ممنون سلامت باشی
داداش سرمایگذار برتر را قبول داری؟اون همینم نمی ده
اخه خود زورا نظر سنجی گذاشت که آیا با این شرایط حاضرید پراپ برگرده ؟ اکثریت قبول کردن…
چاره ای نیست متاسفانه من از قبل حساب داشتم داخلش …
کسایی که میخواین کار کنید، کدوم گزینه رو انتخاب میکنید؟ انتقال به بروکر یا تقسیم سود ۲۰ درصد؟
فعلا فعالیت نکردن
من خودم از این هفته شروع میکنم با زورا احتمالا هم انتقال بدم تو بروکر
فقط درمورد بروکرشون چیزی نمیدونم ولی انتقال پیدا کنه اونتو بهتره سود معاملات رو میشه ورداشت و اصل پولم دست نخودده میمونه که به نظرم از هیچی بهتره تو این شرایط
حسابتون چند کا هست؟؟
من یه ۱۵ کا دارم
اطلاعیه بازگشت خدمات پراپ ZoraFX
با توجه به
درخواست کاربران، و با تلاش شبانه روزی تیم زورا افیکس ،خدمات پراپ ZoraFX با ساختاری جدید مجدداً فعال شد.
⸻
وضعیت کاربران فعلی (چالش و ریل)
تمامی کاربران فعلی، با پذیرش شرایط جدید میتوانند فعالیت خود را ادامه دهند.
پس از شروع مجدد، برداشت از حسابهای ریل صرفاً در یکی از دو مسیر زیر امکانپذیر خواهد بود:
انتقال 100٪ سود به بروکر
انتقال کامل سود به حساب بروکر
امکان برداشت آنی سود معاملات در بروکر
آزادسازی اصل مبلغ و ارسال حساب ریل جدید، پس از حداقل 20 روز از پایداری کامل اینترنت
برداشت مستقیم 30٪ سود
برداشت 30٪ از سود
دریافت یک حساب ریل جدید
ادامه فعالیت با همین ساختار (ثابت تا پایان عمر حساب)
نکته مهم:
در صورتی که شرایط جدید برای شما قابل پذیرش نیست، میتوانید تا زمان پایداری کامل اینترنت و بازگشت خدمات به حالت عادی، برای شروع مجدد فعالیت صبر کنید
---------
فروش پلنهای قبلی
در حال حاضر، فروش تمامی پلنهای قبلی متوقف شده و امکان خرید آنها وجود ندارد.
⸻
معرفی پلن جدید: 2Step Pro (دو مرحلهای پیشرفته)
با توجه به شرایط فعلی، مهمترین نیاز کاربران دسترسی سریع به سود نقدشونده بوده است.
بر همین اساس، پلن 2Step Pro با رویکردی سادهتر و حرفهایتر طراحی شده است.
ویژگیهای کلیدی این پلن:
ساختار دو مرحلهای سریع برای رسیدن به حساب ریل
بدون محدودیت زمانی
بدون حداقل روز معاملاتی
حذف قوانین پیچیده پراپ
آزادی عمل بیشتر در معاملات
امکان برداشت روزانه سود
مزیتهای مهم نسبت به پلنهای قبلی:
بدون قانون 80٪
بدون قانون ثبات (Consistency)
بدون قانون ریسک شناور
عدم تضاد منافع با پراپفرم (اتصال مستقیم حسابهای ریل به Liquidity Provider)
این پلن بهگونهای طراحی شده تا شما بتوانید سریعتر به سود برسید، راحتتر برداشت کنید و بدون محدودیتهای اضافی ترید کنید.
⸻
اطلاعات بیشتر
برای مشاهده جزئیات کامل پلن و شروع فعالیت:
برای کاربران داخل ایران (با اینترنت ملی):
برای کاربران خارج از کشور:
⸻
داره بوهای بدی از این پراپ زورا میاد خدا به خیر کنه !!!نه به پلن جدیدی که ارایه دادن بدون قانون پیچیده و سختی!!! نه به پلن قبلی که میگن سود ۳۰درصد تا آخر عمر حساب !!نه به برو کر که فقط زمان میبره تا بتونی سود پراپ منتقل کنید و یه سود معقول ببری با شرایط تورم فعلی !!!
باید بریم سراغ پراپای دیگه
من خودم گزینه بروکر رو انتخاب میکنم تو بروکر هم ترید نمیکنم میزارم باشه خیلی بهتره همینجوری بمونه ۳۰ درصد هم که رسما تجاوز به تریدره
داداش کدوم پراپ دیگه یکی از یکی بدردنخور ترن یدونه خوبه اونم تا نت به حالت قبل برنگرده نمیاد جلو خوبم میکنه ها روزی که شرایط عادی بشه سیل تریدر گشنه ترید میریزن اکانت میکیرن راحت بجز یکی دو درصد همه هم اکانت رو میبازن
در کل زورا هم باید بهش شک کرد با قانون جدیدش فقط سر مایه گزار برتر مونده اونم باید ببینیم چه کار میکنه این پراپا هم به جای این که هوا ما ایران جنگزده ها رو داشته باشند بیشتر میخان بکنن تو پاچمون
این ظلم وقتی که زالو ها تو جیب این مردم میلولن
وقتی که خیلی از این مردم بی پوله بی پوله بی پولن
عجب روزگاری شده هر کی هر چقدر میتونه میبره گوشمونو
شما توی این پلن دارید دو برابر هزینه پرداخت میکنید نسبت به قبل
افزایش ۱۰۰ درصدی تعرفه ها غیر قابل توجیه در این شرایط
واقعا گندش بزنن با این شرایطش ….با توجه به کاری که انجام داده ، اون عزیزانی که حساب از قبل دارید، انتخاب ۳۰ درصد منطقی تر نیست تا بروکر؟ اگه نت باز نشه ،سود پراپ رو نمیدع و تلاشمون هدر میرع..
لطفا نظر بدین کدومو انتخاب میکنید
به نظر من باید گزینه ریفاند رو هم میزاشتن
الان که پراپ هایی مثل فنفیکس و کامبت و .. دارند سود پرداخت میکنند شرکتهایی که نمیخواهد طبق روال و قوانین خدمات ارایه دهند باید گزینه ریفاند هم بزارند و پولمون رو پس بدهند تا بریم از پراپ هایی که خدمات میدهند حساب بگیریم
اومدیم و یکسال طول کشید بعد زورا خواست خدمات بده و یهو نتونست و اسکم شد
تو این یکسال چرا باید منتظرش موند؟
من شخصا ۳۰ درصد انتخاب میکنم…یکی دو تا برداشت میزنم با پولش میرم جای دیگ پراپ میخرم…حرف ما که صدا ندارع، مجبوریم بسازیم…
از کجا معلوم همونم بدن به نظرم بهتر اصلا فعلا دست نزنیم چون مطمئنا کسی نه پراپ میخره تو این شرایط نه کسی ترید میکنه تازه از پرداخت برداشتای قبل جنگ هنوز چیزی نگفتن که اون اصلا ربطی به جنگ نداشت احتمالا دو سه هفته دیگه کد تخفیف بذارن که بلکم کسی بخره ازشون ولی بازم کسی نمیخره همین الانم شرکت ضرر کرده چون هزینه نگهداری بروکر هم بالاست من خودم 50 کا دارم ترجیحم اینه که وقتمو نذارم براش چون عملا داره میگه سود نمیتونم بدم منو یاد تامین سرمایه میندازه باید ببینیم اینترنت باز خواهد شد یا نه در ضمن شرکت سابقه درخشانی در پیچاندن سود داره البته قبل تعویض اسم .