عزیزانی که از پراپ زورا، چالش دارند میتونن چالش رو ادامه بدن.
امکان ترید روی نت ملی ایجاد شده. خودم از دیشب کانکت شدم. امروز هم یک پوزیشن تستی گرفتم و اوکی بود
البته برای ادامه چالش باید وارد اکانتتون در سایت زورا بشید و چالش مورد نظرتون رو در بخش چالشهای من فعال سازی کنید.
فعال سازی دوتا شرط داره که برای زمان ریل و برداشت هست و در مرحله چالش اهمیتی نداره. تاییدش کنید بره. چون گفتن بعد از پایداری نت شرایط عوض میشه.
به نظر من حداقل تو این شرایط میشه چالشهای قبلی رو پاس کرد.
ضمنا بگم که این پراپ نه مال بندست نه مال پدرم و نه ارث پدربزرگ مرحومم. صرفا صحبتی که با پشتیبانی داشتم رو منتقل کردم شاید بدرد کسی بخوره.
سروراش خیلی قطع میشه . من ساعت ۵ به بعد میشینم تا ۸ شب حداقل ۳ یا ۴ بار قطع میشه . تیکت هم بزنی میگه مشکل از نت خودتونه . اما حساب ۵۰ کا واقعا حیفه شما باید یه تصمیم سنجیده بگیرید . به نطرم اگرم میخواید کار کنید سود رو ببرید به بروکر چون ۳۰ درصد برداشت تا اخر عمر حساب ۳۰ درصد میشه و اصلا ارزشمند نیست
درست موقع اوپن سرور زورا قطع شد و حتی معامله ای که زدم هم اجرا نشد با اینترنت های مختلف امتحان کردم حتی همین الان هم وصل نشده . اکانت 6 کا بود که قبل از جنگ خریده بودم ایا کس دیگه ای هم لحظه اپن این مشکل رو داشت
بررسیهای اولیه نشان میدهد در نسخه جدید متاتریدر، مشکلی در بخش Modify Position و تغییر TP / SL برای برخی بروکرها و سرورها مشاهده شده که محدود به ZoraFX نیست و در چند بروکر دیگر نیز گزارش شده است.
علائم مشکل:
• فریز شدن متاتریدر هنگام تغییر TP یا SL
• اختلال در پنجره Modify Position
• کندی یا عدم اعمال تغییرات روی پوزیشنها
در حال حاضر موضوع در حال بررسی توسط تیم فنی و همچنین ارائهدهندگان زیرساخت میباشد.
در صورتی که این مشکل برای شما رخ داده:
لطفاً فعلاً از نسخه قبلی متاتریدر استفاده کنید یا تا انتشار آپدیت بعدی منتظر بمانید.
نکته مهم:
در خصوص هرگونه قطعی، اختلال یا مشکل ناشی از فید قیمتی یا سرورهای ZoraFX، لطفاً تیکت فنی ثبت کنید.
در صورتی که پس از بررسی، مشکل از سمت زیرساخت یا سرویسدهنده تأیید شود، مجموعه ZoraFX خسارتهای قابل محاسبه را جبران خواهد کرد و از این بابت جای نگرانی وجود ندارد.
هدف ما حفظ امنیت، شفافیت و اطمینان خاطر کاربران در شرایط مختلف است
من با گوشی ترید میکنم خودشم دیروز اپدیت کردم الان برام سوال شد که تا انتشار اپدیت جدید ترید نکنم؟
مشکلی با ۴۸ ساعتش ندارم ، داستان اینه اصلا متوجه نشدم اینا پیغام من رو بابت درخواست مرحله دوم مطلع شدن یا نه یعنی رفتم تو مدیریت حساب درخواست دادم ولی نه پیامی میاد نه ایمیلی هیچی