اردر با ضرر بسته نشه به عنوان درادون در نظر گرفته نمیشه
چیزی که ریسک شناور نشون میده اینه که ممکنه یه اردر تا مثلا -40% ضرر رفته باشه ولی داخل +2% بسته شده باشه که خب این فارق از درادونه
هنوز هم نظرم روی پراپ هست ک قبلا گفتم, یخورده مانی منیجمنت رو سخت تر بگیری و مورد تیک اسکلپ هم نداشته باشی, بهترین مورد میتونه پراپ باشه تا جذب سرمایه شخصی
هرچند که هردو رو میتونی همزمان هم پیش ببری