میتونی لینکش رو تو پیغام خصوصی بفرستی؟
چرا خصوصی؟
https://www.youtube.com/@NewStrategy
بقیه هم خوبن اما من دارم درباره NTS 9 صحبت میکنم برید تو پلی لیست دنبالش
چرا خصوصی؟
به خاطر سیاستهای سایت در مورد تبلیغات.
نه این یه پیشنهاده!
فرستادم دیگه سریع وردارید لینکو
چرا هنوز تو گروه های ایرانی راجب استراتژی خوب و بد بحث میشه ![]()
کی میخوایم به این پختگی برسیم که استراتژی خوب و بد وجود نداره واقعا!!!![]()
ینی چی ینی کسی که استراتژی ریوارد 1 به 1 داره وین ریت 70 درصد حق نداره استراتژی بهتری انتخاب کنه؟
گفتم الان اینو بگم بحث شروع میشه اقا خدافظ
استراتژی خوب و بد نداریم دوست عزیز، تریدر کم تجربه و با تجربه داریم.
شما تریدر خوبی باشی و از رفتار چارت شناخت داشته باشی با یک خط روند ساده یا یک حمایت و مقاومت میتونی سود ده بشی.
طبق فرمایشات جناب عالی سید جان باید بگم همه فکر میکنند خدایا بازار مالی انگار مثلا درگاه آرزو های موفقیته
در حالی که بعدا متوجه میشن درگاه انسان سازی و تلاش های شخصیه و بقول شما { تجربه } این چیزی هست که به دست میاد نه سود
خیلی خوب. ممنون که به دوستات اینجا این قدر احترام میذاری و دوستشون داری که خواستی چیزی رو که به نظرت خوبه باهاشون شریک بشی. این علاقه و احترامت رو به جمع می رسونه.
یه نگاه سریع به صفحهٔ لینک یشتر حس تبلیغات به من میده، چیزایی مثل «تکنیک آسمان هفتم» و «استراتژی بزرگ NTS» و «غول آخر موفقیت». هیچ لینک وبی -سند مکتوب- هم نمیبینم در مورد ماهیت این استراتژی. البته ممکنه کانال یو تیوب مال طراح استراتژی نباشه.
الان دارم معامله میکنم. شاید یه وقت دیگه که فرصت داشتم دقیقتر نگاهش کردم.
پینوشت: شاید بهتر باشه این بحث رو فعلا همینجا نگه داریم تا کسی وقت کنه با حوصله و سر فرصت نگاه دقیقتری به موضوع بندازه.
اخبار ساعت 3.45 و ساعت 4 چه تاثیری میتونه روی طلا داشته باشه راهنمایی میکنین ؟
اگه از من بپرسید باید بگم قیمت وقتی در لحظه اخبار به محدوده خاصی برسه میشه گفت چه تاثیری داره چون اخبار همیشه در محدوده های خاص میاد و چون برای همین تاثیر گذاری طراحی شدند فکر نکنم تریدی باشه اصولی ترید کنه بیاد روی خبر اوردر باز کنه ! و بنظرم نباید کلا اخبار رو ترید کنیم مثل این میمونه یه لحظه در کابین هواپیما رو در آسمان برای کسی که خلبان نیست باز میکنن بشینه پشت سیستم کنترل خلبان ! چه اتفاقی رخ میده ؟
به همین دلیل بنده بعد از ریجکت همه ی تریدر ها که باعث میشن قیمت ول بشه منتظر میمونم همه دوباره به بچسبن به قیمت تا مسیر درست رو پیدا کنم
سلام دوست خوب من
پیشنهاد میشه چند قسمت اول دوره البروکس رو ببینی
خبر بیهودست_ درسته سوخت اصلی حرکتِ
واکنش بعد خبر مهمِ_تنها قیمت مهم
چون ممکنه تاثیر خبر بر طلا نزولی باشه ولی می بینی طلا 1ساعت یا نیم ساعت قبل حرکت صعودی بخودش گرفته
چون خبر پیش خور شده!
داستان نقدینگی هم هست که نمیخوام ورود کنم
من تو تقویم اقتصادیم ۳:۴۵ خبر خاصی نمیبینم. میشه بگید چه خبری مورد نظرتونه؟
در مورد خبر ساعت ۴ اینجا رو ببینید. اگر مقدار اعلام شده از مقدار قبلی کمتر باشه فشار ریزشی مییاره روی طلا، اگه بیشتر باشه فشار خیزشی مییاره.
پینوشت: اگر خبر «بیهوده» بود، اصولا تقویمهای اقتصادی که یکی از مهمترین ابزارهای trade هستند و در هر سایت معتبری مرتبط با trade از لازمهها، اصولا نمیبایست وجود میداشتند. دلیلهای دیگه هم هست، ولی فکر میکنم همین یکی کافی باشه.
درود رفیق
اگه منظورت با من بود که خبر بیهودست
عرض کردم که خبر سوخت اصل حرکتی قیمت_ و این حرف من نیست حرف آقای بروکس هست_ هیچ تعصب خاصی هم ندارم و نظر شما محترم
خبر تریدرا رو به دام میندازه نمونه اش دیروز
گفتم که تنها واکنش بعد خبر مهم
سلام بر همه عزیزان
امروز یاد این حدیث از امام صادق علیه السلام افتادم :
الإمامُ الصّادقُ عليه السلام : مَن عَيَّرَ مُؤمِنا بِذَنبٍ لَم يَمُت حَتّى يَركَبَهُ .
امام صادق عليه السلام : هر كس مؤمنى را به گناهى سرزنش كند، نميرد تا خودش آن گناه را مرتكب شود.
دیروز آقا نیما @user_40898 رو سرزنش کردیم که چرا خلاف روند معامله کردی و ایشان با شجاعت گفتند که اشتباه کردند و 25 دلار ضرر دادند . دیروز خودم دوباره وسوسه شدم و خلاف روند معامله کردم و با اجازتون 100 تا پیاده شدم .
آقا من همینجا اعلام میکنم هر کسی با هر استراتژی معامله میکنه نوش جونش و درسته .
![]()