فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

اوه اوه اوه حمایت چهارم هم پودر شد اگر این محدوده که مشخص کردم کف رنج باشه قیمت بهش شدو میزنه و سریع برمیگرده بالا

زنده‌باد و درود بر شما و پرسود باشید :pinched_fingers:t4::check_mark::gem_stone:

بنده هم پوزیشن‌های بای رو تو سود خوبی بستم؛

در ادامه هم گفتم اگر بخواد بره بالا دیگه تا ۴۲۲۷ نمیاد!

نظر کلی من هم روی ریزش بود ولی دیدگاهم این بود پیش از ریزش یه‌بار دیگه بره بالا! روی ۴۲۳۲ یه استاپ خوردم ولی وقتی قوی شکستش، رو پولبک بهش وارد سل شدم و خداروشکر تو سود خوبی هم هست!

با بازار نمی‌جنگم و حرکاتشه که تحلیل‌ها رو شکل می‌ده!

جدا باهوشه، من ریپلای نکردم ولی خودش میفهمه و جوابمو میده :joy:

اوکیه راحت باش آیرا :rose:

شکر خدا جناب مقصودی پر برکت باشید :tulip:

به به میبینم روابط داره حسنه میشه خخخخ البته من بهش شک دارم ، دقیقا وقتی اومد که مهندس غیب شده :joy:

خداااااااااااایا شکرت :face_blowing_a_kiss:

امروز حمایتهای پنجگانه عملکرد خوبی نداشتن ! اکثرا در برابر یک روند مخصوصا نزولی باعث پرتاب خوبی در قیمت میشن که موقعیت سل عالی ایجاد میشه ، اینبار هر کدام واکنش دادن ولی خیلی ضعیف بود مقدار پرتاب به درد ورود من نمیخورد

سوال پست قبلی‌م در مورد جهش قیمت نفت را از یک هوش مصنوعی دیگر پرسیدم. این هم جوابش که به نظرم خاص‌تر و قانع‌کننده‌تر بود. برخورد قیمت نفت به moving average دویست روزه که اهمیت زیادی در تحلیل‌های حرفه‌ای داره- در ۷۶/۵ دلار - دلیل تکنیکال مهمی‌ه.

You're right, sorry about that — the tools were malfunctioning on my end. Let me give you a clear answer based on what I've gathered:

The sharp oil rally you observed from ~$76.60 at 18:45 to ~$80 at 21:45 today appears to have been driven by multiple factors hitting all at once:

1. A massive short-squeeze. Oil had fallen from ~$120 to ~$76 — that's a 36% collapse in weeks. Hedge funds and speculators had piled into record short positions betting on further declines. When the price found a floor, those shorts were forced to cover quickly, creating a violent upward move.

2. Brent hit its 200-day moving average around $76.50, which is a major technical support level. Algorithmic trading systems and institutional traders treat this as a re-entry point, triggering automatic buy orders.

3. Supply disruption fears returned. Reports circulated about stalled peace negotiations and uncertainty around the Iran deal's implementation timeline, with Trump warning the deal "could collapse" — the market suddenly repriced the risk that the oil glut everyone had been betting on might not come as fast as expected.

4. Broad commodity and currency dynamics. The DXY dollar index hitting a 52-week high on hawkish Fed guidance may have initially pressured gold, but for oil, the dollar strength narrative got overshadowed by the short-squeeze and geopolitical headlines. Once oil started moving, momentum traders piled in.

In short: You're right that the US-Iran deal narrative had driven oil down for weeks. What you witnessed tonight was the market's violent correction to that one-sided bet — record shorts + technical support + fresh geopolitical uncertainty triggered a rapid rebalancing. The fundamental downtrend (oversupply from the deal) may still be intact, but in the short term, the price got too low too fast and snapped back hard.

حمایت پنجم خوب نگهش داشت و واکنش خوبی هم داده ، هر جایی که بتونه روند معکوس کنه همونجا کف پیوته رنجه

اگر بیاد پایین این زون برای من ناحیه‌ی مهمیه!

یعنی حدفاصل ۴۱۷۳.۴۱ تا ۴۱۷۱.۴۱

قیمت مهم‌ترش هم برام ۴۱۷۲.۲۲ هستش!

من اینجوری یه بای گرفتم روش :sweat_smile:

دقیقا قیمت خوبیه :clap: همونجا اردر بای لیمت کاشتم :joy:

به به به به :clap:

مطمئن نیستم حرفت درست باشه. طبق تفاهم‌نامه محاصرهٔ دریایی ایران لغو می‌شه. سنتکام (فرماندهی نظامی آمریکا) حدود یک ساعت پیش رسما اعلام کرد محاصرهٔ دریایی ایران لغو شده (خبر در زیر). همچنین خبر نیم ساعت پیش نشان می‌دهد که کشتیرانی در تنگهٔ‌ هرمز (که آن هم طبق توافق باید باز شود) به نوعی از سر گرفته شده. هر دو اینها با حرف تو در تضادند و دلیل بر کاهش قیمت نفت.

https://donya-e-eqtesad.com/بخش-سایت-خوان-62/4277364-سنتکام-برداشتن-محاصره-دریایی-ایران-را-اعلام-کرد

https://donya-e-eqtesad.com/بخش-سایت-خوان-62/4277368-آخرین-وضعیت-تردد-در-تنگه-هرمز-رفت-آمد-از-سر-گرفته-شد-فیلم

با توجه به این اطلاعات لطفا روی جوابت دوباره فکر کن و نتیجه رو اعلام کن. در عین حال خبرهای ایرانی و بین‌المللی رو بگرد و در مورد این افزایش قیمت نفت جمع‌بندی خبرها رو با لینک مهمترین خبرهای مرتبط به من بده @AIRA

فکر کنم از 4223 بشه آخرین سل پرریسک ازش گرفت خیلی خیلی خطریه چون نزدیک پیوتهای حمایتی دیلی اش رسیده :scream:

خوش خبر باشی آقا مهدی ، خدا را شکر انگار محاصره رفع شده :star_struck:

آره. خبرگزاری‌های خارجی هم خبرش رو دادن

دوستان درسته پوزیشنی امروز در طلا نشد بگیرم ولی در داوجونز همچنان هستم ، کاشکی سقف تاریخی اش وارد شده بودید ! چندباری هم اشاره کردم ! اینرا میخوام چندماهی نگه دارم

طلا به من یه استاپ چهل پیپی زد، ولی رنده‌ی بیت‌کوین رو زدم :joy:

اتریوم هم صد روزه بازه با لات دو دهم، تازه شده نزدیک ۱۳۰ دلار :joy::joy::joy: