تجربه استفاده از پراپ زورا (Zora)

درود و مهر

دوستان کسی تجربه استفاده و برداشت از زورا را داشته

با توجه به اینکه الان با من ملی دسترسی درست کردند آیا نقطه اطمینانی هست که روی این پراپ فرم تایم بذاریم

6 لایک کرده

من ۱۴۰۳ . ۱۴۰۴ اوایلش باهاش کار میکردم لست پراپ بود که شد زورا به ریل رسیدم ولی در ریل قوانین تک مرحله ایش رو با با قانونهای دو مرحله ای پراپهای شرکتهای دیگه در ذهنم قاتی کردم و دراودان روزانه ام زده شد.
در زمانی که داشت به لست پراپ تبدیل میشد بیانیه هاش به من حس خوبی نداد و دیگه باهاشون کار نکردم.
متاسفانه نت قطع هست ولی گروهی بود در تلگرام که به شدت معتقد بود که برخی سودها رو پرداخت نکرده در زمان تغییر از لست پراپ به زورا.
بهتر هست در زمان حاضر دنبال اشخاصی باشید که دارند برداشت میزنن و مدارک اونا رو ببینید

5 لایک کرده

تو جنگ ۱۲ روزه من باهاشون حساب داشتم پاس کردم و ریل گرفتم و اون فیل شد. ولی همون موقع خیلیا شاکی بودن که یک ماه یا بیشتره سوداشون پرداخت نشده و زورا هم میگفت به خاطر جنگ روند کاریشون بهم ریخته ، منم دیگه ازشون حساب نگرفتم چون ترسیدم اسکم باشه

2 لایک کرده

سپاس از شما دوست عزیز

2 لایک کرده

من تو زورا حساب داشتم

الان شما میگی زورا وصله؟

:blue_circle: اطلاعیه مهم

همراهان ZoraFX،

از همین لحظه، دسترسی به خدمات ZoraFX از طریق اینترنت ملی فراهم شده است.

:globe_with_meridians: وب‌سایت اصلی:

zorafx.io

امکان استفاده کامل از خدمات وب‌سایت بدون نیاز به اینترنت بین‌الملل

:magnifying_glass_tilted_left: پنل کاربران (بروکر و پراپ):

(باسرعت بهتر باز میشه برای ورود)

:laptop: وب‌تریدر (نسخه تحت وب متاتریدر):

امکان ترید مستقیم برای کاربران بروکر

:pushpin: نکات مهم:

:white_small_square: کاربران بروکر می‌توانند از طریق WebTrader معاملات خود را انجام دهند

:white_small_square: کاربران پراپ می‌توانند برداشت سود خود را ثبت کرده و به بروکر منتقل کنند

:white_small_square: امکان ادامه فعالیت و ترید در بستر بروکر فراهم است

:loudspeaker: لطفاً این اطلاعیه را فوراً با سایر تریدرها به اشتراک بگذارید — بسیاری از افراد منتظر چنین دسترسی‌ای بودند

ZoraFX — همراه شما در هر شرایط

:speech_balloon: ارتباط مستقیم با چت آنلاین ۲۴ ساعته

3 لایک کرده

وقت بخیر…این سایت معتبره؟ تو ایران بروکر اخبارش نیست چرا؟

از کانال تلگرام برداشته شده

1 لایک کرده

بسیار عالی…دم شما گرم

1 لایک کرده
5 لایک کرده

سپاس :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

1 لایک کرده

از وقتی ک پلن لست پراپ رو اضافه کرده وضعیت پرداخت سود و قوانین اش بهتر شده

اما در حال حاضر ارایه خدمات پراپ اش متوقف شده و فقط در بروکر خدمات میده

من حساب پراپ دارم ازش

3 لایک کرده

من چند باری بهشون گفتم لطفا شما هم بگید که اینها که شرایط ترید دارن چرا نمیزارن روی پراپ

حرف دل شمارو شنیدند:

:double_exclamation_mark:اطلاعیه مهم — به‌روزرسانی دسترسی خدمات

همراهان ZoraFX،

در راستای حفظ پایداری خدمات و تسهیل دسترسی شما در شرایط فعلی،

دسترسی به سرویس‌های ZoraFX از طریق اینترنت ملی فراهم شده است.

