اگر دیدی بیشتر استاپ ها با مقدار کمی فاصله فعال میشن شاید نیاز باشه جای استاپ یا نقطه ورودت اصلاح بشه ولی اگر طبق آمار استراتژی تعداد مشخصی از استاپ ها بعدا در جهت تحلیل حرکت میکنن باید اون ضررها رو به عنوان بخشی از سیستم بپذیری و دستکاری استاپ رو وارد معاملات نکنی چون در نهایت چیزی که مهمه عملکرد مجموعه معاملات هست نه نتیجه یک م
سلام ممنونم . بله حق با شماست ![]()
بله دقیقا از بست ربات رو تست میکنم دیگه چشام چپ شده
تا حدودی کم کم دارم قلق تنظیمشو پیدا میکنم . مشکل اینه کندل ها سعی میکنن یکی دو لار به حد ضرر نزدیک بشن اصلا کلا تا حد ضرر نمیذاری همه معاملات تو سودن تا وقتی که حد ضرر رو مشخص میکنی کندل بیخ گوشمه خودشم ول کن نیست
اما طبق تست هایی که انجام دادیم تا حدودی اون منطقه امنشو پیدا کردم درسته یکم حد ضرر زیاد میشه اما نوسان طلا تا اون نقطه نمیرسه اکثرا و بعد بر میگرده به مسیر خودش . دیگه انقده ربات رو تنظیم کردم کم مونده فحشم بده ![]()
البته مشکل حد ضرر رو تقریبا حل کردیم
الان تمرکزم نقاط ورود دقیق و با کیفیت هستش اونم حل کنیم دیگه ربات کارش تمومه
نمیدونم داری چکار میکنی اما اگه سبکت اسکلپه مراقب اسپرد خیلی باش. اسپرد بکتست و دمو و ریل زمین تا آسمون فرق داره !
اور اپتیمایز همنکن. من یه ربات نوشته بودم هفته ای ۲۰۰ درصد سود میداد تو بکتست :)) اوردم تو فوروارد تست در دمو کال شد :))
سلام. ممنونم از راهنماییتون والا من خودمم نمیدونم چیکار میکنم اما چون به نتیجه خوبی رسیدم ول کن نیستم ادامه میدم…
نه حواسم هست من شبانه روزی دارم تست میگیرم از ربات اصلا به نتیجه بکتست اعتقادی ندارم… ![]()
این ربات نتیجه میده مطمئنم چون دیدم که که چند ماهه پاش نشستم. یه سری باگ های خرده ریزه داره دارم اونا رو برطرف میکنم
دقیقا مشکل اصلی ربات همینه که وقتی استاپ مشخص میشه تازه میفهمه طلا چه بازیگوشیه
ولی اینکه داری با تست منطقه امنشو پیدا میکنی خیلی خوبه چون توی طلا استاپ خیلی نزدیک معمولا با نوسان عادی بازار زده میشه و برمیگرده
به نظرم اگر اون منطقه امن رو پیدا کردی فقط حواست باشه با بزرگتر شدن استاپ حجم معامله هم متناسب با ریسک کم بشه وگرنه ربات یه روز تصمیم میگیره کل حسابو هم تنظیم کنه
گفتی کم مونده ربات فحشت بده خیلی قابل درکه دو تا بک تست دیگه بگیری احتمالا خودش استعفا میده ![]()
سلام . داداش مشکلو حل کردم و الان کاملا تو سودم یعنی و هر سیگنال 100 دلار سوده البته 20 پوزیشن با تتنظمات تصادفی HFT و لات 0.05
الان همه چی اوکیه و هیچ مشکلی نیست همش تو سود بسته میشه
هر پوزیشن رو 1 دلار حد سود قرار دادم و حتی میتونم مجموع سود براش تعیین کنم اما من هر کدوم 1 دلار گذاشتم قابل تغییر هستش
محافظت و دیوار دفاعی هم گذاشتم اما یکم باید تغییرش بدم که امکان این باشه که عقبتر از کندلی که مشخص شده قرار بگیره این یه گزینه هم حل کنم دیگه تمامه 100 در صد تو سودیم مگر اینکه خبری باشه یهو شدو مخالف بزنه دیوار دفاعی ببنده اونم نهایت ماهی یکی دوبار هستش نهایت ضررمون اونه اگر خبری باشه
