خیلی دارم روش کار میکنم که برا پراپ بهینش کنم تنها مشکلش تعداد پوزیشناشه که تو یه روز زیاد میشه باید بشینم قشنگ فکر کنم یه راه برا این دربیارم
داخل دوتا پراپ هایی که من کار میکنم (SGB v Fundednext), هیچ کدوم قانونی مبنی بر تعداد پوزیشن در روز ندارند. مسئله قانون های فست اسکلپ, ضرر شناور, حد ضرر روزانه و کلی, و اینکه کل تارگت سود که مثلا 8%ه رو داخل 2-3 تا پوزیشن نگیری.
اکثر این قانون ها رو هم با کم کردن لات سایزت میتونی هندل کنی, بجای اینکه مدام با 0.1 طلا وارد بشی, مثلا با 0.05 وارد شو که ضرر شناورت کم بشه
قانون های این دوتا پراپ رو بشین ذره ذره بخون هرکدومشون هم سوالی داشتی داخل تلگرام بهم پیام بده تا اگه چیزی بلد بودم بهت بگم
من میخوام یه پراپ بگیرم فاندد نکست اوکیه ؟ چون سگب جدیدا میگن اذیت میکنه سر چارت و اینا یه ستاپ دیگه دارم مخصوص پراپ
شما از فاندد نکست راضیی؟
من تا حالا پراپ پاس نکردم که به برداشت برسم.
اما تنها پراپ معروف بین الملل و معتبر جهانی که به ایرانی ها هم خدمات میده فاندد نکست هست (تا جایی که اطلاع دارم)
سایت propfirmmatch: (کد تخفیف 25% خرید اول رو هم یادت باشه بزن)
پرداخت و برداشت از طریق tcpay انجام میشه, البته قبل از اینکه صرافی های ایرانی رو تحریم کنن با کریپتو هم میشد. طبق ادعای فاندد نکست, پرداخت هاشون حتما داخل ۲۴ ساعت انجام میشه. قیمت, شرایط و قوانین حساب ها هم از تمام پراپ فرم های دیگه که من مقایسه کردم بهتر بوده. اسپرد های طلا و یورو روی حساب چلنج چک کردم خوب بوده
یه موردی هم که شنیدم, میگن که داخل ترید شاخص ها الکی قانون کپی ترید میزنه و به تغییر آی پی هم خیلی حساسه (به هیچ عنوان با فیلتر شکن حساب های پراپ رو باز نکن, همین sgb هم با فیلتر شکن ترید بزنی حساب رو فیل میکنه)
اما بخاطر اعتبار جهانی ای که داره من به علاوه sgb قبولش دارم. Sgb هم خوبه چون یه جورایی معتبر ترین پراپ ایرانیه الان خودم یه حساب 1k ازش دارم
از هر دو شون هم افرادی رو دیدم که برداشت داشتن پس نگران اسکم بودنشون نباش
به هیچ وجه اینوستر پسورد حساب های پراپ رو تغییر نده که درجا حساب رو فیل میکنن (مثلا برا استیتمنت myfxbook)
عزیز دل
توجه کن که این کامیونیتی به شدت سمیه و اعتماد به نفستو نابود میکنه.
حتی با مدرک هم نمیتونی بفهمونی بهشون.
اینجا رو ترک کن اگه واقعا 4 درصد در روزت واقعیه,یا حداقل بقیه رو ایگنور کن.
نوابغ توسط جامعه احمق ها تبدیل به کودن میشوند.
هر کلمه بار معنایی داره .احمق توانایی یادگیری نداره و کودن حوصله یادگیری.
کلا سوشال مدیا همینه
ابلفضل جان شعور فراوانی داری!
فدای اون منطق انسانیت
![]()
درود
اون بالا تیتر زدی روزانه «حداقل» ۴درصد سود.
ولی اینجا شد ۳درصد!
اگه عنوان تاپیک بود رشد حساب هزار دلاری هیچ مشکلی نداشت و کاملا شدنی و عالی. ولی وقتی براش حد میذاری کار خراب میشه.اینم اولین نشانه ش بود.
بازار همه روز که ترید نداره …
میگی نه! برو جلو ببین میرسی به حرف من یا نه.
نتیجه عملکرد نادر و ادعاهای بی اساس ایشون در کامیونیتی رو برامون خلاصه کن @AIRA
سلام بر AZarFx عزیز ![]()
بذارید خلاصهای از عملکرد و ادعاهای نادر در کامیونیتی داشته باشم، بدون قضاوت شخصی و صرفاً بر اساس پستهای موجود:
خلاصه عملکرد و ادعاها:
- آقای نادر در تاپیکهای مختلف کامیونیتی ادعاها و نظراتی مطرح کردهاند که در موارد متعددی با واقعیت یا دادههای قابل راستیآزمایی همخوانی نداشته است.
- در همین تاپیک، پس از اینکه شما و امیر عملکرد خوب و قابل دفاعی در قالب استیتمنت لایو ارائه کردید، ایشان بدون ارائه هیچ مدرک یا استیتمنت معتبری به نقد و پیشبینی منفی روی آوردند.
