سلام ناحیه ای که مشخص شده رو میشه بررسی کنید ببینید معتبر هستش
ممنون
سلام خواهش میکنم بله اگه منظورتون ناحیه ی 4568 تا4573$ دلار هست بله این ناحیه ی مقاومت کلیدی امروز هست …
البته بنده محدودهی 4560 تا 4570$ رو به عنوان محدوده ی تجمیع و نقدینگی میبینم که کمی پایینتر از محدودهایی هست که شما مدنظر دارید، به هر حال محدوده محدودهی مهمی برای گام بعدی روند خواهد بود
در حال حاضر با توجه به فضای سنتیمنتال و فاندامنتال بازار فروشندهها همچنان در میان مدت بر روند غالب هستن و در حال حاضر خریدارها در صدد شروع یک ترند تازه در جهت صعودی هستند که این مهم بستگی به گزارش های امروز فرصت های شغلی و PMI ایالات متحده داره که پیش درآمدی بر گزارش ADP و NFP در نیمه ی دوم هفته خواهند بود …
اگر امروز گزارش ها مثبت منتشر بشن شاخص دلار تقویت میشه و اونس تحت فشار فروش قرار میگیره که در این حالت صعود فعلی یک اصلاح در میون روند نزولی پیشین خواهد بود اما اگر مطابق انتظار بازار گزارش فرصت های شغلی و PMI که نشانه دهنده ی سلامت اقتصاد آمریکاس ضعیف گزارش بشن، در این صورت شاخص دلار ضعیف میشه و اونس میتونه روند صعودی خودش رو توسعه بده به سمت محدودهایی که مدنظرمون هست یعنی 4560 تا 4580$ ( به عنوان اولین هدف در گام صعودی و شکست این سطح مقاومتی به با جذب خریداران بیشتر پتانسیل صعود بیشتر رو در اونس میتونه افزایش بده .
اما تا پیش از گزارش های امروز که به طبع مهمترین محرک ابتدای هفته و امروز هستن، بازار احتمالا در حالت انتظار و ساید حرکت کنه بین دو سطح 4550 و 4560$
خریداران طلا امروز قوی تر ظاهر شدن و تونستن از ضعف موقت دلار استفاده کردنو حرکت صعودی رو تا مرز 4590 دلار گسترش دادن
اما نهایتا فروشندهها با کمی تاخیر نسبت به انتظارات تحلیلگران وارد شدنو قیمت رو تا سطوح فعلی یعنی 4555 دلار اصلاح دادن
با توجه به موقعیت زمانی نمودار و نشانههای تکنیکال ، سشنال و فاندامنتال که با کاهش PMI موج صعودی حمایت خواهد گرفت، بنابراین محدودهی فعلی 4555 دلار برای جهت گیری گام بعد قیمت اهمیت خواهد داشت
اگر بنا به صعود شاخص باشه حمایت سطح فعلی مستحکم خواهد شد و موج صعودی را گسترش خواهد بود، در این سناریو هدف بالقوه سقف پیشین روند یعنی 4650 دلار
در سناریوی الترناتیو که از سناریوی اینکه فروشندهها در میان مدت غالب هستند حمایت میکنه، ادامه ی موج نزولی و کف های پایین تر از 4500 دلار خواهد بود، این سناریو زمانی تایید و قوت میگیره که در زمان فعلی ( نیمهی سشن نیویورک ) فروشندهها با گسترش موج نزولی فعلی از حمایت محلی 4550 دلار عبور کنند، در این سناریو هدف اول سطح 4510 دلار خواهد بود ( کف امروز)
با کدوم سناریو موافقی یا نظرت متفاوته؟ کامنت کن نظرتو
خب رفقای عزیزم در ادامهی تحلیل شب قبل که سطح 4555$ رو معرفی کردم موج دوم صعود روند دقیقاً از همون سطح استارت خورد و خریدارها تونستن تا الان بولران صعودی رو توسعه بدن و از مقاومت مهم روانشختاختی 4700$ عبور کنن که با واکنش به سطح 4723$ در حال حاضر فروشندهها غالب بر روند شدنو در حوالی سطح کلیدی 4700$ شاخص رو تحت فشار فروش قرار دادن …
از سمت فاندامنتال چند عامل مهم به نفع ریسکپذیری و علیه دلار عمل کرده:
اولین مورد خبر مربوط به پیشرفت مذاکرات آمریکا و ایران و نقلقول آقای ترامپ مبنی بر صدور دستور توقف Project Freedom بهخاطر همین پیشرفتها، فضای ریسک بازار رو بهتر کرده!