اما ما لحظه سیگنال سودمونو گرفتیم به خبر نمیرسیم
چون سیگنالی که صادر میکنه و ربات ورود میکنه سیگنال محتبر و بدون ریپنت هست
تنها جایی هم که ممکنه سود نگیریم سیگنال در زمان بازار رنج کندل های خیلی ریز هستش که اونم شاید به 1 دلار که تعیین کردم نتونه برسه و اکثرا اونا هم اوکیه و نهایت میتونم دکه آنتی رنج رو فعال کنم که سیگنال بازار رنج رو نگیره و فقط سیگنال های با کیفیت رو بگیره . اما چون همشو تو سودم آنتی رنج رو غیر فعال نگه داشتم
تریلینگ استاپ رو غیر فعال کردم اون سودمو کم میکنه تا کندل بر میگرده با سود کم میبنده این کارو خراب میکرد
به جای اینکه صرفا روی سود هر سیگنال تمرکز کنی روی رفتار ربات و منطقه دفاعی هم کار میکنی فقط اون بخش خبر رو من جدی تر میگرفتم چون روی طلا افزایش شدید نوسان و اسپرد میتونه باعث اسلیپیج و اجرای متفاوت استاپ بشه و چیزی که توی بک تست عالی بوده لزوما موقع خبر هم همون رفتار رو نداره
قبل از اینکه بگی صددرصد تو سودیم چندتا تست سخت هم بگیر مخصوصا خبرهای سنگین و اسپرد بالا و حرکت شدویی چون اگر اونجا هم ربات سالم موند دیگه واقعا میشه بهش اعتماد بیشتری کرد
تریلینگ رو هم اگر تستات نشون داده سود مورد انتظار رو خراب میکنه خاموش کردنش منطقیه قرار نیست هر قابلیتی که روی ربات هست حتما استفاده بشه
من رو دمو کار میکنم اما بکتست نمیگیرم اونم به چند دلیل
چون تو بکتست نمیتونم ربات رو تنظیمات اینپوتشو تغییر بدم و با تنظیمات پیش فرض کار مینه و نتیجه درست در نمیاد و کلا بکتست درست نیست
این سری دیگه ربات یه جور دیگه باهام حرف میزنه ![]()
اما بذار ببینم میتونم لحظه های خبر رو هم اضافه کنم به ربات تا خودش اتومات تشخیص بده
![]()
آره اینطوری که میگی اگر بک تستر اجازه تغییر اینپوت ها رو نمیده طبیعتا نتیجه تست خیلی قابل اتکا نیست چون داری ربات رو با تنظیماتی تست میکنی که ممکنه اصلا تنظیمات واقعی مورد استفادهات نباشه
ولی یه نکته مهم هم هست وقتی بالاخره امکان تغییر تنظیمات رو پیدا کردی حواست باشه فقط دنبال بهترین عدد نباشی چون با زیاد دستکاری کردن پارامترها خیلی راحت میشه نتیجه تاریخی رو بیش از حد بهینه کرد و روی داده جدید جواب نده
این قسمت تشخیص خودکار خبر هم اگه درست دربیاد خیلی کمک میکنه مخصوصا برای طلا چون دیگه لازم نیست هر دفعه خودت حواست به تقویم اقتصادی باشه فقط حتما بعدش روی خبرهای سنگین هم جداگانه تستش کن
این ربات هم کم کم داره از یه اکسپرت تبدیل میشه به همکار تمام وقتت ![]()
ببین روش کار این ربات کلا با ربات های دیگه فرق میکنه کلا تاییدیه میگیره سیگنال صادر میشه و تمامی سیگنال ها معتبرن . درسته که باید احتیاط کرد اما تا اینجا که 2 شبه نخوابیدم بازم ربات خوب کار کرده فقط تریلینگ سود نباید باز باشه و محل قرار گیری دیوار دفاعی باید یکم عقب تر باشه که باید تو تنظیمات به صورت عددی این امکان رو اضافه کنم که با افزایش میزان عدد دیوار عقب تر بره