فقط معاملات و تحلیل xauusd

در حالت عادی دید من تا 5300 بود و بعد اصلاح تا 3400

ولی خب با این اوضاع جنگ و نرخ بهره ژاپن فکر نکنم تا زمان پایان مذاکرات که ربط مستقیم هم به نرخ بهره ژاپن داره

ما صعود درست حسابی داشته باشم

از دو روز پیش مخصوصا دیروز اکثر پرتفوها بزرگ دارن دارایی های خودشون رو مقداریش رو نقد میکنن

حتی قبل از اینکه ژاپن اعلام بکنه که نرخ بهره رو میخواد افزایش بده

با اینکه داره پیشخور میشه ولی به نظر من احتمال اینکه اصلاح زمانی و قیمتی تو محدوده 1000 دلار فعلی برای چندین هفته داشته باشیم بسیار زیاده

الان بنا به شرایط جنگی همبستگی معکوس دارن با افزایش قیمت نفت طلا کاهشی عمل میکنه.

طلا بنا به شرایط خاص داره به خبر صلح افزایش و به خبر جنگ واکنش کاهشی میده.

صبح گذاشتمش رو ۴۷۰۷ و خوابیدم تا ۴۷ اومد

بنظرم تا وقتی جنگه و تنگه بسته‌اس طلا نزولیه

اشکالی نداره اگر بالاتر اومد سل بعدی با اطمینان بیشتری میشه گرفت حدودای قیمت 4673 و البته احتمال تغییر هم داره

4591 هم یک سطح حمایتی هست ببینیم میتونه یک موج صعودی کوتاه مدتی اونجا بسازه یا نه ، بعدش اگر بالایی بزنه ادامه سل از بالاترش میتونیم تا 4510 بگیریم

تایم فریم 1H (یک ساعته)

در ادامه تحلیل دیروز :index_pointing_up:آپدیت بکنم به نظرم هدف بعدی به احتمال تا سطح بنفش قیمت بره خب فعلا هیچ نشونه ایی از بای نمی بینم ولی اگر در سطح بنفش قیمت تثبیت کنه و بیس قوی بسازه احتمال میدم قیمت برگرده بالا.

در عکس شماره دو سطح آبی خیلی خیلی مهمه اگر کندل 4 ساعته زیر این سطح ببنده ریزش ادامه داره ولی اگر واکنش خوبی بده مثل یه شدو چکش یا بیس ob خوبی بسازه روند صعودی میشه.

عکس (بهینه شده) آپدیت:

متاسفانه استاپ خورد.

نظر بده احسان جان .. نیستی

مجدد بای گرفتم. امیدوارم اینبار اشتباه نشه

فعلا هیچ نشانه ای از برگشت نیست ..

ولی امیدوارم با یه شارپ تیپی تو رو بزنه

nima عزیز که بای گرفت شاید دیدگاهم کمکت کنه تحلیل قبلیارو بخون به نظر من میخاد اصلاح کنه توی این اصلاح ممکنه تیپی 1 رو یا حتی 2 بهت بده ولی بلند مدت هنوز روند ریزشیه ممکنه سطح سبزآبی رو ببینه در روز های آتی….

تحلیل تتر رو یکم دیگ در پست مربوط به دلار/تتر آپلود میکنم.

آپدیت طلا واکنش به سطح بنفش طبق دیدگاه قبلی:

توی این ریزش شدید چه اسراری هست خلاف جهت میزنید من متوجه نمیشم

به به چه ریزش های زیبایی داره :heart_eyes: الان خورده به یک حمایت دیگه تا موج صعودی کوتاه مدتی نساخته ورود در جهت بای اشتباهه ، وقتی موج صعودی را اصلاحی در جهت روند کلی نزولی را ساخت میتونه بالا بره در حدودای قیمت 4645 یا کمی پایین تر ادامه سل را برای رسیدن به کف پیوت هفتگی اولش در 4500 ادامه داد ، امشب ادامه تحلیل آپدیت میکنم فعلا از این ریزش لذت ببرید :joy:

سلام مجدد خدمت دوستان ، این حرکتی هست که چند روز منتظرش بودم تمام tp ها خوردند. بر اساس لول های بانک ترید پیش بینی شده بودند. فول مارجین خرج یکسال در میاد.

از 5 روز پیش تارگت نقطه ای دادم. دوستان من ،با صبر حتی ماهی یک ترید هم بگیریم بسته. معامله اموزز بیش از 1000 پیپ بود . چندین جا تو تاپیک گفتم خرید نگیرید قیمت داره نقدینگی میگیره بریزه

دمت گرم توحید جان ..:+1:

بالاخره تجربه استاد بازار هاست.

نظرت چیه تا 4510 از همین دور برا بریم؟

بابک جان عجله نکنیم، بگذاریم مارکت مشتش رو باز کنه ، الان همه حرکت را دیدند بگذاریم قیمت خودش بگه چیکاره هست. به نظر من الان سوخت حرکت تمام شد قیمت نقدینگی میخواد . ما نقدینگی نشیم.

شاید یک کلایمکس خستگی بزنه ، خیلی ها هم با فکر برگشت قیمت وارد لانگ شدند. اجازه بدیم قیمت با عجول ها تصفیه کنه .

راستش من طبق تحلیلی که کرده بودم، انتظار داشتم از حوالی 4630 یه بالایی داشته باشیم اول در حد 30 یا نهایت 50 دلار بعدش از همونجا اقدام بکنم برای سل تا تارگت همین 4550
که خب متاسفانه یهو ریخت و خراب شد برنامه ام.