دامنه جدید ZoraFX با نت ملی؛ تجربه کامل من

سلام و درود خدمت عزیزان و دست اندر کاران ایران بروکر

امیدوارم در این روزهای پر تنش مملکت، ایران جان این نوشته ها مفید واقع بشه براتون.

خب در طی یک کمپینی از پراپ فرم زورا که با دعوت افراد، دو تا حساب هزار دلاری میداد آشنا شدم باهاشون، ینی پراپ فرم زورا اف ایکس(ZoraFX)

بنده هم چنل داشتم تو تلگرام لینک دعوت رو گذاشتم سریع خیلی سریع تونستم به حساب ها دسترسی داشته باشم، دقیقا ۷ اسفند بود، دو روز قبل از جنگ.

قبلا با پراپ فرم های:

• ترید برای زندگی (TFL)
  • سرمایه گذار برتر (SGB)

کار کرده بودم و بیش از بیست حساب تهیه کرده بودم ازشون غالبا از مورد اولی…

اما من پراپ فرم زورا اف ایکس رو با اینکه دو روز فقط باهاش کار کردم خیلی خوشم اومد، علی الخصوص به خاطر؛

• پنل انالیز دقیق، حرفه ای و سریع
  • رابط کاربری بسیار راحت و زیبا
  • پایدار بودن و نداشتن قطعی متاتریدر
  • پاسخگو بودن پشتیبانی

چیزی که خیلی خوب بود و این روزا بیشتر به کارم اومد وقتی زنگ میزدم به پشتیبانیشون جواب میدادن، این یکی واقعا خیلی ارزشمند بود.

بعد از اینکه جنگ شده بود من نمیدونستم که باید چکار کنم تنها راهی که به ذهنم میرسید این بود ک پاشم برم ترکیه و اونجا به تریدم ادامه بدم، اما وقتی فهمیدم که شماره تلفن پشتیبانی زورا تو چنل تلگرامیشون هست، زنگ زدم دیدم جواب دادن، راهکارشون برای ترید صرفا بروکر بود که بهم گفتن برم تو سایت:

Lastprop.site

اونجا طریق وصل شدن به بروکر رو گفتن

انجام دادم، خیلی سریع همه چی اوکی شد، حتی برای ساخت اکانت معاملاتی در بروکر که نیاز به دسترسی ایمیل داشتم و با نت ملی شرایطش فراهم نبود، اونا دسترسی میدادن برای ۱۰ دیقه اینا که بتونم اطلاعات حساب معاملاتیم رو دریافت کنم.

هفته ای که گذشت برای تست تو اکانت دمو ترید زدم، خیلی خوب بود، سرعت عالی همه چی خوب دسترسی ها هم پایدار بود، ولی گاها پیش میومد که یه قطع و وصلی تو متاتریدر پیش میومد اما قابل قبول بود برام، انقدرا زیاد نبود که بشه به عنوان مشکل جدی ازش نام برد.

اما خبر خوبی که امروز خودشون رنگ زدن و بهم دادن اینه که سایتشون با نت ملی بالا میاد و دیگه نیازی به اون مواردی که تو سایت لست پراپ گفتن نیست؛

Zorafx. io

فقط برای دسترسی با نت ملی به متاتریدر، حتما نیارمنده اینه که از سایتشون متاتریدر رو دانلود کنید، و من تست کردم و شد.

اما

Zorafx. Com

همچنان بایستی همون مراحل داخل سایت لست پراپ رو بری که بتونی بهش دسترسی داشته باشی که نیازی هم نیست، در واقع دامنه سایت فرق داره و الا همه چی یکی هست.

چیزی که بایستی بهش توجه بکنید اینه که من هنوز که هنوزه نه از پراپ و نه از برورکر شون برداشت نزدم، و نمیدونم در اینده چجوری میشه، اما خب با تلاش هایی که صورت گرفته ازشون و تا اینجای کار تونستن مشکلات رو برطرف کنن من بهشون اعتماد کردم، شما هم برید یک حساب دمو بسازید این هفته باهاش ترید کنید، تستش کنید ببینید اوکی هست یا نه بعد برید ادامه کار رو داشته باشین.

شمارشون هم اینه؛

02191691657

یک مورد مهم بهتون بگم، اگه کاری با پشتیبانی داشتین سریع راه بیفته، ببنید دوستان، شاید درست نباشه اینجوری بگم ولی میگم، شما پشتیبانی همه سایت هارو خنگ محض در نظر بگیرید، منظور اینکه وقتی مشکلی براتون پیش میاد سعی کنید اول چند دقیقه ای وقت بزارید به صورت کامل بنویسید خیلی واضح، شفاف و دقیق تا تو همون جواب اول تیکت به نتیجه برسید، و الا ممکنه بعضا چند ساعت زمان ببره تا تیکتی که زدین رو هی بخوان بیان جواب بدن، همون اول طوری بیان کنید مشکلتون رو که تو پیام اولی که میگیرین حل بشه، پشتیبانی تلگرامشون خیلی سریع جواب میاد، سایت هم این شکلیه ها، اما بعضا ممکنه زمان بر باشه، ولی تو کمتر از ۱۰ ساعت حتما جواب میدن، ۱۰ ساعت هم زیاد گفتما ولی جواب میدن، اخر هفته به امید خدا برداشت زدم، بازم میام باهاتون در جریان میزارم که چه ها شد‌.

موفق و پرسود و در امان باشید.

