سلام من امروز یدونه چالش هزارتایی سرمایه گذار برتر گرفتم و میخام نتیجشو باهاتون به اشتراک بزارم
معاملات من با ریسک یک درصد انجام میشه و فقط روی داوجونز
ساعت 16:30تا 18:30 اجازه معامله دارم و سعی میکنم نتیجه معاملاتم رو هرشب باهاتون به اشراک بزارم
سلام من امروز یدونه چالش هزارتایی سرمایه گذار برتر گرفتم و میخام نتیجشو باهاتون به اشتراک بزارم
معاملات من با ریسک یک درصد انجام میشه و فقط روی داوجونز
ساعت 16:30تا 18:30 اجازه معامله دارم و سعی میکنم نتیجه معاملاتم رو هرشب باهاتون به اشراک بزارم
امیر خان امیدوارم که چالش ها رو به راحتی پاس کنی و به ریل و برداشت برسی . یه نظریه . دلیل ورودت رو بزار که دوستانی که اوپن بورس روی داو جونز معامله دارن هم بتونن نظر بدن و این تبادل نظر میتونه دیدگاه همه رو بهینه کنه ![]()
ماشالله🫡(۱۵ کاراکتر)
عالیه ،کاش تحلیلات تون هم بزارید .
امیدوارم موفق باشید و بتونید این چالش رو پاس کنید
ممنونم
حتما دلیل ورودامم میزارم
ماشالله به جونت برادر
ممنونم
تحلیل خاصی ندارم خیلی سادس
داخل یه تاپیک دیگه استراتژیمو کامل یاد دادم
عالیه منم با همین استراتژی وارد شدم ولی نقطه ورود شما خیلی بهتر بوده
امیدوارم نتیجه مثبت گرفته باشی ![]()
![]()
بعد از شکست بالاترین محدوده هفته جاریمون (سه شنبه) با برگشت به محدوده و واکنش به اون وارد شدم و تا tp2 خارج شدم
تا الان 4 درصد اکانت داخل سوده
فقط یه اشتباه کردم اونم اینه که با اکانت هزارتایی نمیشه مدیریت سرمایه درستی روی داوجونز انجام داد
چون ریسک معاملات من یک درصده و بیشتر مواقع با استراتژی من ریسک یک درصد برابر میشه با حجم 0.01 یا کمتر و در معاملاتم ریسکم هیچوقت 1 درصد نیست یا بیشتره یا کمتر
مثلا دیروز ریسکم از یک درصد بیشتر بود تقریبا 1.2 درصد و امروز 0.8 درصد
متوجه هستم . حساب من هم 1000 تاییه اما اکثرا ورودم با 0.02 و 0.03 لات هستش و مدیریت برام راحتتره . اما ادامه بده ![]()
منم با 1 درصد اکانت ریسک میکنم .
اره شما نقطه ورودای بهتری داری
حالا فعلا که به مشکلی نخوردم باهاش ولی اگه خیلی اذیتم کرد میرم روی پوند معامله میکنم
دیگه اگه پاسش کردم و برداشت داشتم ازش اکانت بزرگ تر میگیرم باهاش میام رو داوجونز
انشاالله که به مشکل نمیخوری ![]()
سلام امیدوارم امیر جان همیشه پر سود باشی،لطفا از استراتژی و اندیکاتوری که استفاده میکنی توضیح بدید تا بچه ها استفاده کنند
داخل یه تاپیک دیگه کامل توضیحش دادم استراتژیو
از هیچ اندیکاتوری استفاده نمیکنم
سلام داداش وقتت بخیر
میگم اگه ممکنه همه مطالب و تریدایی که میکنی عکس میزاریو همه رو بزاری داخل یه کانال تلگرام و گروهی که به کانال متصل باشه برای سوال و جواب و تبادل نظر خیلی خیلی عالی میشه .کاش به پیشنهادم نتیجه مثبت بدی چون راجب ستاپ سوال زیاد دارم ازت.و ممنون که ستاپت رو در اختیار همه گذاشتی شاید من بودم نمیذاشتم.مشتی هستی و پرطرفدار:rose:![]()
سلام مجدد سلطان میگم توی بکتست و فوروارد تست ۶و ۱۲ماهت،داشتی هفته یا ماهی که برآیند اون هفته یا اون ماه ضررده شده باشه ؟یا همه از دم برایندا مثبت بوده؟