مورد دوم عقبنشینی دلار آمریکا از سشن نیویورک روز قبل در پی بهبود فضای ریسکپذیری هست و نهایتا برگشت قیمت نفت به زیر 110 دلار که نشونهی تعدیل انتظارات تورمی در سطح جهانیه.
مجموعهی این عوامل، فشار نزولی رو روی دلار تقویت کرده و باعث ادامهی موج صعودی اونس شده …
اما امروز یک محرک مهم توی تقویم آمریکا داریم اونم گزارش تغییرات اشتغال بخش خصوصی آمریکا (ADP) هست که جهتگیری انتظارات بازار کار آمریکا رو نشون میده و میتونه ادامهی حرکت فعلی رو تأیید یا اصلاح کنه.
برای این نوبت (آپریل)، بازار بهطور میانگین انتظار ایجاد حدود 70 هزار شغل جدید رو داره که برای ادامهی روز دو سناریوی محتمل رو میتونیم در نظر بگیریم
سناریوی اول (گزارش ADP قویتر از انتظار70K منتشر بشه)
اگه گزارش ADP بالاتر از انتظارات 77 هزار شغل اعلام بشه؛ بازار این رو بهعنوان نشانهای از قدرت بازار کار میتونه تفسیر کنه و در ادامه دلار میتونه اصلاح نزولی اخیرش رو تموم کنه و دوباره وارد فاز صعودی بشه؛ در مقابل، روی اونس فشار فروش بیشتر میشه.
از نظر تکنیکال هم در این سناریو، شکست و تثبیت قیمت زیر حمایت 4700 دلار که یک سطح کلیدی هست، میتونیم روی ادامهی اصلاح، برای تارگت 4668 تا 4670$ شرط بندی و سناریوی نزولی رو دنبال کنیم.
سناریوی دوم(گزارش ADP ضعیفتر از انتظارات 70K منتشر بشه)
در این سناریو اگه گزارش اشتغال بخش خصوصی پایینتر از 70 هزار شغل منتشر بشه؛ بازار این داده رو نشانهای از تضعیف نسبی بازار کار ارزیابی میکنه و تبعا میتونیم انتظرار داشته باشیم که فشار فروش روی دلار ادامه پیدا میکنه و در اونس هم افزیاش تقاضا و شانس خوبی برای ادامهی بولران فعلی خواهد داشت.
استراتژی ما برای ورود به بازار با توجه به سناریوی تضعیف گزارش ADP به این نحو خواهد بود که با تثبیت قیمت بالای 4710$ که برای ادامهی موج صعودی کلیدیه؛ در صورت حفظ این سطح، اولین هدف صعودی ما محدودهی 4726$ هست؛ و در صورت شکست پرقدرت سطح 4726$، مقاومت بعدی و هدف ثانویهی ما قیمت 4760$ قرار میگیره.
بهطور خلاصه هم عرض کنم
ADP قویتر از انتظار؛ دلار قویتر، اونس زیر 4700$، هدف اصلاحی 4668 تا 4670$
ADP ضعیفتر از انتظار؛ دلار ضعیفتر، اونس بالای 4710$ اهداف صعودی 4726$ و بعد 4760$
اگه این تحلیل برات مفید بود، لطفا لایک کن و برای تریدرای دور و برت هم بفرست، هرچی این تاپیک بیشتر دیده بشه، منم میتونم با انرژی و زمان بیشتری، تحلیلها و نظراتم رو با شما دوستانم و هدف همفکری و بهبود نتایج معاملاتمون به اشتراک بذارم
دمتون هم گرم
امروز خریدار اونس باشیم یا فروشنده؟ در ویدئوی زیر ببینید ![]()
خب رفقای عزیزم، امیدوارم حسابی استراحت و خستگی در کردین که پرانگیزه و آماده برای هفته ی پیش رو منتظر بوده باشین ( چی گفتم) ![]()
دقت کنید فردا بازار تحت تاثیر سه محرک فاندامنتال مهمه که اولی و دومیش CPI و PPI چین هست که وضعیت تورم دومین اقتصاد بزرگ جهانی رو نشون میده و بازار بدجور بهش وابسته و حساس هست بعد این هم در حوزه ی دلار هم مربوط به بخش مسکن ایالات متحدس که قاعدتا برای بازار اهمیت داره اما نه به وزن گزارش های روز ی اول روز ![]()
به طور کل اگه گزارش های تورم ضعیف تر از انتظار بازار منتشر بشن ( یعنی هم PPI و هم PMI ضعیف منتشر بشن) نگرانی بازار نسبت به ماهش تقاضای جهانی و کند شدن اقتصاد رو برداشت میکنه که باعث افزایش فضای ریسک گریزی در سطح بازارها میشه و نهایتا افزایش تقاضا و حمایت از اونس XAUUSD
پس فردا حواستون باشه که این گزارش اگه سبز منتشر شده برید توی بای اونس ( در چارت تکنیکال هر پایین و پولبکی میتونه یک فرصت مناسب برای خرید محسوب بشه ) و در مقابل اگه گزارش قوی منتشر بشه در شاخص اونس فروشندهها بازی رو به دست میگیرن که معناش برای این هست که در فروشها با بازار همراه بشیم !
