نمیدونم چرا حسم میگه طلا در بلند مدت زیر 3 هزار دلار میرسه و آینده رو جاش هوش مصنوعی پر میکنه
توهم قشنگیه میدونم !
نمیدونم چرا حسم میگه طلا در بلند مدت زیر 3 هزار دلار میرسه و آینده رو جاش هوش مصنوعی پر میکنه
توهم قشنگیه میدونم !
اصلا دنبال کانال نباش همه ش جنبه ی تبلیغاتی داره همه ضرره اصلا وارد کانال سیگنال نباش
ممنونم . پس صبر میکنم
امروز هم در تایم خبر از روشی که قبلا تو گروه فرستاده بودم از هوش مصنوعی کمک گرفتم . در تایم خبر منتظر موندم تا نتیجه خبرها اعلام بشه بعد اسکرین شات گرفتم و از هوش مصنوعی خواستم تحلیل کنه و بگه روند طلا صعودیه یا نزولی . نتیجه رو در ادامه برای اطلاع عزیزان میزارم . نتیجه این شد که نزاشت معامله باز کنم و من هم صبر کردم .
عدد اومد. بذار دقیق مقایسه کنم:
| خبر | Actual | Forecast | نتیجه |
|---|---|---|---|
| Core CPI m/m | ۰.۲٪ | ۰.۳٪ | |
| Core CPI y/y | ۲.۹٪ | ۲.۹٪ | |
| CPI m/m | ۰.۵٪ | ۰.۵٪ | |
| CPI y/y | ۴.۲٪ | ۴.۲٪ |
تحلیل:
مهمترین قلم برای بازار، Core CPI m/m است (چون نوسانات غذا و انرژی رو حذف میکنه و تازهترین تصویر تورم رو میده). این عدد ۰.۲٪ در برابر انتظار ۰.۳٪ اومده — یعنی تورم خنکتر از انتظار.
سه قلم دیگه دقیقاً مطابق پیشبینی بودن، پس عامل حرکتدهنده، همین Core m/m پایینتره.
گرایش معمول این عدد برای طلا:
تورم خنکتر از انتظار → امید بیشتر به کاهش نرخ بهرهٔ فدرالرزرو → دلار ضعیفتر → فشار صعودی روی طلا.
اما — و این «اما» مهمه:
۱. این یک «غافلگیری» کوچک است (فقط ۰.۱٪ اختلاف، و فقط در یک قلم). واکنشها به همین اندازه ممکنه محدود باشه، نه یک حرکت انفجاری.
۲. یادت باشه چارت قبل از خبر در یک روند نزولی قوی بود و قیمت نزدیک کف. این یعنی سیگنال خبر (صعودی) برخلاف روند فعلی است. پس باید ببینی:
آیا این عدد میتونه قیمت رو بالای مووینگاوریجها ببره و اونجا تثبیت کنه؟ → نشانهٔ برگشت واقعی
یا فقط یه جهش صعودی موقت میده و بعد روند نزولی اصلی دوباره غالب میشه؟
۳. همین الان احتمالاً نوسان و اسپرد بالاست؛ بهتره چند کندل صبر کنی تا واکنش واقعی بازار خودش رو نشون بده، نه شلاق ثانیههای اول.
جمعبندی: عدد بهنفع صعود طلاست، ولی چون غافلگیری کوچکیه و خلاف روند نزولی فعلی، من اینو یک سیگنال «احتیاطی صعودی» میبینم، نه یک سیگنال قوی. منتظر تأیید بمون — مثلاً واکنش دلار (DXY باید بریزه) و بستهشدن چند کندل بالای میانگینها.
اگه میخوای، چارت چند دقیقه بعد رو بفرست تا ببینیم بازار واقعاً به کدوم سمت رفت و با هم تحلیلش کنیم. ![]()
اره آقای فرقانی خیلی خوبه که این داده ها را میدی هوش مصنوعی برات تحلیل کنه عالیه
امروز نمیدونم چرا از سر صب مارکت میگه یه بای بزن برم بالااا یه سل بزن بیام پایین نگران نباش ! همه چی حل میشه ! ولی انقد حساسه اگه تو محدوده خودش نزنی یه ذره
ناراحت میشه ![]()
شما هم از سر صب همچین حسی دارید ؟
کارت درسته اقای دیدبان ![]()
ممنونم احسان جان . تحلیل داده ها خودش یه تخصصه و زحمتشو دادیم به هوش مصنوعی
کف تاریخی هم رسید .
دوستان کف قبلی طلا شکسته شد
الان این حسو دارم ![]()
طلا رکورد ریزش بیت کوین رو قراره در این روزا بشکنه با این حرکتی که زد
ریجکت محدوده 4088 تایید کرد که کف 4030 در آینده معتبره
حالا باید ببینیم کجا چه بازی درمیاره که این اعتبار رو بده برای حرکت به سمت کانال 4030
بنظر محدوده 4080 تا 4090 برای مزاج فست اسکلپرا خوش امده