پوزیشنا هم با وسواس زیادی گرفته میشن
هم با دیتایه لول دو حجم و نقدینگیو دارم هم یه ستاپ مکانیکال برا ورود
استاپام 10 درصدیه ولی اگر به منفی 5 برسم پوزیشنایه کاور ستاپم فعال میشن و در بد ترین حالت ممکن همون 0.67 صدم درصد میرسم به 10 درصد دراودان
اره متوجه شدم. اون floating PnLت یا به اصطلاح ریسک شناور سیستمت خیییلی زیاده, اصلا بدرد پراپ نمیخوره, ولی اگه همین پروفایل myfxbook رو تبدیل به یه استیتمنت حداقل 3 ماهه کنی فکر نمیکنم دیگه مشکلی برای پیدا کردن سرمایه داشته باشی
از طرفی هم 9 تا از اردر هایی که باز کرده بودی زیر 1دقیق بسته شده بودن که میتونه مشکل تیک اسکلپ داشته باشه که باز هم مناسب پراپ نیست
خودم هم گرفتمش اتفاق ولی خب جایی که slم بود خودش یک ریوارد داخل سود بود و اگر هم بخاطر اسپرد کار هم نمیکرد نهایتا اردرم سر به سر بسته میشد ولی شما چون floating PnLت زیاده این کار رو نکنی بهتره. اما به هر حالا باز هم هرجور خودت صلاح میدونی
هیچی حاجی همین جوری ادامه بده رو استیمنت 3 ماهه دیگه فکر کنم بشه سرمایه جذب کرد. واقعا دستخوش, خیلیا اومدن ادعا های عجیب غریب کردن ولی تنها کسی که تا الان حاضر شده استیمنت معتبر بده خودت بودی
یه اعترافی هم بکنم تارگت من مثل هر روز 4 درصد بود ولی از تا اومدم tp ست کنم پرواز کرد ولی خب یوقت فاز رویا پردازی برندارید این 98 درصد کاملا شانسی بوده تارگت همون 4 درصد بود
میدونم برا همین گفتم نمیزدی بهتر بود. چون لامصب اخباری مثل NFP اصلا sl و tp حالیشون نیست. انقدری اسپرد زیاد میشه که نگو. یه سوال, اصلا sl ست کرده بودی براش؟! چون داخل یورو که اسپردش چند پیپ واید شد
ببین یکم پیچیدس من تو سبکم sl استفاده نمیکنم فقط وقتی دراودان به 5 درصد برسه پوزیشنایه کاورم که بالیمیت کاشتم فعال میشن در واقع slمن اوردرایه لیمیتم هستن یکم پیچیدس
ببین داداش. داخل جذب سرمایه هرچقدر که استیمنتت بلند مدت تر باشه, معتبر تره
همین حساب رو نگه دار بشه استیمنت 1 ساله 2 ساله. این میشه رزومه برات
مهم نیست داخل فلان مدت چقدر سود گرفتی, ممکنه یه نفر داخل یه روز 200 درصد سود کنه ولی یکی دیگه داخل یکسال هفته ای 5 درصد مستمر سود کنه. سرمایه رو به اون که استیمنت مستمر داره میدن نه اونی که داخل یه روز 200% دراورده
یه پیشنهاد دیگه هم دارم, سیستمت رو برای پراپ هم بتونی بهینه کنی دیگه عالی میشه. چون اونا دیگه ازت استیتمنت نمیخان, دوتا فاز چلنج رو رد میکنی میرسی به سرمایه
مثلا پوزیشن کاور ها رو یکم واید تر کن, لات سایزت رو هم کمتر کن که قانون های ضرر شناور و حد ضرر روزانه اوکی بشه
تایم فریم هم یخورده بیار بالاتر که مشکل فست اسکلپ اوکی بشه