:globe_with_meridians: وب‌سایت اصلی:

zorafx.io

امکان استفاده کامل از خدمات بدون نیاز به اینترنت بین‌الملل

:magnifying_glass_tilted_left: پنل کاربران (بروکر و پراپ):

panel.zorafx.io

(با سرعت و پایداری بهتر برای ورود)

:laptop: وب‌تریدر (MetaTrader Web):

webtrader.zorafx.io

امکان ترید مستقیم برای کاربران بروکر

:mobile_phone: اپلیکیشن MetaTrader (سرور ZoraFX):

Zora Capital Limited

اکنون امکان اتصال به سرور از طریق اینترنت ملی فراهم شده است

:pushpin: نکات مهم:

:white_small_square: کاربران بروکر می‌توانند از طریق WebTrader یا اپلیکیشن متاتریدر معاملات خود را انجام دهند

:white_small_square: کاربران پراپ می‌توانند درخواست برداشت خود را ثبت کرده و به بروکر منتقل کنند

:white_small_square: امکان ادامه فعالیت و ترید در بستر بروکر به‌صورت پایدار فراهم است

:loudspeaker: لطفاً این اطلاعیه را با سایر تریدرها به اشتراک بگذارید —

بسیاری از افراد منتظر چنین دسترسی‌ای بودند

ZoraFX — همراه شما در هر شرایط

:speech_balloon:چت آنلاین ۲۴ ساعته اصلی

1 لایک کرده

از قبل حساب پراپ داشتم در زورا رفتم لاگین کردم

خبر خیلی خوبیه

پس شدنیه

به امید اینکه هر چه زودتر همه استارت بزنند رو نت ملی

2 لایک کرده

من اولین پراپم رو از پراپی گرفتم پنج کا قبل اسکم شدنش که حد ضرر کلی خوردم و از دستش دادم

بعدش از لست پراپ(زورا اف ایکس) یه 3کا و یه 6کا خریدم که هر دو به ریل رسیدن و از هر کدوم دو بار برداشت زدم و در کل 1000دلار برداشت داشتم ازش و این موضوع بر میگرده به از فروردین تا تیر 1404 و بعد از اون من دو تا حساب ریل رو از دست دادم و چندتا دیگه پراپ از تامین سرمایه از خود زورا و از سگب خریدم و همگی ضرر میشدن چون از لحاظ ذهنی به شدت بهم ریختم و تا اخرین بار که قبل جنگ بود و من دو تا چالش 2500کا از سگب خریدم که چندبار توی سود و ضرر رفتن و اخرین بار دوباره رفتن توی ضرر … جنگ شد و دیگه همه چی از حالت عادی خارج شد

اما زورا به نظرم بعد از سگب بهترین پراپ فرم و در بعضی موارد ممکنه دور پرداخت بکنه اما از این اواخر خیلی عالی شده بود و سودای چند ده هزار دلاری رو در طی 24 ساعت پرداخت میکرد

4 لایک کرده

امیدوارم که سگب هم این کارو بکنه خیلی عالی میشه

حساب های پراپ رو چه چالش و چه ریل رو در بستر بروکرش منتقل بکنه

امیدوارم که ایران بروکر واسطه بشه تا پراپ ها پا پیش بزارن و شروع بکنن حتی اگر نت درست بشه ولی بازم شرایط ایران میطلبه همیشه آماده باشن و به محض ملی شدن نت سریع سوئیچ کنن این طرف مخصوصا حساب های چالش که میشه گفت خرید و پاس کردنشون بیشترین راه ورود سرمایه به چرخه و اکوسیستم پراپ سگب هستش و بقیه پراپ ها هم همین طور

4 لایک کرده

شما تونستید با حساب پراپ وارد بشید و معامله کنید چون من ازشون پرسیدم گفتن فقط حسابای بروکری فعالن و حساب پراپ بستست

2 لایک کرده

من لاگین کردم با مبین نت، از قبل چالش داشتم، اما در حالت close only بود معامله باز نشد

مهم ران شدن تو بستر نت ملی بود

بزودی همه شون با قدرت برمی‌گردند ایشالا

1 لایک کرده

اره روحالت کلوز گذاشتن ولی حداقل میشه چارت رو دید

2 لایک کرده