فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

علی آقا دیدم چندتا سل و بای ترکیبی داشتی میزدی . یکم استراحت کن . تجربه شما خیلی بیشتر از ماست .

حواسم نبود داشتم بهش فکر میکردم یهو فهمیدم :rofl: :rofl:

سلام. برای طولانی نشدن پست قبلی بقیه جزئیات را در این پست آوردم. تصویر به روز شدهٔ نمودار dxy در زیر آمده. در فاصلهٔ‌ بین اعلام دو شاخص مهم job openings (۱۵:۴۵) و PMI (۱۷:۳۰) به نظر می‌رسید بازار هنوز تصمیم نگرفته و شاخص دلار وارد کانال باز‌شونده (megaphone) با شیب زیاد شد که به صورت تلاطم در قیمت طلا خودش را نشان داد. در نهایت در ۱۸:۳۰ بازار تصمیم گرفت و شاخص دلار وارد کانال صعودی شد که روی طلا فشار ریزشی آورد. با نزدیک شدن دو رویداد با اهمیت متوسط در ۲۱:۳۰ و ۲۲:۳۰، بازار دوباره بازی را از سر گرفت که درنهایت به پخش (غنائم) distribution ترکیبی برای هر دو رویداد ختم شد.

سودمعامله (مجموع سود زیر معامله‌ها) ناشی از تعدادی برداشت‌های سود میانی، افزایش حجم، اضافه کردن position ، چند معاملهٔ hedging و برداشت‌ سود نهایی ۲۱،۱۷۴ پیپ.

حسن آقا شما مامان منو اون بالا ندیدین ؟

اگه دیدین بگین بیاد پایین :rofl:

پیش بسمت کانال H4 جدید

به روز رسانی:

قیمت در ساعت ۱۴ طبق تحلیل قبل کندلی که در گذشته ی قیمت بود رو اینگلف کرد و پس از اون سقف قبلی قیمت رو هم شکست.

انتظار میره به سمت قیمت ۴۵۰۹ تا ۴۵۱۷ حرکت کنه

خب اونجا چون فک نکردین یعنی اوت ؟

چون بنده هم چون فک نکردم اوت کردم طبق پلن ، به همین دلیل پرسیدم این سوال رو از خدمتتون .

دوستان به نظرتون تا کجا نگه داریم خوبه؟

بنظرم باید استاپ 4525 رو که سوییپ کرد ول کنه با این قدرتی که جلو رفت و دوباره یه سطح جدید ایجاد کنه

یعنی تارگت بای هارو 4525 بزارم نهایت؟

من از 4445 بای دارم

تا 4535 که میره

نه برای اون ورودی ها باید درون سطح کانال H4 تصمیم بگیریم ، توی 4560 من مظورم ورودی های 4470 هستند

متوجه شدم، پس در کل جا برای بالا رفتن وجود داره خداروشکر.

تازه داره بازی خوش میگذره :saluting_face:

منظورتون رو متوجه نشدم علی جان.اگر میشه توضیح بده منظورت از اینکه اوت کردی یعنی دقیقا چه اتفاقی افتاد؟

من خارج شدم . بنظرم رفت تو اصلاح

محمد عزیزم همانطور که عرض کردم در نقطه ای تصویرشم گذاشتم یک بریک مشاهده کردم و اوت کردم به دلیلی اینکه انتظار ریزش قبل سوئیگ رو داشتم ( چون پولبک بیشتر پیچیده شد معامله بلند مدت رو اوت کردم در اون سطح ، و سوالم از خدمت شما همین بود ، در لابلای صحبت شما نوشتین که فکر نکنم موقعیت خوبی برای گرفتن سوئینگ باشه !

زیباتر شد! :fire:

دو ناحیه مهم حمایت و مقاومتی رو تو تصویر بالا براتون رسم کردم قیمت با قدرت تونسته ناحیه 4474 رو بشکونه و به بالا پرتاب بشه حالا منتظر میمونم تا قیمت بازم به این ناحیه دو ناحیه برگرده اگه قیمت بعد از پولبک تو خود این دو ناحیه یا بالاتر از اون تثبیت بشه اونوقت پوزیشن لانگ باز میکنم ولی اگه نتونه تو این دو ناحیه تثبیت بشه و محدوده ی4468 رو بشکونه اونوقت منتظر موقعیت بعدی میمونم.

محدوده ای که با خطوط قرمز رسم کرده بودم نتونست در مقابل ریزش طلا مقاومت کنه و شکسته شد حالا باید منتظر بمونیم تا طلا یه محدوده ی جدید بسازه

اینو در جواب اینکه گفتین طبق تحلیل قبلی خواستم بدونم در تحلیل قبلی شما چطور فکر نکرده بعدا می گین طبق تحلیل قبلی؟

در حالی که در تحلیل قبلی فرمودین فکر نمیکنین موقعیت خوبی برای بای باشه