فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

زیباتر شد! :fire:

دو ناحیه مهم حمایت و مقاومتی رو تو تصویر بالا براتون رسم کردم قیمت با قدرت تونسته ناحیه 4474 رو بشکونه و به بالا پرتاب بشه حالا منتظر میمونم تا قیمت بازم به این ناحیه دو ناحیه برگرده اگه قیمت بعد از پولبک تو خود این دو ناحیه یا بالاتر از اون تثبیت بشه اونوقت پوزیشن لانگ باز میکنم ولی اگه نتونه تو این دو ناحیه تثبیت بشه و محدوده ی4468 رو بشکونه اونوقت منتظر موقعیت بعدی میمونم.

محدوده ای که با خطوط قرمز رسم کرده بودم نتونست در مقابل ریزش طلا مقاومت کنه و شکسته شد حالا باید منتظر بمونیم تا طلا یه محدوده ی جدید بسازه

اینو در جواب اینکه گفتین طبق تحلیل قبلی خواستم بدونم در تحلیل قبلی شما چطور فکر نکرده بعدا می گین طبق تحلیل قبلی؟

در حالی که در تحلیل قبلی فرمودین فکر نمیکنین موقعیت خوبی برای بای باشه

و وقتی موقعیت رو خوب نمیبینید چطور ورود می کنید ؟

کل عرضم این بود

مبارکت باشه حسن آقا :heart_eyes: :heart:

دوستان این حرکت میتونه پیش خور کردن خبر ساعت 4 باشه ؟

الان به این نظر موافقی یا نه هنوز صعود داری براش

من که یه سل در بالایی که اگر بده می زنم

پرایس کار ها احتمالا رو 85 یه بای بزنن درسته؟

ساعت ۱۶:۰۰ تعدادی آمار اقتصادی با اهمیت متوسط اعلام می‌شه که به نظر می‌رسه از الان تلاطم‌ش شروع شده. چند تاش رو اینجا می‌ذارم. شاید دوست داشته باشید بقیه‌ش رو تو تقویمای اقتصادی ببینید.

بنده 76 رو امن میدونم نه 85 رو با دلیل

فکر کنم شما نظر بنده رو به دقت نخوندین،

کجای اون جمله ی بنده در مورد بای یا سل صحبت شده؟اصلا کلمه ی بای یا سل رو به کار بردم؟

چیزی که دقیقا بنده گفتم اینه انتظار ندارم تا ساعت ۱۴ حرکت قیمتی خاصی داشته باشیم و “ از اون ساعت به بعد باید ببینیم واکنش قیمت و کندلها چطوره و به کدوم سمت میل میکنه و بعد تصمیم بگیریم”

و دقیقا گفتم فکر نمیکنم تا اون ساعت برای سوینگ و روند گیری معامله ی خوبی گیرمون بیاد و صرفا تو کانال های رنج میشه اسکلپ کرد.

خواهشا پیامهارو به دقت بخونین استاد.

ببخشید آقای خبرنگار نفهمیدم اون لحظه خبرنگار بودین

.

فک کنم جواب خوبی برای این تیکه بود ( خواهشا پیامهارو به دقت بخونین استاد )

خواهش میکنم،بازم سوالی بود مطرح کنین خوشحال میشم.

و در ادامه نه از خبرنگار ها سوال نمی کنیم معمولا چون وقتی بلد نیستند معاشرت کنند تیکه میندازن .

:joy:(پانزده کاراکتر)

سید جان امروز کم صحبتی ؟

به نظرم معامله بای رو ریسک فری کن یا ببند

من هیچی نفهمیدم فقط فهمیدم دو دل شدم و پوزیشن سل رو بستم.

من منتظر پندینگم

پر نشد زود برگشت

منتظر این یکیم

کانال بازتر شد

4511.81 سل می زنم به امید خدا