فقط معاملات و تحلیل xauusd

اون محدوده 4666 هفت هشت بار ریترسمنت شده بود دیگه کشش بیشتر از این رو نداشت انتظار هم می‌رفت که پر قدرت و شارپی شکسته بشه

اره…حق باتوئه

شاید خیلی زیاده روی کردم تو تاییدیه هام (بیش از حد کمالگرایی داشتم)

خوبیه به اشتراک گزاشتن و نقد کردن همینه ها…ادم خودش متوجه زیاده روی یا اشتباهاتش نمیشه

ممنون ک گفتی

کجا میشه دوباره سل گرفت؟؟

به نظرم سل رو بی خیال بشید چون در تایم فریم 1 ساعته طلا کف کانال رو دیده و الگوی 1.2.3 شما فقظ باید بای بزنید فعلا با نقطه ی ورود منطقی

فعلا باید صبر کرد تا تایید ادامه روند یا خلاف جهت روند بده. معامله در حال حاضر پر ریسک خواهد بود ولی میتوان در قیمت 4637 sell stop گذاشت.

و هدف قیمتی با ریسک 4620 خواهد بود.

منم قبول دارم قیمت بالاتر هم میتونه بره

با احترام به نظر همگی ولی من الگوی کندل برگشتی هنوز ندیدم و بازار رو همچنان نزولی میبینم.

به به چه ریزش زیبایی ! الان هم خورده نزدیک کف پیوت روزانه که احتمال داره قیمت کمی برگردونه بالا

هنوز موج صعودی کوتاه مدتی نساخته اگر تثبیت بده بنظرم یک بالایی بشه ازش گرفت

فعلا که میلیمتری با استاپم درگیره ببینم میزنه یا نه؟؟

البته اگه استاپم بخورم حقمه…پوزیشنه صبحو باید میگیرفتم حیف بود

کمالگرایی کار دستتم داد

پوزیشنت چیه؟ روی چه قیمتی؟

عدد دقیق کف حمایتی پیوت دیلی اش شده 4617.66

روی خرید همین الان عکسشو گزاشتم بالا

استاپش کوچیکه ولی بازم استاپه

ببینیم میزنه یا نه؟؟؟

ایشالا که قیمت بره بالا و استاپ نخوری، اما موقعیت فعلی قیمت هم برای بای هم فروش یکم ریسکیه

اره اگه پلنم ورود نمیداد

وارد نمیشدم چون استاپمو زد ولی چکارکنم که پلن و ستاپ باهم ورود دادن

خودم قیمتی که گفتی دوست داشتم برای خرید(عالی بود)

الان در تایم یکساعته وارد یک کانال شده ولی نامتعادله بنظرم بای از 4617 بگیریم بهتره هرچند هنوز موج صعودی کوتاه مدتی نداره تحت فشار موج نزولی بلند مدتیش هست

اشکالی نداره از این چیزها زیاده ، بعد از بالایی که میده احتمال زیاد موقعیت سل خوبی میتونی به دست بیاری