فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

تکون بخور دیگه لعنتی کارو زندگی داریم انگار نه انگار اخر ماهه

با سلام خدمت دوستان و اساتید

بنده یکم مشغله کاری دارم حضورم کمتر شده.

مدتی هست رفتار فاندامنتالی در بازارها بیشتر دیده میشود اگر اعضا موافق باشند در مورد فاندامنتال کاربردی ( منظورم خبر نیست) دیدگاهها را به اشتراک بگذاریم .

به نظر بنده داشتن دید فاندامنتالی ارزیابی کلان تری نسبت به مارکت ایجاد میکنه.

بنده به دلیل سابقه و تخصص کاری ام در حوزه فولاد ، مجبور هستم جهت آینده نگری ( نه پیش بینی ) تحلیلی از زمینه بازار جهانی { طلا(یک دارایی امن) ، دلار ( به دلیل ارز دومینانت جهانی) و نفت ( بدلیل بحث انرژی داغ روز) } داشته باشم.

:joy: :clap: :clap: :clap:

به به جناب آقای ابری عزیز جاتون خالی بود ، ممنون اگر فاند هم وارد ماجرا کنیم دیگه هیچی کم نداریم :folded_hands:

احسان جان خوبی داداش، امیدوارم این چند روزه پر سود و پر برکت بوده باشه.

دوست عزیز من اینجا یک تاپیک تخصصی هست و هر بحثی صرفا به اشتراک گذاری دیدگاهها و اطلاعات هست ، و ادبیات چاله میدونی جایی نداره . البته حتما شما شان بالایی دارید وگرنه بنده هم منظور بدی نداشتم اینحا هم دوستان خیلی حرفه ای هستند هم دوستانی که در اوایل مسیر آموزش هستند. هر گونه نقد یا منظور نادرستی شاید یک مبتدی مثل بنده را دلسرد کنه یا فکر کنه خیلی باید بلد باشه تا مثل شما بشه . هر کس میتونه سبک تحلیل خاص خودش را داشته باشد(گفتی هر کسی یه مدلی داره ..) در این بازار غلط نداریم مهم پول درآوردن هست. من میتونم صدها مثال نقض برای پیشرفته ترین ستاپ ها و استراتژی ها بیارم و صد ها مثال سودآور با ساده ترین متد.

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود یقین دارند.

درحالی که دانایان سرشار از شک و تردیدند…..

برتراند راسل

سویپ سقف 4 ساعته و جاروی نقدینگی سنگین …

ببینیم چی میشه . میشه یه سل گرفت

البته دیگه بازار داره جمع میشه کم کم

درود آقای ابری عزیز خوش اومدی جاتون خالی بود

یه سوال شخصی توحید حان ..

جند سالته و چند ساله داری کار میکنی ؟

عالیه،همراهیتون میکنیم

به امید حق علیه باطل …!!

عزیز جان بنده 48 سال دارم بنده (هیچ ادعایی ندارم )صرفا برای اینکه سوال شما را جواب داده باشم : نزدیک به 10 سال تجربه و 3 سال ترید حرفه ای ( برآیند سوددهی مستمر)

والا توحید جان من بدون خط و خطوط . کورم تو چارت هیچی نمیبینم

بالاخره …. هر کسی به ظن خود شد یار من (چارت)

اهل کجایید جسارتا آقای ابری؟

تا زمانی که قیمت نفت بالا ۱۰۰ . ۱۰۵ دلار باشه بعید میدونم طلا صعودی بشه شاید یه بالا بزنه اما ریزشیه به نظر من

دوست من ، هر کس میتونه سبک خودش را داشته باشد . به نظر من به مرور زمان یک شهودی در تریدر شکل میگیرد که با نگاه کردن به چارت مسیر حرکت را میفهمد یا ساده تر بگم ستاپ ها، پترن ها یا همان خط و خطوط در ناخودآگاه تریدر شکل میگیرد.

باور میکنید اگر بگم بیشتر دوستان تریدر درست تحلیل میکنند ولی

شاید زمان بندی درست در ورود و خروج ندارند.

در آخرین تحلیل بنده به دوستان گفتم عجله نکنیم مارکت یک کلایمکس خستگی ( یا بعبارتی حرکت بدون حجم جهشی ) انجام میدهد بعد حرکت اصلی شروع میشود. حتی گفتم قیمت قبل از شروع حرکت کف سازی میکند ( دو پولبک با اصلاح عمیق) . با این وجود خودم زودتر وارد معامله شدم باعث شد سه معامله بیشتر از یک روز باز ماندند تا دوتا تارگت خورد و سومی را تریلینگ استاپ کردم در سود.

تمام تلاش من در این تاپیک این هست که زمان ورود و حتی خیلی مهمتر خروج را بهینه بکنیمو گاها به یک ترید دیر وارد میشیم و شاید گاها زود خارج میشیم این عدم زمانبندی درست باعث میشود سود ما تحت تاثی قرار گیر یا بیشتر در معامله بمانیم.

بنده اهل ارومیه هستم.

شما شکست نفسی میکنید . حتما استاد هستید .رنگ رخسار خبر میدهد از سر درون.

کاملا درست میفرمایید من خودم دقیقا مشکلم همینه تحلیلام تا حدودی درسته ولی به موقع وارد یا خارج نمیشم

ممنونم ، جاتون خالی بود ، خدا را شکر