فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

به مقاومت مهم ۴۰۰۰ دلار فکر می‌کنم.

رسیدیم به محدوده 4030

آپدیت تحلیل بلند مدتی انس طلا : روند نزولی : اعداد حمایتی کف آپدیت کردم در هر بالایی که این حمایتها میزنند میشه در مقاومتهای بالایی سل گرفت به شرطی که حمایتهای قوی باعث تغییر فاز موجهای نزولی نشوند !

داره آماده میشه که یک اصلاح صعودی تا مقاومت مشخص شده انجام بده ، از ترس شروع ج ن گ و قطعی اینترنت مجبورم بیخیالش بشم

نتیجهٔ تحلیل. میزان سود معامله (مجموع سود زیر معامله‌ها) ۱۱،۰۹۲ پیپ پایه(یک پیپ به ازای ۰/۰۱ لات)

اپدیت انس طلا بلند مدتی روند نزولی : الان رسیده به محدوده حمایتی که احتمالا باعث یک اصلاح صعودی موقت بشه از مقاومت بالایی احتمالا برگشتش بده به روند نزولی احتمالا ! دو عدد پیوت کف را برای کف تاریخی جدید محاسبه کردم احتمالا میتونند قیمتهای 3900 و بیشتر روی قیمت 3300 تاکید دارم احتمالا

ماشاءالله همینکه مطابق روند نزولی گرفتی باعث این سودها شده دمت گرم :clap:

پست توسط نویسنده حذف شد.

ممنون. همون‌طور که شکل نمودار در پست قبلی نشون می‌ده ترکیب تحلیل بنیادی و تکنیکال (خط روندها) بود.

خیلی عالیه حرف نداره :clap:

ترامپ: «حمله به ایران به زودی متوقف خواهد شد». احتمال فشار خیزشی روی طلا.

https://investinglive.com/commodities/trump-says-iran-asked-us-to-halt-strikes-bombing-to-stop-shortly-20260610/

پی‌نوشت: البته ظاهرا طلا فعلا در کانال ریزشی‌ش باقی مونده، ولی فشار خیزشی شاید باعث بشه از این کانال خارج بشه.

پی‌نوشت ۳:

نتیجهٔ تحلیل. سود معامله (مجموع سود زیرمعامله‌ها) ۴،۰۹۶ پیپ پایه (یک پیپ به ازای ۰/۰۱ لات).

اقتصاد‌دان آلمانی: «هلند قهرمان جام جهانی می‌شود.»

داخل ویدئو همه چی هست حوصله خرج بدین نگاه کنید

فشار ریزشی روی طلا

سعی بر اینکه دیگاه خوب بگیرن از نحوه دیدن دو معامله گر و استفاده از شهود تو معامله گری جایی که بتونید از شهود استفاده کنید و بازار رو بدون قضاوت ببینید

عرض ادب . احترام و روز خوش به همه دوستان بزرگوار ….

هر لحظه از بازار استثنا ست .. (قطعیت مطلقی وجود ندارد)

و تکراریست از مکررات .. ( الگوها در بازار تکرار می‌شوند. اما هر بار با یک استثنا. این درست همان ذات پیچیده و جذاب معامله‌گری است.)

همیشه وقت هست . در بهترین شرایط باید ورود کرد

که احتمال ۵۰/۵۰ رو بالاتر ببریم

New Text Document (4).txt (1.6 کیلوبایت) :backhand_index_pointing_left: اندی کوچیکه

فشار ریزشی ناشی از بستن تنگهٔ هرمز همچنان ادامه دارد که با ترکیب با سایر عامل‌ها، از جمله تلاش‌ها برای آتش‌بس،‌منجر به مثلث شدن در نمودار شده.

پی‌نوشت ۱: نفت به قیمت قبل از بسته شدن تنگهٔ هرمز برگشت.

پی‌نوشت ۲: طبق انتظار، قیمت به ۴۰۹۰ رسید.

صبحتون بخیر شادی دوستان ارجمندم

در ادامه MAP امشب ، با ریجکت شدن کف 4088 ، صبح امروز کانال 4030 مصرف و دوباره قیمت به کانال 4136 برگشت و دوباره از سوی معامله گران پس زده شد .

شاید به قیمت در مارکت امروز مثل همیشه رفتار عادی نگاه کنیم (کف و سقف ) های همیشگی ، اما طبق لایه هایی که برای کانال نزول و صعودی ایجاد شده ، پیچیده ترین پولبک های تاریخ XAUUSD رو در ادامه امروز مشاهده خواهد شد .