اتاق تحلیل و سیگنال xauusd | مهرداد نوروزیان

موردی نداره

ممنون بابت سیگنالها🙏

خواهش میکنم، فروشنده هستی الان؟

من از ۴۷۰۷$ که فروشنده شدم، الان سیو سود کردم ( در 4701 )

فقط متاسفانه یه استاپ هانت داشتیم توی روند و نهایتا فروشنده مطابق با چشم اندازمون غالب شدن

برای ادامه حواستون به سطح 4700$ باشه، شکست این سطح ممنتوم روند رو به نفع فروشنده ها میچرخونه و هدف اولیه مون سطح 4690$ خواهد بود

با شکست و تثبیت قیمت پایین تر از سطح 4700$ میتونید با هدف 4690$ فروشنده بشید

الان میتونی روی قیمت 4697$ خریدار بشی ( اسکلپ کوتاه مدت با هدف 4705 دلار )

فروشنده نیستم ولی معامله ای که استاپش تاچ شده بود رو نبسته بودم با سود بستمش :grinning_face_with_smiling_eyes:

منم همینطور :wink:
اون حرکت صعودی اسپایک بود و به هدف استاپ هانت، اما استاپمو کنترل کردم، خوشحال شدم که تو هم همینطور تونستی با سود پوزیشن رو ببندی :clap: ( عذاب وجدان گرفته بودم که گفته بودی استاپ شد :sob: )

الان خریدارم من

عالی :handshake::clap:

معلومه مثل خودم حرفه ای هستی :grin:

مشکلی نداره استاپ جزو لاینفک این بازاره

منتظرم تا ۹۰ بیاد بای بگیرم، نظرت چیه؟

ممنونم از تعریف و لطفت دوست عزیزم :smiling_face::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

فعلا که من توی بای گیر کردم :weary_face::weary_face::weary_face:

شما چه کردی خریدار شدی یا فروشنده ایی؟

قربان شما

بیشتر یه شوخی بود من حرفه ای نیستم😄

من عصر بای نودو گرفتم و ترندو مشکل داشت دیگه چارتو بستم

الان وقت بای گرفتنه به نظرم

نه والا هنوزم داره میریزه :sweat_smile:
من سه تا پوزیشن گرفتم تو محدوده ی 4690$ که تو 4680$ اومدم بیرون :sob:
فعلام همچنان چارت داره میریزه

۴۶۰۰ جای خوبیه فک کنم امتحان می کنم😄

تشخیص روند بازار خیلی مهمه که شما خوب تشخیص داده بودین دیروز:clap::clap::clap:

فضای بازار داره به سمت ریسک گریزی میره و از نظر تکنیکال فشار فروش همچنان باقیه …
فعلا بازار یکم متلاطمه و بهتره اسکلپ کنیم ( در سطح فعلی 4583$ من با هدف 4560$ پوزیشن فروش باز کردم) موافق با روند

مقاومت 4520$ شکست شده بچها، برای ادامه ی روند نظرتون چیه؟
صعود یا نزول؟

4520 که گفتین منظورتون از مقاومت حمایت بود ..

الان مقاومت 4600 رو میشه گفت رد کرده و احتمالا دوباره بخواد تستش کنه بعد به سمت 4700 حرکت کنه

بله دوست عزیزم، ممنون از دقت شما منظور مقاومت بود :waving_hand:

سلام دوستان، چارت اونس الان یک الگوی تریانگل رو شکل داده که روند در شرایط چرخش و شروع ریز موج e قرار گرفته …
در حال حاضر ما از کف اخیر یه ساختار صعودی داریم که با Higher Low حفظ شده( از کف (B) تا کف بعدی نزدیک (D)) و قیمت هنوز بالای ترندلاین قرار داره، ولی نکته مهم اینجاست که مومنتوم نزولی توی موج آخر ( (d) قوی‌تر شده که نشون میده بازار هنوز به اون قطعیت لازم رو برای چرخش روند نداره !!!

