نمیدونم والا…من که صرفا واس سود کار نمیکنم…کار میکنم که ذهنم بمونه تو فضای معامله گری…
امروز قبل از این که به طور دقیق از شرایط کمپین ادامه فعالیت رو فعال کردم و الان مجیورم با شرایط جدید ترید کنم .یا موقع برداشت باید فقط ۳۰ درصد از سود رو برداشت کنم . تا اخر عمر حساب .یا این که فقط یک بار 100 درصده سود را به بروکر انتقال بدم و تا پایداری کامل از حساب برداشت نکنم و اصل پولی که به بروکر منتقل میشه و حساب ریل چالش بعد از پایداری کامل نت و گذشت حداقل 20 روز امکان پذیر میشه و حتی زمانش متغیر هست . حساب 6 k بود دو هفته قبل جنگ خریده بودم از روز اول جنگ تا به این لحظه هم هیچ تریدی روش انجام ندادم الان مجبورم به سود که رسوندم فقط یک بار حق برداشت داشته باشم یا تا اخر عمر حساب فقط 30درصد برداشت کنم . خیلی پشیمونم از فعال سازی کمپین در حساب . شما بودید چیکار میکردید ؟ به من چه پیشنهاد هایی میدید؟
منم به این فکر کردم ولی تا چالش رو پاس کنیم تا یکی و تا برداشت بزنیم داستان این نت هم مشخص شده دیگه باید به این هم فکر کنیم شاید نرسیم به چند تا برداشت قیمت های پراپ ها هم که دیگه ترسناکه
من میخوام دیگه ترید کنم از دی ماه فقط گاهی بک تست زدم فکر کنم گزینه بروکر رو انتخاب کنم در مورد کش بک و ریفاند هم پرسیدم اونا رو هم میدن با همه سودم رو بدن یا هیچی تو بروکر میبازمش از سیدرصد برام بهتره
از امروز میشه معامله وا کرد توش میتونی شروع کنی منم شروع کردم
چی رو میخپای انتخاب کنی ۳۰ درصد یا انتقال به بروکر؟
یه سوال ؟ زورا مگه نمیگه تا پیداری کامل نت من پلن های قدیمی رو یا ۳۰ درصد میدم یا بروکر؟
پس چجوری داره پلن جدید میفروشه؟![]()
دیگه کاریه انجام دادن احتمالا برای اون نقدینگی ۳۰ درصد احتیاج داشتن
این پراپ جدیدشون شرایطش از هر پراپی که دیدم بهتره حتی خیلی جدی گفتن که حساب ریل واقعی در اختیارتون میگیره تو ریل و سودم مثل بروکر هر هر روز میتونین برداشت کنین حالا نمیدونم کسی ایا اعتماد میتونه بگیره و سودشو میدن یا نه
احیانا از داینامیک بودن دراداون در چالش جدید زورا خبر ندارید
این قانون بسیار به ضرر تریدر هست
بند 4 دراداون شناور
خلاصه یعنی از سودت نمیتونی تماما ریسک کنی
مثلا دراداون کل 12 درصد هست
و 5 درصد تو سودی
باز همون دراداون ات 12 درصد هست و 17 درصد نمیشه
نوشته بدون ریسک شناور ولی داینامیک بودن درادان نمیدونم چیه انقدر که قانونای مختلف میزارن هیچکدومو ادم نمیفهمه
ولی اینکه ریل واقعی abook میدن جالبه من ندیدم پراپی همچین چیزی بگه
مقدار ریسک مجاز با افزایش بالانس ، تغییر میکنه و از بالانس جدید حساب میشه…ینی ۱۰۰۰۰ دلار بشه ۱۰۵۰۰, حالا ریسک کلی از ۱۰۵۰۰ در نظر گرفته میشه…
سلام وقتتون بخیر
میخام پراپ اکانت کریپتو زورا بگیرم ، میخاستم تجربه و نظرتون رو در مورد زورا باهم به اشتراک بزارید ![]()
ممنون از نظرات زیباتون
سلام فکر نمیکنم. من تجربه نداشتم اما نوشته سود ها فعلا قابل برداشت نیست و فقط اعتبار ترید در بروکر بهتون میدن
من دارم روش ترید میکنم اگر به سود رسیدم درخواست زدم و سود دادن حتما میام میگم
ممنون ![]()
منظریم پس ، موقق باشی
سلام دوستان . من از زورا حساب ۶ کا دارم تا الانم ۵ بار برداشت زدم و دادن اما اذیت زیاد دارن مثلا یه برداشتم ۶ روز زمان برد بقیشم قشنگ تا ۳ روز کامل طول میکشه تا بده . اینا بکنار . توی دی ماه سر همون اعتراضات اومد گفت برداشت بزنین یه تاریخ جدید میدیمو ازین داستانا . الانم که سر این جنگ کلی قانون جدید رو کرده . میخوام بگم دنبال اینه از اب گل الود ماهی بگیره بتونه گوش میبره رحم نداره . به نطر خودم تریدر کومبت خیلی بهتره ادم یه کانفیگ بخره کار کنه بدون هیچ حاشیه ای مشکلی داره ادامه میده . الانم که پلناشو دو برابر کرده قیمتشو . اهان سرورشم خیلی قطع میشه . من تایم نیویورک میشینم داوجنز تو ۱ ساعت ۳ بار قطع شد . بعد تیکت زدم میگه قطعی از اینترنت شماست در صورتی که من از ۵ تا دوستان تریدرم که تازه هر کدوم یه شهر دیگه هستن پرسیدم اونام دقیقا هم زمان با من قطع شده بودن . نخرین بهتر