آره وقتی منطق ربات اینقدر متفاوت و مبتنی بر تاییدیه ست این دو تا نکته ای که پیدا کردی خیلی مهمن مخصوصا دیوار دفاعی چون با یه تغییر عددی میتونی فاصله مناسب تری از نوسان کندل بهش بدی
[quote=" AMIR.agha, post:364, topic:14729, username:AMIR48"]
تریلینگ رو هم اگر تستات نشون داده سود مورد انتظار رو خراب میکنه خاموش کردنش منطقیه قرار نیست هر قابلیتی که روی ربات هست حتما استفاده بشه
[/quote
بله دقیقا . میدنی سود میده اما چون طلا نوسانیه تا میاد ببنده سود رو یهو میاد پایین کندل به جای 8 دلار یهو 4 دلار یا روی سنت بسته میشه اما وقتی مجموع سود و یا حد سود جداگانه قرار میدم سود با اطمینان بیشتری به دست میاد و سود کامل 100 دلاریه
راستشو بخوای من اصلا تقویم اقتصادی نگاه نمیکنم و خبر ها رو پیگیر نیستم
کلا اینجوری بگم که ربات به صورت خاصی طراحی شده بیشتر به نفع من کار میکنه تا تاثیر تقویم
دقیقا به اون مرحله رسیدیم . خودم موقعی که کار رو شروع کردم هدفم دقیقا همین بود اما ربات ناقص بود و تا به الان 60 بار بیشتره آپدیت شده و امکانات جدید اضافه شده . یعنی شب و روز همش به ربات فکر میکردم یهو یه ایده به ذهنم میرسید سریع اونو اضافه میکردم حتی شده وسط خواب سنگین یهو تو خواب دیدم همچین امکانی میشه اضافه کرد یهو بلند شدم رو دفتر نوشتم که بعد خواب بشینم طراحیش کنم
![]()
حتی برای دیوار دفاعی SPEED هم تعریف کردم که اگر یه کندل یهو خواست برگرده جهت مخالف دیگه نیاد مثلا 10 دلار ضرر رو طی کنه دیوار دفاعی به محض تشخیض برگشت مطمین کندل سریع با سرعت تعریف شده حالت خزندگی و روان سریع فاصله ضرر رو کم میکنه و کنل رو میبنده نمیذاره زیاد ضرر کنه معامله
با اینه از اول هدفم همین بود و خیلی زحمت کشیدم انصافا همین الانشم تا الان ناهار و شام هم نخوردم باور کن اما دقیقا به اون نتیجه ای که میخواستم رسیدم چند تا سلیقه ای هم یکم آپدیت کنم عالی میشه . بازم اگر نکته مهمی به ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنمایی بفرمایین . من از انتقاد اصلا ناراحت نمیشم اتفاقا از انتقاد و راهنمایی دیگران استفاده میکنم چون همیشه باعث پیشرفتم شده ممنونم ![]()
الان شمردم ربات 66 عدد کلید عملیاتی روی پنل داره حالا یه سری تنظیمات هم داخل اینپوته
![]()
من الان سرچ زدم جمع کلی دیدم 12/324 هزرا تا اندیکاتور سر این ربات برسی کردم هنوز این 12 هزار تا برای متا تردیر 5 و 4 هستش و فکر کنم 2 هزار تا هم برای تریدینگ ویو برسی کردم البته تردینگ ویو احتمالا بیشتر باشه اما آمار دقیقشو ندارم ..
و اینم یه نمونه از تستی که همین چند ساعته گرفتم از اول فروردین این پروژه رو شرو ع کردم قبلشم 3 ماه آموزش دیدم و 2 تا پکیج آموزش دیدم اما فایده ای نداشت تا اینکه خودم دست به کار شدم ![]()
گفتی سه ماه آموزش دیدی و آخرش خودت دست به کار شدی به نظرم از خود عدد ۱۲ هزار تا اندیکاتور مهم تره
خیلی وقتا انقدر دنبال ابزار و آموزش آماده میگردیم که یادمون میره باید خودمون بشینیم مسئله رو حل کنیم آموزش وقتی ارزش داره که بتونی ازش چیزی بسازی و تستش کنی وگرنه داشتن هزار تا اندیکاتور هم فقط میشه هزار تا راه برای گیج شدن
آره اینجا دقیقا میرسیم به تفاوت بین سود روی کاغذ و سودی که واقعا میتونی نگهش داری
وقتی طلا با یه برگشت کوچیک بخش زیادی از سود تریلینگ رو پس میگیره عملا داری پولت رو به نوسان لحظه ای میسپری ولی وقتی حد سود مشخص و مدیریت مجموع پوزیشن داری خروجت قابل کنترل تر میشه به نظرم برای ربات مهم اینه که تست نشون بده کدوم روش در بلندمدت سود خالص و افت سرمایه بهتری میده نه اینکه کدوم روش روی چند معامله قشنگ تر به نظر میاد