بنابراین الان موقعیت روند از الان از یه طرف با ترندلاین حمایتی و الگوی گوهه حمایت میشه اما از طرف دیگه فشار فروش کوتاه‌مدت غالب هست …
این یعنی موقعیت روند در موقعیت تصمیم گیری و پیوت قرار گرفته …

سناریویی که من دارم دنبال می‌کنم اینه اگه قیمت بتونه روی این محدوده تثبیت بده و نشونه‌های برگشت قوی تر بشن می‌تونیم انتظار یه حرکت به سمت ناحیه مقاومتی 4640 رو داشته باشیم

اما در مقابل اگه این ترندلاین از دست بره، توی این حالت ساختار صعودی و الگوی گوهه باطل میشه و باید منتظر عمیق تر شدن روند نزولی باشیم ( هدف اولیه حمایت استاتیکی 4561$ هست)
تاییده ی ادامه ی موج نزولی یک کلوز قدرتمند پایین تر از سطح 4572$ خواهد بود و در مقابل اگر قیمت بالاتر از 4581$ حفظ بشه میتونیم منتظر شروع موج صعودی e و تکمیل الگوی تریانگل باشیم.

نظر شما چیه؟

رسیدیم به بالای 4581$، حواستون به این سطح باشه دوستان، اگر تثبیت داشته باشیم یک موقعیت 610 دلاری تا سطح 4650$ رو در پیش خواهیم داشت

آپدیت تحلیل اونس طلا ( الگوی گوهه باطل شد )

خب رفقای عزیزم، همونطور که توی تحلیل قبلی عنوان کردم، قیمت در مرحله‌ی تصمیم‌گیری قرار داشت و در صورت حفظ ترند لاین و تثبیت بالای 4581$ سناریوی صعودی با هدف 4644$ برامون تایید میشد و در مقابل هم تثبیت پایین تر از سطح 4572$ به معنای باطل شدن سناریوی صعودی و عمیق شدن اصلاح بود برامون .

در ادامه ترندلاین صعودی شکسته شد و قیمت وارد فاز اصلاحی شد که در حال حاضر محدوده 4560 با تغییر ماهیت الان نقش یک مقاومت مهم رو داره که گام بعدی روند رو میتونید طی دو سناریو در نظر بگیریم

سناریوی اول ( مورد نظر من ) : تا وقتی که قیمت زیر این محدوده باشه احتمال ادامه حرکت نزولی بیشتره و می‌تونیم محدوده‌های پایین‌تر مثل 4540 و 4523 رو به عنوان اهداف روند زنولی در نظر بگیریم ( سطح 4550 حمایت میانی و سطح 4523 حمایت اصلی)

سناریوی دوم : اما اگه قیمت بتونه دوباره بالای 4560 تثبیت بده، حرکت نزولی تا سطح 4523$ قاعدتا یک شکست فیک‌ بوده و بازار به ساختار قبلی میگرده .

همینطور در نظر داشته باشیم که امروز گزارش مهمی توی تقویم اقتصادی نداریم و حرکات بازار بیشتر تکنیکال و بر اساس جریان نقدینگی رقم میخوره بنابراین باید حواسمون به سطوح تکنیکال بیشتر باشه

نظر شما؟

XAU/USD تحلیل

بچها آماده بشید برای شورت کردن :loudspeaker:

از نظر فاندامنتال، شرایط همچنان به نفع فروشنده‌هاست دوستان و با توجه به تقاضای پایدار برای دلار و افزایش تنش‌ها در تنگه هرمز، احتمال برگشت فشار فروش در سطح مقاومت روانشناختی 4550$ بالاست

با توجه به چارت تکنیکال اولین محدوده‌ی کلیدی مقاومت در محدوده ی 4561 تا 4566$ هست که برای شورت کردن توی این موقعیت میتونیم حدضررمون رو بالای این سطح مقاومتی و در قیمت 4570$ ست کنیم با حدسود 4510 که اولین سطح حمایت در مسیر روند محتمل نزولی خواهد بود .

نظر شما؟

دوستان فعلا ست آپ فروش باطل شد و سر به سر از پوزیشن فروشم خارج شدم