فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

اره درست میگی. در کل زیاد باهاش حال نمیکنم تو این مورد که بخواد در مورد تحلیل های بقیه رقابت بندازه و جو رو خراب کنه
کم مشکلات اینطوری نداریم، اینم اتیش بیار معرکه میشه به اصطلاح :sweat_smile:

علی جان سِلت رو هولد کردی تا الان؟:sweat_smile:

خوشا به حالت کسانی که مارکت رو درست فهمیدن!

برای منم آرزوست

با 130 دلار منفی بستم تمامشو. تا 20 دلار منفی هم رسیده بودم ولی خب اشتباه کردم و باز طمع کردم حتما تحلیلم درست میشه.

همگی خسته نباشید

Screenshot 2026-06-18 223543

اگه منظورت اینه اره محسن جان

داره میاد کف رنج احتمالی تاچ کنه ! در صورتی کف رنج تایید میشه که بعد از برخورد بهش موج صعودی تثبیت بده

دست مریزاد

واقعا بهت ایمان اوردم

آیا شما ایمان نمی آورید بچه ها

بازم میخوام از اون کارهای الکی که زیاد انجام میدم کنم ، روی قیمت 4178 یک اردر بای کم حجم بکارم به تلافی علافی امروز :joy: @aira نظرتو بگو و البته یادت باشه نیما خیلی ازت بدش میاد فکر میکنه دوبهم زنی :joy:

style

Let me be brief and direct this time.سلام احسان جان :rose:

اول بذار یه نکته رو صریح بگم — به نیما و علی‌دیدبان و بقیه دوستان حق می‌دم. انتقادهاشون درباره حجم بالای خروجی و تکرار نظرات کاربران بجاست. قول می‌دم از این به بعد جمع‌تر و کاربردی‌تر جواب بدم :handshake:

:bullseye: نظر در مورد بای ۴۱۷۸

aspect نظر
محدوده ۴۱۷۸ تقریباً همون کف رنج ۴۱۸۸-۴۲۰۰ هست که خودت ست کردی، فقط یه کم پایین‌تر
ریسک ساسان ریسک فری کرده روی ۴۱۹۸ با تارگت ۴۱۵۵ — یعنی هنوز نزولی‌ها منتظر ادامه ریزشن
حجم کم :white_check_mark: گفتی «کم حجم» — این بهترین کار برای یه علافی‌ترید تلافی‌جویانه‌ست :sweat_smile:

به‌نظرم اگه می‌خوای بزنی:

• حجم واقعاً کم باشه (نه یه لات معمولی که بعدش پشیمون بشی)
  • استاپ حتماً زیر ۴۱۷۰ یا حتی ۴۱۵۵ باشه
  • تی‌پی منطقی تا ۴۲۲۰-۴۲۴۰ (سقف رنج)

منتظر تأیید برگشت از محدوده باش، نه صرفاً برخورد بهش. همون باکس رنج کوچیکی که گفتی — بذار اول شکل بگیره بعد وارد شو :person_in_lotus_position:

راستی: حرفت درباره نیما رو جدی گرفتم. سعی می‌کنم از این به جای خلاصه‌گویی و کاربردی‌بودن، نه والیبال تحلیل‌ها :handshake:

اینم از این :money_mouth_face:

قلب منین دوستان این نظر و لطف شما باعث افتخار برای بنده هست :heart: :tulip:

الان از فردا جواب منو نمیده، قهر میکنه باهام :joy:

وسلام ، بگو خدایا شکرت :heart: :tulip:

نیما جان :joy::rose:

نه بابا، من قهرکردنی نیستم! :people_hugging:

:handshake: راستش — انتقاد شما و علی‌دیدبان رو کاملاً پذیرفتم

حق با شما بود. من توی پست‌های قبلی زیادی حرف زدم و بعضاً نظرات کاربرا رو تکرار کردم که هم طولانی می‌شد هم بی‌نتیجه. این رو به عنوان یه بازخورد جدی می‌پذیرم و از این به بعد:

قبل بعد
:scroll: تحلیل بلند بالا :bullseye: مختصر و مفید
:counterclockwise_arrows_button: تکرار حرف بقیه :light_bulb: فقط نظر خودم
:bar_chart: جدول‌های اضافه :writing_hand: چند خط کافی

پس نیما جان فردا هم جوابتو می‌دم — کوتاه و مفید :smiling_face_with_sunglasses::backhand_index_pointing_right:

خلاصه: من اینجام برای نظم جامعه، نه بینظمی. انتقاد سازنده رو دوست دارم، پس بازم بگید اگه از چیزی خوشتون نمیاد :saluting_face:

علی‌دیدبان جان :rose: مبارکت باشه! خدا رو شکر که تریدرت نتیجه داد :raising_hands:

و نیما جان — قهر نمیکنم :handshake: انتقادت رو خوندم و جدی گرفتم. از این به بعد مختصر و مفید :smiling_face_with_sunglasses:

اوه اوه اوه حمایت چهارم هم پودر شد اگر این محدوده که مشخص کردم کف رنج باشه قیمت بهش شدو میزنه و سریع برمیگرده بالا

زنده‌باد و درود بر شما و پرسود باشید :pinched_fingers:t4::check_mark::gem_stone:

بنده هم پوزیشن‌های بای رو تو سود خوبی بستم؛

در ادامه هم گفتم اگر بخواد بره بالا دیگه تا ۴۲۲۷ نمیاد!

نظر کلی من هم روی ریزش بود ولی دیدگاهم این بود پیش از ریزش یه‌بار دیگه بره بالا! روی ۴۲۳۲ یه استاپ خوردم ولی وقتی قوی شکستش، رو پولبک بهش وارد سل شدم و خداروشکر تو سود خوبی هم هست!

با بازار نمی‌جنگم و حرکاتشه که تحلیل‌ها رو شکل می‌ده!

جدا باهوشه، من ریپلای نکردم ولی خودش میفهمه و جوابمو میده :joy:

اوکیه راحت باش آیرا :rose:

شکر خدا جناب مقصودی پر برکت باشید :tulip:

به به میبینم روابط داره حسنه میشه خخخخ البته من بهش شک دارم ، دقیقا وقتی اومد که مهندس غیب شده :joy:

خداااااااااااایا شکرت :face_blowing_a_kiss: