فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

اینجا یکی از بهترین تاپیکهای ایران بروکره . دوستان بی ادعا سعی در انتقال تجربیات خودشون رو دارند و برای اینکار انصافا وقت میگذارند . از همتون ممنونم .

همچنان در انتظار ورود به ناحیه …

سقف روزانه رو سویپ کرد احتمالا از همونجا برگرده

اگه تایم ترید بود و تریگر داد و با وارد شدن به ناحیه مورد نظر ورود میکنیم

ببینیم فح.. کشی این وسط به کجا ختم میشه !!

سایت رایگان فراچارت ببین هم منابع بورسی داره هم فارکسی

اسکلپ طلا

خیلی عالی

دلیل معاملاتم بگو(منظورم ستاپت نیس چون یچیزه شخصیه)

درود

به نظرم بعد از دیدن کندل تایید در روند ساعتی

روند کلی به سمت ریزش بازار هست

البته امکان رنج در باکس بالا رو داره وبا نوسان ریزش می‌کنه تا خط پایین

فعلا تا چند روز آینده من ریزش میبینم

موفق باشید

روند کوتاه مدت چند ساعتی را برای امشب شما چطور پیشنهاد میکنید سایر دوستانم اگر نظری دارند بفرمایند

نظر من بازار در رنج تثبیت بین 4590 تا 4620 می‌ماند سایر دوستان هم نظری دارند بفرمایند استفاده کنیم

راستش من همجنان به بای فکر می کنم …

فکر میکنم تا ناحیه 4660 بالا بره

ببینیم جناب چارت خودشون چی میگن چه نظری دارن ….

از نظر تکنیکال روند صعودی خفیف است و احتمال صعود به نزول به نظرم 70 به 30 است. من نظرم این است که فروشندگان ضعیفند و سه کندل آینده نوسان محدود با شیب جزئی صعود یا رنج آرام داشته باشد.

فغلا ریزش میبینم تا 4569

اگر 4590 شکسته شود احتمال ریزش که فرمودید هست ولی به نظر من الگوی برگشتی واضحی دیده نمی شود و بیشتر شبیه یک اصلاح خفیف است و احتمال زیاد 4625 مجدد تست می شود

درود در تایم 15مین

این نظر من هست

من که کلا قطع شدم …

ل..نت به این وضعیت و باعث و بانیش..

الان یک موج نزولی روی قیمت تثبیت داده و پیوتهای فعال حمایت کف هم در قیمتهای 4591 و 4575 و 4556 و 4543 میتونند باعث تغییر فاز این موج نزولی کوتاه مدتی به صعودی بشن ، البته هنوز در تایمهای بالا اثری از تغییر رروند نمی بینم ولی شاید با تغییر فاز این موج نزولی کوتاه مدتی به صعودی باعث ایجاد نشانه های تغییر روند در تایم بالا هم بشیم ، هنوز هم نیم نگاهی و امیدی به تاچ قوی و سریع پیوت هفتگی کف در محدوده قیمت 4500 دارم که احتمالا اشتباهه با تغییر فاز این موج نزولی در برخورد به پیوتهای فعال کف احتمالا تایمهای بالا وارد ایجاد امواج صعودی بلند مدتی و تغییر روند بشن

تایم دیلی انس معاملات بلند مدتی براساس کف های پیوت معتبر هفتگی و روزانه و 4 ساعته ، دوستان برای انس همچین احتمالی در نظر دارم ، اگر الان بتونیم اون کف پیوت تغییر روند وارد بشیم میشه نگه داری کرد تا سقف پیوت هفتگی که ریزشش از اونجا شروع کرده با نگهداری پوزیشن سود خیلی خوبی میده چند موج قبلی از 25000 پیپ داشتیم تا 17000 پیپ البته این موج اخری کمی اذیت کرد شاید یکی از دلایلش بخاطر قطعی اینترنت باشه ، بهرحال اگر ایرادی میبینید لطفا بگید

توی چارت الان دو سطح مهم وجود دارد که قیمت چند بار از آن‌ها رد شده و استاپ جمع کرده استاپ فروشنده‌ها بالای 4625 جمع شده و استاپ خریدارها هم در 4605–4595 پس در نتیجه بازار به‌صورت کلاسیک SMC و یکی از این سطح حتما باید بشکند

احتمال میدم کف 4605 شکسته بشه چون یک فشار نزولی روی قیمت داره تاثیر میذار

حداقل 4599 باید زده بشه

واقعا همینه که گفتی