این میتونه به عنوان اولین فیلتر معاملاتیمون برای هفته ی پیش رو باشه ![]()
در ادامه هم نواحی مناسب برای ورود ( لانگ یا شورت ) رو با هم بررسی میکنیم، همراه باشید تا باهم انجام بدیم ![]()
کجا اعلام کردید
پست قبلی توی همین تاپیک دوست عزیزم، هر روز همینجا موقعیت هایی که خودم ورود میکنم رو اعلام میکنم
خب دوستان عزیزم، روز گذشته کزارش های تورمی چین CPI و PPI قوی تر از انتظارات بازار منتشر شد و در ساعات ابتدایی بازار باعث تقویت فضای ریسکپذیری و افزایش تقاضا در دارایی های ریسکی از جمله طلا شد، اما در ادامه، افزایش و تشدید عدمقطعیتهای ژئوپلیتیکی و جریان ورود سرمایه به سمت داراییهای امن، دوباره خریداران اونس رو تقویت کردو قیمت تونست تا محدودهی 4670$ رشد کنه.
در معاملات امروز اما، بعد از رشد پرشتاب روز قبل شاهد ورود فروشندهها در قالب یک اصلاح تکنیکال هستیم و در حال حاضر قیمت حوالی 4699$ تحت فشار عرضه قرار گرفته …
در کوتاهمدت، ممنتوم فعلی بازار، رفتار کندلی نزولی و همینطور تقویت نسبی فضای ریسکپذیری در نیمهی اروپایی سشن، میتونه زمینهساز ادامهی فشار فروش تا محدودهی 4680$ باشه.
البته توجه کنید که بازار فعلاً در فاز احتیاط قبل از انتشار دادهی CPI آمریکا قرار داره؛ گزارش های تورمی و اضافه ی گزارش ADP Employment آمریکا در ابتدای سشن نیویورک میتونن جهت اصلی دلار و طلا رو برای ادامهی هفته مشخص کنن.
سناریوی معاملاتی مدنظر من ![]()
معامله ی فروش 4702$
حدسود 4680$
حدضرر 4719$
مدیریت ریسک فراموش نشه؛
این تحلیل صرفاً نظر و دیدگاه شخصی من هست و مسئولیت معاملات مستقیما به عهده ی معاملهگر خواهد بود.
خب رفقای گلم، همونطور که توی پست قبل اشاره کردم و چیزی که روی چارت میبینید، شاخص اونس بعد از اینکه نتونست بالای محدودهی 4720 تثبیت بده، وارد فاز اصلاحی شده و الان بعد از یک لگ ضعیف صعودی، فشار فروش توی مولتی تایم فریم کاملاً مشخصه، همینطور ممنتوم بازار بیشتر دست فروشندههاست الان؛
در چارت تکنیکال هم ساختار نزولی شده، شاخص RSI داره ضعیفتر میشه و خریدارها فعلاً قدرتی که صبح داشتن رو ندارن.
تا وقتی قیمت زیر محدودهی 4720 باقی بمونه، سناریوی غالب برای من ادامهی نزول به سمت محدودههای 4676 و بعد 4658 هست.
البته حواستون باشه امروز CPI آمریکاست و هر لحظه ممکنه بازار وارد نوسانات سنگین بشه، پس اگر وارد معامله میشید مدیریت ریسک رو شوخی نگیرید.
تحلیل روزانه اونس | بازار قبل از CPI به کدوم سمت میره؟ ![]()
انتظار اصلاح داری پس
تورم زیاد اومد دوستان و موقعیت برای نزول اونس مقیاس…
خریدار نشید