13 لایک کرده

نه ثبت نام شد انجام بدیم نه کد اومد به ایمیل نه نسخه متا 5 و وب تریمینالش میاد بالا

با همون دامنه io

اگه راهی بود اطلاع بدین

4 لایک کرده

من حساب پراپ داشتم ازشون قبل جنگ - اخیرا با نت ملی وصل شد و در حالت کلوز اونلی بود

دامنه و متاتریدر با نت ملی (مبین نت) برای من بالا میاد قطع و وصلی داره کمی آزار دهنده است ولی هنوز مجوز فعالیت صادر نشده اما پیرو آخرین پیامی که در کانال بعد نظر سنجی گذاشتند احتمال زیاد به زودی فعالیت پراپ شروع خواهد شد

این تصویر متا تریدر همین الان رو نت ملی

اینم پیام آخر کانال تلگرامی:

4 لایک کرده

به کانال رسمی ZoraFX در روبیکا خوش آمدید.

این کانال با هدف ایجاد یک مسیر ارتباطی پایدارتر راه‌اندازی شده

تا در شرایط فعلی، بتوانیم ارتباط منظم‌تری با شما داشته باشیم.

در ادامه، بخشی از اطلاع‌رسانی‌ها،

به‌روزرسانی‌ها و خبرهای مهم، از طریق همین بستر منتشر خواهد شد.

:pushpin: اطلاع‌رسانی مربوط به شروع خدمات پراپ‌فرم

و همچنین آفرهای جذاب بروکری،

پس از رسیدن این کانال به ۱۰,۰۰۰ عضو آغاز خواهد شد.

از همراهی شما خوشحالیم.

@zorafx_ir

اینم در روبیکا ایجاد شد

4 لایک کرده

کد میاد اما ما دسترسی به جیمیل نداریم
من با ایمیل دانشگاهیم ثبت نام کردم

3 لایک کرده

در رابطه با ایمیل به پشتیبانی تیکت بزنید.

2 لایک کرده

بله درسته، ولی در بروکرشون میتونید فعالیت داشته باشین.

1 لایک کرده

اینم آخرین آپدیت:

:blue_circle: نحوه اتصال به سرور Zora Capital Limited در MetaTrader 5

همراهان ZoraFX،

:pushpin: اگر از قبل به سرور Zora Capital Limited متصل هستید،
با اینترنت ملی نیز بدون مشکل می‌توانید به فعالیت خود ادامه دهید.

اما اگر برای اولین بار قصد اتصال به حساب معاملاتی خود را دارید،
لازم است سرور را به‌صورت دستی از طریق IP وارد کنید.

:mobile_phone_with_arrow: مراحل اتصال به MetaTrader 5:

:one: نرم‌افزار MetaTrader 5 را اجرا کنید
:two: از منوی بالا وارد مسیر زیر شوید:
File > Open an Account

:three: در کادر جستجو، به‌جای نام سرور، IP زیر را وارد کنید:
185.116.162.221

:four: روی گزینه Find your Company کلیک کنید
:five: پس از نمایش نتایج، سرور مربوطه را انتخاب کرده و روی Next بزنید

:six: اطلاعات حساب خود را وارد کنید:
• Login: شماره حساب
• Password: رمز عبور اصلی

:seven: در نهایت روی Finish کلیک کنید تا اتصال کامل شود

:movie_camera: در این ویدیو، تمامی مراحل به‌صورت کامل و تصویری آموزش داده شده است.
در صورت بروز هرگونه مشکل، از طریق پشتیبانی با ما در ارتباط باشید.

:handshake: زورا افیکس — همراه شما، در هر شرایط

2 لایک کرده

سلام بنده از قبل عضویت پراپ زورا رو دارم اما الان توی همین دامنه جدید نمیتونم لاگین کنم رمز دومرحله ای google authenticator میگه اشتباهه ( احتمالا بخاطر قطع شبکه بین الملل) شماره تماس تهران هم تماس گرفتم جواب نمیدن دوستان میشه راهنمایی کنید!

2 لایک کرده

برو داخل سایت lastprop.sit

اونجا از پشتیبانی بپرس

2 لایک کرده

چه شانسی داشتی مال من که هر کاری کردم وصل نشد که نشد تیکتم ثبت میکنی جواب درست نمیدن

1 لایک کرده

سلام . نمیشه داداش باز همون سایت خودشون رو میاره که اونجام پشتیبانی انلاین ندارن ارسال پیام هم کار نمیکنه

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز روزتون بخیر

تمام مراحل انجام دادم وصل نشد

1 لایک کرده

اکر قبلا سرور رو تو لیست متاتریدر داشتید که همینجوری بدون گیگی میتونی کانکت شی اگر بار اول میخوایی وارد شی بهتره از گیگی استفاده کنی

حالا این ای پی رو خودشون اطلاع رسانی کردند

اگرم حساب دمو میخوایی برو فنفیکس رو نت ملی بگیر، ذاتا پراپ زورا فعلا در تعطیلات ب سر میبره

1 لایک کرده

کاش پراپش‌رو باز میکرد حداقل مراحل رو پاس میکردیم تا ریل برسیم ببینیم چی میشه

4 لایک کرده

از قبل داشتم

حساب پراپ بوده الان هر کاری کرم باز نشد

1 لایک کرده

منظورتون از گیگی چی؟

ازینا ک پولی میخرند گیگی یک میلیون اسمش رو ببرم تغییر میدهند به تحریم شکن

همین الان با نت ملی رو حساب قبلی: ساعت و تاریخ و برنامه های ران شده ببین اون پایین - اما فقط کلوز اونلی هست

سلام ایا zorafx الان فعال هست؟

1 لایک کرده

نه تا زمانیکه اینترنتا اوکی شن

2 لایک کرده