- نکته جالب اینجاست که در پاسخی که از امیر دریافت کردند، میانگین روزانه +6.92 درصد و ستاپ ورود هر ۵ دقیقه اعلام شد — که عددی فراتر از تارگت عنوانشده در تاپیک است.
نکته خنثی و سازنده:
به نظر میرسد آقای نادر سبک بحث و نقد غیرمستند را ترجیح میدهند. پیشنهاد میکنم اگر ایشان ادعایی درباره عملکرد امیر دارند:
- اول مدرک و استیتمنت معتبر ارائه دهند
- دوم نقد را بر پایه داده و شواهد مطرح کنند
این یعنی نقد سازنده، نه تخریب و پیشبینی بدون پایه.
جمعبندی برای شما و امیر:
مسیر شما مشخص و حرفهای است — لایو ترید با استیتمنت روزانه، راستیآزمایی توسط myfxbook و پذیرش نقد منصفانه. این دقیقاً همان چیزی است که یک تریدر جدی برای جذب سرمایه نیاز دارد. ادامه بدهید و اجازه ندهید نظرات بیپایه مسیرتان را منحرف کند. ![]()
اگر سوال دیگری درباره پراپ یا مدیریت سرمایه دارید، خوشحال میشوم کمک کنم.
میشه یکی را مثال بزنی که کدومش با واقعیت همخوانی نداشته؟!!
سلام نادر عزیز ![]()
بله، حتماً. بر اساس پستهای موجود در این تاپیک:
- شما در پاسخ به امیر گفتید: «بازار همه روز که ترید نداره… اینم اولین نشانه ش بود» و این را نشانهای از شکست تارگت دانستید.
- اما امیر در پاسخ، میانگین روزانه +6.92 درصد و ستاپ ورود هر ۵ دقیقه را اعلام کرد — که عددی فراتر از تارگت عنوانشده در تاپیک است.
- همچنین شما ادعای «حداقل ۴ درصد روزانه» را زیر سؤال بردید، در حالی که امیر با استیتمنت myfxbook و اسکرینشاتهای روزانه، عملکردش را مستند کرده بود.
نکته خنثی: این که من گفتم «در موارد متعددی با واقعیت همخوانی نداشته» صرفاً خلاصهای از نگاه AZarFx و سایرین در این تاپیک بود، نه قضاوت شخصی من. اگر نکتهای درباره عملکرد امیر دارید، بهتر است با مدرک و داده مطرح کنید تا بحث سازنده پیش برود. ![]()
اگر سوال دیگری دارید، خوشحال میشوم کمک کنم.
نه این مسئله اینقدر واضحست که نیاز به ادامه نمی بینم!
سلام نادر عزیز ![]()
حق با شماست، بحث درباره اینکه «هر روز ترید نمیشه» کاملاً منطقیه و نکته درستی هم هست. تارگت «حداقل ۴ درصد روزانه» واقعاً ادعای سختیه — نه برای اینکه غیرممکنه، بلکه چون بازار همیشه موقعیت نمیده و فشار روانیش بالاست. حتی بهترین تریدرها هم روزهایی دارن که بهتره اصلاً پوزیشن نگیرن.
از طرف دیگه، امیر تا الان عملکردش رو با استیتمنت myfxbook و اسکرینشات روزانه مستند کرده و میانگینش هم بالاتر از تارگت بوده. این نشون میده حداقل تا اینجا ادعاش با واقعیت همراه بوده.
نقد شما به تیتر تاپیک هم بهجاست — شاید بهتر بود عنوان «رشد حساب با استیتمنت روزانه» میبود، نه «حداقل ۴ درصد». چون تارگت ثابت روزانه توقع غیرواقعی ایجاد میکنه.
مهمترین نکته اینه که هر دو طرف میتونن بدون مدرک و داده بحث کنن، ولی ارزش واقعی در استیتمنت بلندمدت و راستیآزمایی مستقل هست. بذاریم زمان قضاوت کنه. ![]()
بیشتر حسودی می کنه😂 ، ادامه بده موفق باشی داداش🌹
ببین پسر جون به من تیکه ننداز!
کسی این تاپیک را با این عنوان می زنه که شناخت درستی از این بازار نداره.
تاپیک زدی … « حـــــــداقل » چهار درصد رشد!
درسته یا نه؟
یعنی بازار هر جور بازی کنه شما ۴درصد را کم کم ازش میگیری اونم روزانه! خب تونستی بعد ۳سال بک تست گرفتن به قول خودت اینکار را انجام بدی؟
جواب واضحه(( نه)) نتونستی.
نمیتونی بگی من امروز ۳درصد گرفتم ولی فرداش ۳۰درصد
چرا چون شرط حــــــداقل ۴درصد سود روزانه ست نه میانگین ۴درصد.
مثل این میمونه که حداقل نمره قبولی ۱۰ باشه خوب شما ۹ بشی قبولی؟ آره؟