اتاق تحلیل و سیگنال xauusd | مهرداد نوروزیان

به نظر شما اونس ۱۰۰۰۰ دلاری تا ۳ سال دیگه دردسترس قرار گرفته میشه؟

**
موقعیت فروش طلا رو دریابید بچها**

قیمت فروش : 4715$
حدسود : 4687$
حدضرر : 4724$

این یک نظر شخصی هست و مسئولیت معاملات به عهده ی معامله گر خواهد بود

خب از نظر تئوری این چشم انداز غیرممکن نیست، ولی برای رسیدن قیمت طلا از 4700$ به 10 هزار دلار ظرف فقط 3 سال آینده، بازار نیاز به یک شوک بزرگ داره؛ چیزی در حد بحران بدهی جهانی (مثل سال 2008)، تورم افسارگسیخته، تئوری سقوط ارزش دلار یا یک بحران ژئوپلیتیکی در حد جهانی …

منظورم این هست که صرفاً با سیکل عادی بازار و کاهش نرخ بهره، رسیدن به چنین عددی دور از ذهنه!
در واقعیت اگه انس بخواد از محدوده فعلی تا 10.000$ برسه، یعنی داریم درباره چند برابر شدن قیمت طلا صحبت میکنیم و این تئوری تقریبا بدون فروپاشی اقتصاد جهانی اتفاق نمیفته …

233 دلار نوش جون هر کی که گرفت :nerd_face:

سیو کنید که الاناست قیمت رو به بالا برگرده :wink: نوش جون

مطالب رو دیر اینجا میبینیم…لطفا کانال بله یا روبیکا درست کنید

دمت گرم بابت پیشنهادت سعید عزیز و میفهمم چی میگی، اما خدمتت عرض کنم که فعلاً برنامه‌ای برای بله یا شبکه های داخلی دیگه ندارم و ترجیحم اینه همینجا با دوستان تبادل نظر کنم، اینجام خودم راحت‌ترم و هم شما دوستان سریع‌تر در جریان تحلیل‌ها قرار می‌گیرید.
خوشحال میشم بچه‌های بیشتری هم بیان داخل تاپیک، هرچی بحث و سوال بیشتر باشه هم فضا حرفه‌ای‌تر میشه هم تاپیک بیشتر دیده میشه :+1:

1 لایک کرده

خب حالا طلا رو بای بگیرید بچها

قیمت ورود : 4693 دلار
حدضرر : 4678$
حدسود : 4722$

ست آپ قبلی مون هم با 278 پیپ به تی پی رسید :nerd_face:
بازم میگم که ریسک معامله به عهده ی معامله گر خواهد بود ( این صرفا یک پیشنهاد و انتقال دیدگاه هست )

درود

شما مستقیما تو ۳۰دقیقه وارد معامله می‌شید ؟!

آقا 65 پیپ گرفتیم، سیو کنید فعلا

فکر میکنم ممنتوم صعود میخواد برگرده …

روی قیمت فعلی 4699.98$ سیو سود میکنیم

نوش جون تا اینجا :victory_hand:

سلام نخیر، نگاه‌ام مولتی تایم فریم هست و بر اساس دامنه ی تی پی‌م که چقدر میخوام از بازار بگیرم تایم فریم تریگر ام رو انتخاب میکنم .

دامنه ی تی پی‌م هم تابعی هست از ممنتوم و ساختار بازار که توی روند باشیم یا بازار سایدوی حرکت کنه

من حد ضررام خیلی کوچولو موچولوه فوقش ۵ـ۶ پیپ، دیگه دارم چکار میکنم و چقدر مطمئنم حالت استثنایی ۱۰ پیپ آخرش😬

خب حدضرر کوچیک معمولا خوب نیست و فقط وقتی خوبه که بازار همونقدر نویز کم داشته باشه یا ورودت خیلی دقیق روی لبه‌ی نقدینگی باشه …

و مشکل وقتی شروع میشه که حدضررت از ساختار بازار کوچیک‌تر باشه یا عملاً توی نویز طبیعی بازار قرار بگیری یام فقط برای کم کردن ضرر ذهنیت حدضررت رو کوچیک در نظر بگیری که عملا داری به بازار میگی یه تکون کوچیک بزنو منو بنداز بیرون !

به طور کلی در مورد حدضرر باید جایی باشه که تحلیلت غلط میشه نه جایی که ذهنت برای کوچکتر شدن ضررت در نظر میگیره .

به طور کلی هنر اینه که SL رو بر اساس ساختار بازار و بر اساس دامنه و نویز حرکت بازار در اون مقطع خاص تنظیم کنیم :ok_hand:

:smirking_face:من ورود خیلی دقیق کار میکنم، دوست عزیز

نه داداش اصلاً بحث ناراحتی و جسارت نبود، ما اینجا داریم ایده‌ها رو می‌ذاریم وسط تا بررسی بشن، نه اینکه کسی رو زیر سوال ببریم، اگه لحنم تند برداشت شده، اون از سمت من نبود و عذر می‌خوام بابتش :folded_hands: :folded_hands:

فقط یه نکته مهم رو تفکیک کنیم اونم اینکه ورود دقیق با حدضرر خیلی فشرده دو تا موضوع جداست.
میتونه ورودت دقیق باشه، ولی اگه SL داخل نویز بازار باشه، دقت ورود عملاً بی‌اثر میشه.
هدفم هم همین بود که بحث رو ببریم سمت ساختار ریسک، نه شخص.
در نهایت احترام کامل به سبک کاری‌ت :ok_hand:
اینجا قراره از تجربه هم یاد بگیریم، نه اینکه کسی درست یا غلط مطلق باشه :folded_hands:

اینم از ضعیف شدن ممنتوم صعودی طلا :wink:

1 لایک کرده

انس طلا تا کجا ریزش داره..حمایت و مقاومت ها

سلام، بازار خیلی ریخته و فضای بازار تماما ریسک پذیر هست بنابر کاهش ریسک های ژئوپلوتیک خاورمیانه، در چارت تکنیکال هم هنوز تغییر روند تایید نشده و احتمالا 4530 رو هم میبینیم

هنوز خریدار نشید

ارادت دارم :hand_with_fingers_splayed:

هدف 4530 دلار تاچ شد :ok_hand:

مخلصم من بیشتر🖐️

2 لایک کرده