فقط معاملات و تحلیل xauusd

ممنون استاپمو زد…اره خیلی پرریسک بود براهمین بااستاپ خیلی کوچیک وارد شدم

دیگه وقتی هم پلن معاملاتی و هم ستاپ ورود میدن مجبوری به ورود …

بازم کف های برابر تو محدوده 4623 بعید می‌دونم دوباره شکسته نشه امروز قیمت می‌ره تا 4600

سلام

به نظرم بازار نزولی و در کانال نزول هست. با برگشت به 4666 میشه یه سل خوب با تارگت کف کانال نزولی اول تا 4625 بعدش تا 4575 گرفت. حد ضرر کیپ 4678 و حد ضرر منطقی تر 4706.

من چون لگ نزول صبح رو گرفتم درصد ریسک امروزم رو از 1% به 2% افزایش دادم. ولی منطق معامله شما هرچی هست اون انجام بدید.

هدف گسترش دیدگاه و یادگیریه سیگنال نیست.

فدات…تاوقتی 100% طبق پلن معاملاتیمون و ستاپمون بریم جلو برنده اییییم….

ستاپ من دوباره buy داد ولی چون دگه پای چارت نیستم

نمتونم ورود کنم وگرنه تا 4648 باید بره…

TP :white_check_mark:

الان تایم 4 ساعته که 26 دقیقه تا بسته شدنش مونده کف حمایتی پیوت دیلی را تاچ کرد باید ببینیم کندل بعدی را برگشت میزنه بالا برای گرفتن سل بعدی یا نه

امیر جان استادی شما

یه نگاه به نفت برنت بنداز. با این حرکت نفت برنت باید بیخیال خرید طلا شد امروز. یه چشمت به نفت باشه برا معامله طلا این روزا.

اوه اوه اوه دلار بازم پرواز کرده که !!! 161700 نگاه کنید این قطعی اینترنت ثانیه ای داره ضرر میزنه ! لااقل سرورهای فارکس آزاد کنید اینکه ضرر و خطری براتون نداره

4617.66 کف پیوت دیلی خوب عمل کرد ، ریسک فری میکنم چون اینجاها خطریه

وقتی میتونیم در هر بازاری موفق شیم که از هیچ اندیکاتوری استفاده نکنیم. اندیکاتورها و … ساخته شدن واسه فریب معامله گرا. البته شاید با روحیه من سازگار نیستن و کسی بتونه باهاشون سود کنه فقط تجربمو بعد از سالهایی که در بازار بودم عرض کردم.

احسان جان من احساس میکنم دلار یه سقف جدید خواهد زد

و همچنین

TREND IS FRIEND

اره خیلی عصبانی و پرشتاب داره بالا میره

13 دقیقه دیگه کندل 4 ساعته بسته میشه احتمال میدم یک کندل مثبت بزنه ، دوباره که بالا رفت یک موقعیت خوب سل دیگه مثل صبح بده سل میگیرم تا 4513

سلام و احترام خدمت همه عزیزان
این پوزیشن بای رو باز کردم. دلیلش هم ضعف روند نزولی، واگرایی حجمی و نزدیک شدنش به کف 4600 هستش که احتمال میدم زودتر حمایت بشه.
تارگت 4660 و استاپم فعلا 4600

فدات داداش…ولا من از همتون چیزی یاد میگیرم

ارتباطشون چجوریه؟؟؟

من توی فاندامنتال و ارتباط و تاثیر نفت و طلا خیلی ضعیفم…تونستی ی توضیح بده

موقعیت سل در 4677 داره مهیا میشه پیوت اول مقاومتی 4 ساعته

اگر این بای ریسکی که از4617 کف پیوت دیلی گرفتیم بگیره نقطه زنی بوده حالا اگر بره بالا از پیوت 4 ساعته 4678 یک سل بزرگی بهمون میده

طلا/// نتیجه تحلیل یک ساعته = درست/ تحلیل شماره یک