سلاموقت بخیر خانم مانا اگر امکان داشته باشه میخواستم با شما صحبت کنم
بفرمایید در خدمتتون پی وی هستم
خیلی ممنون فقط من نتونستم قسمت پی وی رو پیدا کنم
خیلی ممنون
از راهنماییتون
هنوزم داره میریزه!
بزنید روی پروفایلم قسمت گفتگو
من متاسفانه نمیتونم بهتون پیام بدم ،شما پیام بدید
سطحهای کلیدی امروز از نظر تحلیلگر رویترز / Tradingview
سلام صرافی خارجی میشه ترید کرد مطمن
کدوم صرافی خارجی مطمن میشه ترید کرد؟
دوست عزیز، خوش آمدید، هم به سایت و هم به این موضوع خاص.
تا جایی که من میدانم بیشترین کارکرد صرافیها تبدیل ریال به ارزهای خارجی یا رمزارزها است برای واریز و برداشت به کارگزارها (broker) که معاملهگر را به بازار وصل میکنند.
سایت مادر این community یعنی ایران بروکر دو بخش کامل برای بررسی کارشناسی کارگزارها -شامل صرافیهایی که با آنها کار میکنند- و صرافیهای رمز ارز دارد. شاید دوست داشته باشید آنجا را ببینید.
گفتنی است موضوع بحث این رشتهٔ تخصصی معاملات طلا است. شاید دوست داشته باشید دفعهٔ بعد ابتدا در بخشهای متناظر ایران بروکر و سپس بحثهای مرتبطتر در این community پرسش خود را بپرسید. هر دو سایت امکان جستجو دارند.
سلام و صبح همه عزیزان بخیر
امیدوارم امروز هم پر سود و سلامت باشید
یک سئوال داشتم و ممنون میشوم راهنمایی کنید
دیروز قیمت یک حرکت خوبی به سمت بالا زد و خوب من اون رو گرفتم ولی موقع اصلاح قیمت خارج شدم و چون اصلاح خلاف روند بود وارد پوزیش سل نشدم و اصولا سعی میکنم خلاف روند وارد نشم ولی بازار یک اصلاح کامل ۱۰۰ درصدی انجام داد و موقعیت از دست من رفت .
دوستانی که سل گرفتند بفرمایید بر چه اساسی و یا چه استراتژی این پوزیش رو گرفتید ؟ سپاسگزارم
سلام صبح بخیر . چون بازار به ناحیه عرضه یا اردربلاک 4 ساعته رسیده بود شاید در تایم پایین صعودی بوده باشع ولی در تایم بالا میشه گفت ساختار نزولی تموم نشده و سقف ها و کف های پایین رو داره تست میکنه. و اگر کف دیروز ساختار صعودی نواحی 4424 رو بشکنه پایین اون نقدیگی خوبی برای جذب و کشش قیمت به سمت خودش داره(ناحیه 4370)
درسته بنظرتون؟؟؟؟
سلام و احترام امیرجان،
منم راستش از 4436 بای زدم به دید اینکه یک بالایی بده. ولی اینکه بعدش دوباره بخواد بریزه رو نمیدونم.